Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 07:28 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 263 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Valley of jedi clanı yeni yapılandırması tamamlandı!!!

weakk
Red Army Fraction

25 Nisan 2007 07:20 %0
Tamamlandımı Valley of Jedi yapılanması 4 sene oldu galba
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

*HaRveY*
Oyuncu
26 Nisan 2007 19:08 %0
yavaş yavaş aceleye gerek yok...

Okan Gençoğlu
--------
http://yonja.com/okangn

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

26 Nisan 2007 23:34 %0
Voj neden yapılanamıyor?

İşde ipucları..

1- Genelde icq ile konuşurken o zamanlar msn'e geçildi ve kimse kimsenin msn numarasını almadı.. Temel sağlam olmadığı o zamandan bellı idi aslında.. Hatta chat programında rp yapalım dıoduk onu bıle 1 kere yapabildik

2-Genelde oyundan oyuna atlayan clana sahıpiz. (Ben jk2'yi single player oynarken d2 oyuncusu oldugumdan dolayı clandaslar sen d2 ogret bız sana jk2 ogretelım dıyerek benı clana almıslardı o zamandan clanın durumunu anlamak hiçde zor deil..

3-Her seferinde nasıl oluyorsa 3 kişi bir araya gelince bir gaz ile yapılacaz dioz. Sonradan güzel bir oyun görüp oynamaya basladığımızda nedense jk2 aklımızın ucundan gecmiyo.. Hatta foruma bile bakılmıyor

Muhtemel yapılanma tarihi: Jk3 cıkıp tüm clan jk3 cıkmıs hadi jk3 oynayacaz dersek, 1 ay jk3 oynansa evde o gazla da 1 ay içinde yapılandık yapılandık yapılanamazsak jk4'e kaldığımız kesindir..

Sonuc bu sonumuz hayrola..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Djinn
Oyuncu
07 Mayıs 2007 23:29 %0
su katılım kuralları ve seviye tespit sınavları ...
guluyorum

Made In Heaven...

Tyrael.
Oyuncu
09 Mayıs 2007 20:30 %0
Öhm, bu topic ölmedi mi yahu hala?

Night Eagle
Oyuncu
09 Mayıs 2007 20:48 %0
Yapılanıyoruz arkadaşlar, biraz sabır lütf... Aaa! 5 sene geçmiş yahu? Zaman ne kadar hızlı akıyor böyle yahu, hayret!

=/Valley Of Jedi/=
Nesar Sekyn the Bounty Hunter

Tyrael.
Oyuncu
09 Mayıs 2007 21:07 %0
alıntı:
Gönderen: Night Eagle
Yapılanıyoruz arkadaşlar, biraz sabır lütf... Aaa! 5 sene geçmiş yahu? Zaman ne kadar hızlı akıyor böyle yahu, hayret!
=/Valley Of Jedi/=
Nesar Sekyn the Bounty Hunter

Ehm, yapılansak mı acaba?

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

09 Mayıs 2007 22:00 %0
Yapılanmak..
Gerekli şartlar..
1-) En az 4 voj üyesi forumda msg atması lazım
2-) jk3 cıkmış olması lazım..
3-) Duke nukem forever cıkmış olması lazım (Malum rekorumuzu ilegal etmesin.. Hatta bence kesin bizim yapılanmamızı bekliyorlardır.. Yapılansak mı acaba? Bu kadar insan beklemesin
4-) Yakında blizzard yeni bir oyun duyurusu yapacak bu yüzden yapılanma olacaksa cabuk olmak lazım. (wow oynuyorsunuzdur siz kesin)
5-) jk2 cd'si bulmak lazım bulursanız bana da gonderin
6-) Tüm bunları yapmak için herhalde 10 yıl geçer 10 yıl sonra görüşürüz eheh

P.s: Hayırdır inşallah hangi taşın altından cıktınız?, Hangi oyundan sıkıldınız da burayı hatırladınız Yıl oldu görüşmeyeni s.a arkadaşlar.. Ne zaman yapılanıyoz şimdi tarih verin bakem..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Tyrael.
Oyuncu
10 Mayıs 2007 17:10 %0
alıntı:
Gönderen: /VoJ/HaGGarD
Yapılanmak..
Gerekli şartlar..
1-) En az 4 voj üyesi forumda msg atması lazım
2-) jk3 cıkmış olması lazım..
3-) Duke nukem forever cıkmış olması lazım (Malum rekorumuzu ilegal etmesin.. Hatta bence kesin bizim yapılanmamızı bekliyorlardır.. Yapılansak mı acaba? Bu kadar insan beklemesin
4-) Yakında blizzard yeni bir oyun duyurusu yapacak bu yüzden yapılanma olacaksa cabuk olmak lazım. (wow oynuyorsunuzdur siz kesin)
5-) jk2 cd'si bulmak lazım bulursanız bana da gonderin
6-) Tüm bunları yapmak için herhalde 10 yıl geçer 10 yıl sonra görüşürüz eheh
P.s: Hayırdır inşallah hangi taşın altından cıktınız?, Hangi oyundan sıkıldınız da burayı hatırladınız Yıl oldu görüşmeyeni s.a arkadaşlar.. Ne zaman yapılanıyoz şimdi tarih verin bakem..
Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Dün Night'la birbirimizi bulunca bir forumda, eski günler muhabbeti açıldı, oradan çıktı vallahi.

1) Zeki de mesaj atarsa 4 oluyoruz, dün akşam msn'den dürttüm "at bak mesaj" diye ama atmamış hala.
2)Jk3 çıktı zaten. Jk4 demek istedin herhalde? (Jk3=Jedi Academy)
3)Duke Nukem Forever çıkmaz, bekleme boşuna.
4)StarCraft 2'yi duyurucak, VoT diye bir oluşuma gireriz artık o zaman da. (VoT=Valley of Terran ) (Evet, WoW oynuyorum ben, nolmuş yani? )
5)Jk2'yi salla, Jk3 bul bir yerlerden, bir adet de açık server bulsak oynayabiliriz aslında, hazır makinede yüklü.
6)10 yıl geçmesin işte, yukarıdaki şartları sağlayalım, kılıç tokuştururuz biraz, eskiyi yad ederiz hem.

Vsync
Without Any Frontiers

10 Haziran 2007 06:14 %0
ya bırak nereye yapılanıyoruz biz yavaş be of of özledim o günleride aslında..

Master Basion.

>>>Khhttp://*>Kh@nJAr<*/nJAr<<< the ultimate killing machine |h@nCer
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

31 Ağustos 2007 11:03 (31/08/2007, 11:09) %0
Az kaldı yakında yapılanıyoz

Bknz:
p.s.1: (cıkmaz ayın çarşambası)
p.s.2: Git babanı kandır.
p.s.3: Yerin kulağı var..
p.s.4:..vs :]
p.s.5: Bir itirafda bulunayım lordshot dışında bunca yıldır hiçbir voj üyesi ile kılıç tokuşturmak nasip olmadı.. İlginç demi

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Vsync
Without Any Frontiers

30 Kasım 2007 10:52 %0
off be şaka maka köklü bi klan olduk yapılanamasakta 6-7 sene oldu dimi la

bi oyuna girişelim hep beraber en azından ya

Tyrael.
Oyuncu
05 Aralık 2007 20:33 %0
Jedi Academy hala yüklü valla, sunucu bulun ben gelirim, gelirken yanımda Nayt İgıl'ı da getiririm hatta...

ostrich
Oyuncu
07 Aralık 2007 18:32 %0
212.175.238.73:21000

88.250.216.84:21000

Bunlar türk sunucuları ama eski ortamı pek bulamazsın sdf

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

14 Aralık 2007 15:13 %0
Eski msg'ler... Tarih: (2002)

alıntı:
----------------
Gönderen: /VoJ/Night Eagle
yeni yılınız kutlu olsun!...
yeni yılda sağlık ve mutluluk diliyorum...
...ha, bir de klanımızın toparlanmasını ve yeni padawanlar yetiştirmeyi diliyorum...
=/Valley Of Jedi/=
Bounty Hunter of Nights
Night Eagle High Elf Ranger
----------------
(obinin cvpı)

alıntı:
Gönderen: /VoJ/ObiWaN-SL-

inşallah...istersen şimdi başlayayım yeni padawan arayışına günlerdir millete sesleniyom tık yok...kararın?
=/ValleyOfJedi/=
Obiwan --> Sith Lord

Yeni bir yıla daha giriyoz.Şimdiden tüm clan arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun nede olsa cvpını 2-3 ay sonra alırım o zamana kadarda yeni yıla girmiş oluruz :) Yeni yılda duke nukem forever cıkmasını ve clanımızın toplanmasını diliyorum.. Ha birde yeni yılda şimdiden bütün bayramlarınız mübarek olsun..

alıntı:
Gönderen: Vsync
off be şaka maka köklü bi klan olduk yapılanamasakta 6-7 sene oldu dimi la :D
bi oyuna girişelim hep beraber en azından ya

Valla o konu tartışılır ama asıl sorun tartışacak voj üyesi bulmakta.. :p

alıntı:
Gönderen: Tyrael.
Jedi Academy hala yüklü valla, sunucu bulun ben gelirim, gelirken yanımda Nayt İgıl'ı da getiririm hatta... :b

Bknz:
p.s.1: (cıkmaz ayın çarşambası)
p.s.2: Git babanı kandır.

eheh :)

Vsync
Without Any Frontiers

10 Şubat 03:55 %0
yok hocam yapılanamayacağız biz anca konuşuruz böyle jk2 bitmeden önce bile konuşuyoduk paso başka hiçbişey yapmıyoduk =)

ahaeh
Oyuncu
16 Şubat 12:46 %0
saoL

/VoJ/ObiWaN-SL-
Oyuncu
28 Mart 00:29 %0
Yapilaniyormuyuz 6 sene sonra

Tyrael.
Oyuncu
28 Mart 00:31 %0
Aaaa, yapılanmaz olur muyuz Zeki'cim...

Ömür biter, VoJ bitmez...

Night Eagle
Oyuncu
28 Mart 00:32 (28/03, 00:33) %0
It's alive. Look! It's moving. It's alive, IT'S ALIVE!!

Tyrael.
Oyuncu
28 Mart 00:33 %0
alıntı:
Gönderen: Night Eagle
It's alive. Look! It's moving. It's alive, IT'S ALIVE!!

Bacağı kıpırdadı vallahi, gördüm ben... O_o

Night Eagle
Oyuncu
28 Mart 00:37 (28/03, 00:38) %0
Hmm. Başka bi yeri de kıpırdıyor ama... *Öhöm*

Tyrael.
Oyuncu
28 Mart 00:38 %0
Kafası dimi? Vur kafasına, vur kafasına!!!

/VoJ/ObiWaN-SL-
Oyuncu
28 Mart 00:39 %0
Böyle şeyleri özelden konusursunuz lütfen yapilaniyoruz

Tyrael.
Oyuncu
28 Mart 00:43 %0
Dimi ya? Yapılanalım artık... Bu kadar avans yeter rakiplerimize.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 20 21 22 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: