Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 08:00 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 253 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: G. launcer için imza topluyorum

dokka umarov
Binbaşı
Binbaşı
24 Mart 19:11 %0
gls,z oyun olurmu yaa GL modern savaş gerçeği biraz gerçekçi olun gl istem,yosanız gidin cs ve cod 2 serverlarına

**Doombringer**
Binbaşı
Binbaşı
25 Mart 11:59 %0
alıntı:
Gönderen: dokka umarov
gl istem,yosanız gidin cs ve cod 2 serverlarına

cod4 demek sadece gl demek senin için yani en azından burdan bu anlaşılıyor
oyunu yapanın bildiği var diyenlere de cod2deki pompalıyı gösteriririm bunuda oyunu yapanlar koydu ama sd serverlarında yasak ben bundan bahsediyorum gl için
bu arada sadece 1 veya 2 serverda glnin yasaklansın demek neden bukadar rahatsız etmiş bende anlamadım valla

^1HeiLeiR
Orgeneral
Orgeneral

_PRiSoN BReaK_

25 Mart 18:19 %0
sd hardcore serverlerinden kaldirilmali..

-udL- Nightwish
Binbaşı
Binbaşı
25 Mart 21:25 %0
En azından bi serverda kaldırılırsa cok sevinicem. Bıktım gl ciler yuzunden uzaklastırma almaktan.

k.of.de
Üsteğmen
Üsteğmen
30 Mart 18:20 %0
Oyunlarda alakasiz muhabbetler dönüyör.GL yasak diyenler war.Burda açıklanmış bir duyuru yok GL yasak değil diye bir de küfür yiyoruz.Adminlerin ilgilenmesi istiyorum.Banlansın gerekirse.Gerçekten sıkıldım bu durumdan.Saygılarımla

k.of.de
Üsteğmen
Üsteğmen
30 Mart 19:46 (30/03, 19:48) %0
sadece 1 veya 2 serverde yasaklanması olabilir de oyundaki arkadasların bu yasagı kendileri koymalari benim sinirime dokunuyo.Terbiyesizlik diz boyu GL kullananlara karşı.Ben de +18 olan server kurulsun istiyorum insanların birbirlerine saygısı olan.coluk cocuk girmesin dengesizler zaten agızların cıkanları duymuyolar.(+18 nasıl olcak diye yanıt yazmayın.zaten bu siteye saygısı olan dogru bilgilerini girmistir.)

[WM]!!!sertan!!!
Teğmen
Teğmen
30 Mart 21:18 %0
100 kez dedim hala diyorum sd hardcore'a gl ve lvl sınırlaması gelmelidir...

_aly_
Tümgeneral
Tümgeneral
30 Mart 22:56 %0
alıntı:
Gönderen: |NK|!!!sertan!!!
100 kez dedim hala diyorum sd hardcore'a gl ve lvl sınırlaması gelmelidir...

+YAŞ SINIRLAMASI gelmeli

Winston.
Oyuncu
30 Mart 22:58 %0
çok şey istiyosunuz

#gF#Allenpo
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

31 Mart 02:10 %0
Şahsen GL kullanmam , kullananlarada zamanında çok tepki göstermişimdir.Ancak şimdilerde GL kullananlara tepki göstermiyorum,bence bu oyunda olan bir silahı yada eklentiyi kullanıyor diye insanlara tepki göstermemek lazım.Ne GL oyundan tamamen kalkar nede GL'siz server açılır.

Bazı arkadaşlar bilen bilmeyen belli olsun gibi laflar etmiş.
Bazıları gerçekten acemi ancak unutmayınki bu bir oyun prof.savaşçılar değiliz sadece oyun oynuyoruz.

Belli bir levelin altındaki oyuncuların GL alması gayet normal bence nedenide henüz perklerin tam açılmaması ve silahlarında tabi.Bu onları üst level oyuncuları karşısında zaten acemiyken kıpırdayamaz hale getiriyor.

Düşük levelli arkadaşlar GL alsın oyunu tanısın sonra bıraksın GL yi mesela 25 lvl altı gl alsın üstü almasın.Etik olarak bu böyle olması lazım.55 level olupta hala GL den medet umarsanız hiçbir oyuncu size saygı göstermez selamda vermez hatta küfür edenler bile olur.
Saygılar...

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
31 Mart 03:11 %0
Bu başlığın silimesi gerek Neden?
-Oynadığımız oyun "MOD" diil
-Sadece Modlar Open Source yane üstüne bişi eklenip silinebilior o yüzden hiçbirşeyi deiştiremezsiniz oynadığımız oyunda

Bu başlığın Silinmemesi Gerek Neden?
-çünkü her ne kadar kullanana bişey yapamasakda tepkimizi dile getiriyoruz ve buda etkili oluyor kim ne derse desin. bundan 3 ay oncesine bide şimdiye bakın! Gl kullanan sayısına

Some things are best just left unsaid

_aly_
Tümgeneral
Tümgeneral
31 Mart 05:11 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
Bu başlığın silimesi gerek Neden?
-Oynadığımız oyun "MOD" diil
-Sadece Modlar Open Source yane üstüne bişi eklenip silinebilior o yüzden hiçbirşeyi deiştiremezsiniz oynadığımız oyunda
Bu başlığın Silinmemesi Gerek Neden?
-çünkü her ne kadar kullanana bişey yapamasakda tepkimizi dile getiriyoruz ve buda etkili oluyor kim ne derse desin. bundan 3 ay oncesine bide şimdiye bakın! Gl kullanan sayısına
Some things are best just left unsaid

Evet 3 ay öncesine ragmen GL kullanan 3-5 kişi kaldı.Onlarda gidip TDM de oynasın yaw. SD hc de adam baseden baseye bi atıo dogar dogmaz 3-4 adam alıo bu adaletlimi sizce.25 lwl altı almasın alanda TDM de atsın GL sini.

SS_amon goeth
Albay
Albay
31 Mart 08:35 %0
silahları toptan kaldırın sapanla taş atarsınız .

Mr.Saint
Oyuncu
31 Mart 09:27 %0
Aslında belirli bir levela kadar gl olmalı. Meslea 20-25. ondan sonra gl olmamalı. Çünkü gl kullanıldığında normal olarak birini almak zor oluyor. Gl e alışıldığı zaman diğer türlü adam alamıyorsun.

Ama isteyen kullansın istemeyen kullanmasın.

Zaten gl kullanan hiçbir zaman tam anlamıyl bir cod4 oyuncusu olamayacaktır. Gl ile 2 adam alır normal olarakta 1 adam sonra yatar.

ZaRaKi_KeNPaCHi
Tuğgeneral
Tuğgeneral
31 Mart 19:11 %0
Gl nin kaldırılması veya glsiz serverlar imkansiz gibi görünüyor. Zaten bunlar o kadar önemli değil herşeyden önce önemli olan birbirimize karşı saygımız.
25 lvldan kücüge gl kullanma dememek lazim gerçekten ama kaliteli silahlari (ki bence kaliteli silah fazla fark etmez her şey oyuncuda biter) açilmiş bir oyuncununda sırf kedini düşünüp başka oyuncularin oyun zevkine limon sıkmasi yanlış.
Ortada yasak olan hiç birşey yok sonuçta ama biraz saygısı olan bu kadar oyuncunun isteğini kabul eder.

TIMARLI SIPAHI
Binbaşı
Binbaşı
04 Nisan 23:05 %0
sd de kaldirilsin

Winston.
Oyuncu
04 Nisan 23:12 %0
Ya size GL kullanana sizde RPG kullanırsızız işte en azından boş olmadığınız anlaşılır

3XT@Z!<
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Nisan 11:09 %0
bencede hiç bişey kaldırılmasın ve isteselerde kaldıramazlar hiç sanmıyorum !

zamisli
Oyuncu
16 Nisan 16:01 %0
öyle şey mi olur hiç bişey kalkmasın hatta fazlaları gelsin

mojito ?!
Oyuncu
16 Nisan 16:39 %0
tabi canim! hatta özel perkler gelsin alt+f4 e basinca herkes ölsün mesela..

alıntı:
Gönderen: zamisli

-thegame
Oyuncu
16 Nisan 16:51 %0
Tam bir fenalık ii ce bunaldım adam frag yapamıor gl ye sarılıor.

Kaldırılsın...

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 16:54 %0
alıntı:
Gönderen: zamisli

Zaten senin gibileri hayattan kaldırsak tartışmaya hiç gerek kalmayacak.

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:25 %0
Kendisini profesyonel gören oyuncu GL'ye karşı gelmez.Madem GL'den sıkıldın sizin için Cod2 serverlarımız var.

Arkadaşların dediği gibi o zaman bütün bu silahları kaldıralım sapanla vuralım birbirimize ya da kaskımızla.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 17:35 %0
alıntı:
Gönderen: SUBETAI
Kendisini profesyonel gören oyuncu GL'ye karşı gelmez.Madem GL'den sıkıldın sizin için Cod2 serverlarımız var.
Arkadaşların dediği gibi o zaman bütün bu silahları kaldıralım sapanla vuralım birbirimize ya da kaskımızla.

Bana profesyönellikten bahsetme sana göre profesyönellik birine meydan okuyup "gelde hesabını kesiim" diyip arazi olmaktır. Bu sitede profesyönellikten bahsedicek son insan sensin.

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:51 %0
alıntı:
Gönderen: Cr|Rothstein.

Bana profesyönellikten bahsetme sana göre profesyönellik birine meydan okuyup "gelde hesabını kesiim" diyip arazi olmaktır. Bu sitede profesyönellikten bahsedicek son insan sensin.

Niye bana saldırıyorsun.Ben sana "profesyonelim" diye bir iddada bulunmadım.Hakaretlerini sana iade ediyorum.Seni kendinle başbaşa bırakıyorum.Yaran varsa konuş benim yok..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: