Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 08:00 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 258 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Insanların kendi keyiflerine göre koyduğu yasak(gl)

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 18:38 %4
Arkadaşlar!!!Gl kullananlara küfür edenler,hakaret edenler,gl ye yasak diyenler(kısacası bencil insanlar)!!! GL kullananlara karışmaya hiçbir zaman hakkınız yoktur!!!Ben GL kullanmıyorum ama Gl kullananlara her zaman saygım var.GL nin neresi yasak yaa??!!! GL ile ölürseniz n'olcak ki??Bu sadece sizin kafanıza göre koyduğunuz bencilce bir yasaktır.Herkes yasak diyor diye yasak mı olucakmış? Yasak olsaydı OSN zaten kapatırdı hardcore serverlar1nda.GL kullananlar;siz aldırmayın bu insanlara.Onlar sadece kendi çıkarlarını düşünen insanlardır!! Heee gl kullanımına karşı olan kişiler;''Sanane?'' diye sorarsanız,ben oyunda ''GL YASAK ,GL kullanmayın''!!! gibi sözlere deli oluyorum ve insanlara haksız yere hakaret edilmesine tahammül edemiyorum!!
Lütfen karışmayın gl kullananlara!!!Bana katılan arkadaşlara da Teşekkür ederim! Eminim bana; E o zaman sende mute player yap rahatsız oluyorsan!! diyecekler.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 18:42 %0
Peki sen niye gl kullanmıyorsun nedenini açıklarmısın?

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 18:48 %0
Güze soru. Yasak olduğundan değil ve insanların hakaret etceğinden değil.Ben gerek duymuyorum çünkü perk 1 i kapatıyor.

CatLikeThief
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Mart 18:51 %0
gereksizlik ötesi . bi git ya. diger hesabına küfür mü yedin lol

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 18:53 %0
1)Benim başka hesabım yok
2)Sen beni anlamamışsın.

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 18:56 %0
ve 3)Ben GL kullanmadım ki küfür yeyim.

CatLikeThief
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Mart 18:58 %0
saygı hakkedene. hd ye girip gl yardırana saygı duymak ?

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 19:02 %2
gl -ds- rpg- 3 frag-.... kullanmayın kampanya gibi oldu biz gL kullanmayin diyoruz nie diyoruz?!
şöyle açıklym bu lafı ben kullanıyorum Sd Hd oynadığım zamanlar. cou zamanda bu modu oynuorm. ölünce el bitene kadar respawn olma şansın yok ne kadar iyi oyuncu olursan ol baseden çıkarken adam ezbere attığı gl ile seni ve yanındaki takım arkadaşlarından en az 3-4 unu olduruor... diyceksinki basede bekle o zaman nie beklym? hem düşman belli yerleri nie rahat ele geçirsin zaten hardcore oynuoz bide sonic bomb koyarmı insan gl ye? adam hidrojen bombası atıor sanki... işte bu yuzden "GL KULLANMAZSAN SEVİNİRİM ARKADAŞIM BİZ BU SERVERDA KULLANMAMAYI TERCİH EDİYORUZ" diyoruz...

saygılar

Some things are best just left unsaid

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 19:06 %0
alıntı:
Gönderen: KoD|Nemesis
Güze soru. Yasak olduğundan değil ve insanların hakaret etceğinden değil.Ben gerek duymuyorum çünkü perk 1 i kapatıyor.

Yani profesyönel yada profesyönel olmaya çalışana göre gereksiz birşeydir gl.
En başından beri söylediğimizde bu gl kullanarak kendinizi geliştiremezsiniz zaten gl kullananların %75-80'i çoluk çocuk diğer kısmıda oyuna yeni başlamış olanlar
ama bu dediğimden "Gl kullanana küfredin" sonucu çıkmasın tabi küfür edilmesin ben şu ana kadar kimsenin küfür edilince gl bıraktığını görmedim iş inada biniyor ama rica ettiklerimin %90'ı bıraktı. Gl oyunun içine eden bir silah "yasak olsaydı Osn kaldırırdı' demişsin 1.si yasak değil zaten ama kullanılmasa oyun daha kaliteli olur 2.si normal modlarda herhangibir silah kaldırılamıyor bu yüzden kaldırmadı osn ama pam serverlarında kaldırdı.
Şimdi gl kullananlar eskisi kadar çok değil ama eskiden doğar doğmaz rakip takımın spawn'a yağmur gibi gl yağıyordu sence bu sinir bozucu değilmi helede hardcoreda? ama anladığım kadarıyla senin kızdığın nokta insanların birbirine gl yasak diyerek küfür etmesi ama nasıl ki gl sorunu çözülemiyorsa bu sorununda çözülebileceğini sanmıyorum bu sorunu çözmek için serverda 7/24 online bi admin gerekir ki buda imkansız neyse fazla uzadı sonuç olarak serverlarda küfür hep olur bugün gl için tartışırlar yarın başka birşey için bazıları oyun oynayıp stres atma olayını yanlış anlıyor ama biri gl kullanana sövdü diye bütün gl ye karşı olanlarada bencil vs... demen yanlış bence

karabela03
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Mart 19:15 %0
bence gl yi önlemek için cod4 deki gibi bir program olmalı deyilmiiiiiiiiiiiiii

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 19:18 %0
osn beni admin yapsın gör bak ne küfreden kalıyor ne hile açan zira 7/24 oyundaym asdnsajkdkjsaşdnasdkjşsa her sabah serverlarda açılış yapan ve gene her sabah kapanışı yapan insanlardan biri oluyorum genelde misal şu anda 34. saatimdeyim uyumadğm birazdan kestircem 2-3 saat yeter herhalde

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 19:21 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
osn beni admin yapsın gör bak ne küfreden kalıyor ne hile açan zira 7/24 oyundaym :) asdnsajkdkjsaşdnasdkjşsa her sabah serverlarda açılış yapan ve gene her sabah kapanışı yapan insanlardan biri oluyorum genelde misal şu anda 34. saatimdeyim uyumadğm birazdan kestircem :)2-3 saat yeter herhalde :b

Sende bi diyorsun cod4 cs nin betası bile olamaz birsürü neden sayıyorsun bi 7/24 oyundayım diyorsun zıplayıp duruyorsun falan ne ayak :)

10*** ZiFiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

28 Mart 19:23 %0
beyler yapmayın yaa bu konu 50 kere tartışıldı sonuç:0
boşuna parmak yoruyorsunuz. sallamayın gl yi.
yeteneği olan gl yi de adama tersten göstermesini bilir.

Alone sniper,Only sniper. Forever sniper

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 19:27 %0
olamaz tabikide.hatta çok açık söylüyorum 30 tane patch çıksa bile cs betaya yaklaşamaz nedenmi 7/24 coddaym... cs de bizim clandaki kişiler afk hatta afh away from home ajsdlkjasndkasd... ee public atmayıda sevmeyen bi insan olduğumdan bu sıralar cod4 de sabahlıorm ama helal olsun kankalarıma adam gibi adamlar beşiktaşlılar insan muğladan kalkıpda maç için gelirmi buralara dieride ordu ya gitti tohum war ekcem felan diordu nenesinin tarlası warmş oraya ekcekmiş sonra tarlayı ateşe verip ortasında otrcakmş asdnjkasdjsad .... nese herbal life işte anlayın ahahaha sıyrık herif ya

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 19:28 %0
Fallenleaves ben de gl kullanmıyorum ama gl kullananlara karşı değilim.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 19:28 %0
hem eğlenceli bi aksiyon oyunu cod4 artı jumpları çok zewkli

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 19:34 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
olamaz tabikide.hatta çok açık söylüyorum 30 tane patch çıksa bile cs betaya yaklaşamaz

rakamlar öyle demiyor ama xfire da cod4 cs'i 2 ye katlamış durumda (Cod4 çıkmamış olsaydı 4 oyuncularının çoğu 2 oynayacağı için şu an 4 ün yerinde 2 olacaktı)
http://img520.imageshack.us/img520/5875/picture1pc7.jpg

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 19:36 %0
Cr|Rothstein sen beni anlamışsın dediğin gibi insanlara hakaret edilmesinden hoşlanmıyorum ama mantıklı düşününce de gl ile ölünce de sinirlenmiyorum.Spawn kill olsa bile.Eğer OSN kapatsa gl yi tamam yasak derim. zaten hliyle kullanamazsın ama boşver sinirlenme ve sinirlenmeyin.Bırakın kullansınlar.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 19:38 %0
alıntı:
Gönderen: KoD|Nemesis
Cr|Rothstein sen beni anlamışsın dediğin gibi insanlara hakaret edilmesinden hoşlanmıyorum ama mantıklı düşününce de gl ile ölünce de sinirlenmiyorum.Spawn kill olsa bile.Eğer OSN kapatsa gl yi tamam yasak derim. zaten hliyle kullanamazsın ama boşver sinirlenme ve sinirlenmeyin.Bırakın kullansınlar.

Ben sinirlenmiyorum acıyorum :)

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 19:41 %0
hliyle deil haliyle.şimdi siz onu heliyle anlarsınız.

mojito ?!
Oyuncu
benı olumle tehdit etseniz yine gl kullanmam cunku normal silahlarla daha cok frag yapabılıyorum

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 19:42 %0
O kesin. ben de daha çok frag yapıyorum normal silahla.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Mart 19:46 (28/03, 19:47) %0
Adam dibime kadar geliyor arkamdan (sabitim o esnada) dibindeki adama gl atıyor Kamil :D:D sonra foruma gelip "Gl taktik aparatıdır" diyor :D böylelerine üzülüyorum işte acaba günlük yaşantılarındada beyin yapıları böylemi işliyor

J.BOURNE
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Mart 19:54 %0

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: