Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 08:01 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 262 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Lütfen yardım çok acil arkdaşa yardım

turkeydogu12
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Mart 11:24 %0
no boot device detected:system halted bilgisayar açılırken bu hatayı veriyo arkadaşın ne yapması gerek.

Tora

28 Mart 11:55 %0
Başlatılabilir bir aygıt bulunamamış. İşletim sistemi boot dosyaları zarar görmüş olabilir bu sebeple işletim sistemini başlatamıyor ve diğer aygıtlardan başlatılabilir var mı yok mu araştırıyor. Bulamayınca da beklemeye alıyor.
İşletim sistemi yüklü ise (bazıları yüklemeden bunu soruyor), işletim sistemi cd'sini takıp, cd'den başlatsınlar ve Kur'a girildiğinde varolan işletim sistemi "tespit edilirse" Onar seçeneği ile işletim sistemi dosyalarını onarsın. Herhangi bir verisi kaybolmaz fakat varolan işletim sistemi bulunamazsa ve bu şekilde kuruluma devam edilirse belgeleri kaybolacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

turkeydogu12
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Mart 18:50 %0
saol çok thank

Türkiş
THE PRESTIGE

28 Mart 19:50 %0
alıntı:
Gönderen: turkeydogu12
saol çok thank

yuh Yine Türkçe katledilmiş..Oha diyorum başka birşey demiyorum.

coolfearFActor
Oyuncu
28 Mart 23:55 %0
saolun beyler şuanda bunu size yazabilmenin sewincini yaşıorum

coolfearFActor
Oyuncu
29 Mart 00:07 %0
ya abi bide şimdi pc eskisinden daha yavaş ve açılırken garip sesler çıkartıyor bu sorunları çözebilirmiyiz format atmadan

Tora

29 Mart 05:01 %0
alıntı:
Gönderen: coolfearFActor
ya abi bide şimdi pc eskisinden daha yavaş ve açılırken garip sesler çıkartıyor bu sorunları çözebilirmiyiz format atmadan

Ne gibi garip sesler?
Ayrıca Onar seçeneği ile düzeltilen sistemlerde performans sorunu doğaldır. Tüm yedeklemelerinizi yapıp, format atarak yeni bir sistem kurmanızı tavsiye ederim.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: