Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 18:37 Toplam 298 oyuncu 47 sunucu 1057 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kapılarda duranlar

TUFEK(TR)
Oyuncu
27 Mart 00:15 %3
Evet artık kapılarda duranlar bu başlık altında resimleriyle birlikte incelenecek arkadaşlar

1-Neden kapılarda duruyorlar?
2-Kapılarda duruyorlarken neden hiç tepki vermiyorlar?
3-Arkalarında 4 kişi onlara bağırırken arkalarına dönüp tekrar hiçbir şey yokmuş gibi neden dikiliyorlar?
4-Psikolojik bir olay mı hangi faktörler buna neden oluyor?
5-Grafiklerden mi etkileniyorlar?
6-Savaşın şokunu mu yaşıyorlar?
7-Özellikle kapıları neden seçiyorlar?

Bu ve buna benzer bütün soruıları bu başlık altın tartışalım

ilk ssler benden olsun işte birkaçı:
http://img227.imageshack.us/img227/3451/shot0005yf6.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/5489/shot0007eh2.jpg

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 00:17 %2
crash mapında şu ortadaki binanın girişinde bir boşluk var orada dogmuştum tdm de önümdeki kapıda bir adam dikilmişti tek çıkışta kapıydı reel olarak 5dakika adam orada bekledi bende daracık yere sıkıştım neyseki hayırsever biri pompalıyla dalıp ikimizide temizledi.

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 00:46 (27/03, 14:53) %0
gl air heli ds derken bence kapılarda kaldırılmalı tarlada oynayalım

YaMaN.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

27 Mart 02:13 %0
Komik olmus biraz,Neden acaba
kapıda duruyor ,kücük 5 büyük 10 kurus abi
Kapıda duruyor, badiguard olabilir,damsız almıyor olabilir
Damsız almiyoruz abi

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 02:38 %0
tdm olunca sorun diil de o kadar özellikle sd oynarken base çıkışlarında bekleyen tiplere hastaym tepkisiz bi şekilde kalıorlar orda... ha bide şey war 2 kişi kalırsanız karşı takım 4-5 kişidir misal... bu sizin "zeki" takım arkadaşınız yanınıza gelir siz ne kadar eğlip ses çıkarmamaya çalışsanızda o sizin yanınızda paldır küldür koşar ateş eder ses çıkarır sonuçta muhtemelen karbon kağıdı gibi ölürsünüz

Some things are best just left unsaid

[rie]-Unspoken*
Albay
Albay
27 Mart 07:35 %0
Ben bışey sormak ıstıyorum tufek o senın ekranın şarjör ve bombaların bulundugu yerın ustunde olan şey ney acaba ? = p

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

27 Mart 08:12 %0
alıntı:
Gönderen: TUFEK(TR)
Evet artık kapılarda duranlar bu başlık altında resimleriyle birlikte incelenecek arkadaşlar
1-Neden kapılarda duruyorlar?
2-Kapılarda duruyorlarken neden hiç tepki vermiyorlar?
3-Arkalarında 4 kişi onlara bağırırken arkalarına dönüp tekrar hiçbir şey yokmuş gibi neden dikiliyorlar?
4-Psikolojik bir olay mı hangi faktörler buna neden oluyor?
5-Grafiklerden mi etkileniyorlar?
6-Savaşın şokunu mu yaşıyorlar?
7-Özellikle kapıları neden seçiyorlar?
Bu ve buna benzer bütün soruıları bu başlık altın tartışalım
ilk ssler benden olsun işte birkaçı:
http://img227.imageshack.us/img227/3451/shot0005yf6.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/5489/shot0007eh2.jpg

cod cunun sesi soruyor:
kaç yaşındasın :SEKKİZ
peki bize bi şarkı söylermisn: ppp

Alone sniper,Only sniper. Forever sniper

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

27 Mart 08:14 %0
alıntı:
Gönderen: Extinction...!
Ben bışey sormak ıstıyorum tufek o senın ekranın şarjör ve bombaların
bulundugu yerın ustunde olan şey ney acaba ? = p

lagometre olur kendisini. server ile ilgili bişiymiş. takılıyomu yok akıyomu fln

Alone sniper,Only sniper. Forever sniper

[rie]-Unspoken*
Albay
Albay
27 Mart 08:25 %0
sağol bilgi verdiğin için .

i will...never be a memory...

Tok_Mak
Orgeneral
Orgeneral
27 Mart 09:09 %0
Neden, etrafa duyarsızlık olsa gerek... Benzer karakterleri sabah işe yetişmeye çalışırken de görebilirsiniz.
Adam / kadın /her ne ise, sol şeritten 50-60 ile gider, selektör, korna, tampona yapışma ve küfür ile iflah olmaz.. Üşenmeyip, indirip tekme tokat dalma sureti ile gecici olarak tedavi olur.

Kapıları seçme nedenlerine gelince, olası bir depremden korunma çabası olabilir? Hele bir de İstanbulda yaşıyor ise anlayış ile karşılamak lazım. (Bu arada kapı eşiklerinde durmak tam tersine tehlikeliymiş.)

Freezeron
Oyuncu
27 Mart 12:13 (27/03, 12:14) %1
Bunların bir de pencerelerde bekleyen türleri vardır (windowus waitus). Crossfire, backlot gibi ılıman iklim maplerinde yaşarlar. Yılda bir kere çiftleşmek için camdan inerler. Bölgelerini düşmanlara karşı koruma içgüdüleri pek gelişmemiş oldugundan, kolay av olurlar.

MS|Dirk Pitt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Mart 12:22 %0
beyler araya kaynak yapıyorum ama ilk 14 sunucuya giremiyorum sebebi nedir? serwer admin tarafından banned landm yazıyo bişeymi yaptımda böle oluyo

<MS|59|Cyber>
Tuğgeneral
Tuğgeneral
27 Mart 13:42 %0
alıntı:
Gönderen: Freezeron
Bunların bir de pencerelerde bekleyen türleri vardır (windowus waitus). Crossfire, backlot gibi ılıman iklim maplerinde yaşarlar. Yılda bir kere çiftleşmek için camdan inerler. Bölgelerini düşmanlara karşı koruma içgüdüleri pek gelişmemiş oldugundan, kolay av olurlar.

Free yine yaptın yapacanı.Bari nasıl ürediklerinide açıkla

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 14:31 %0
alıntı:

Bu postu okuduktan sonra hayatla bağlantım koptu yoqum artık ben asfasfasfasas ... Free bu ne hayal gücü catladım gulmekten safasfasda

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

27 Mart 14:32 %0
alıntı:
Gönderen: <59|Cyber>

Free yine yaptın yapacanı.Bari nasıl ürediklerinide açıkla

o açıklamayı yapan bann yiyebülüür. o açıklamayı açıklamanın yasal olduu bi yerde yapcan .misal; çoook derbüyeli.organcılarderneği

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 16:25 %0
alıntı:

zudsafasdfasdfa2342342342züper

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 16:29 %2
bi de mapın ortasında duranlar var ama o ayrı konu.

RpawN~moJ1to*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
27 Mart 16:58 %0
o arkadaşların genelde kapılarda durmalarının sebebi kurşunlardan yada daha açıklayıcı olarak karşı tarafa karşı taktik geliştirip kaçmak yerine kapıyı filan bir şekilde siper alma moduna girmeleridirki hiç kaçırmam vururum onları xD
hayır acaba o arkadaşlar uzaktan "kabak" gibi gorunduklerının farkındalarmı acaba |-)

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 18:19 %0
100 kapıda bekleyen kişiye sorduk ve çıkan sonuçlar şöyle;

-kapıda duruorlar çünkü mermi geldiğinde ondan kaçabilceklerine inanıorlar..."kaç kaç muharrem mermi gelior"...(bknz. mermiden kaçabilen türk insanı)
-aslında durdukları yer kapı kirişi ve kendilerinide bir nevi kapı sanıorlar hani düşman geçerken görmez die. (bknz. Kapı kamuflajı giydiğini sanan oyuncu tipleri)
-arkalarında beklettikleri oyunculara iyilik yaptıklarını sanıorlar. onları orda tutarak ölmelerine engel oluyorlar kendilerince(bknz. tek şarjörle nasıl 12 adam vurdum durumları )
-kapıda duranların çoğu sorunlu bi çocukluk geçirdiklerini de itiraf ettiler(bknz. küçükken inşaata topu kaçan çocuklar)
-kapıda duranların bazıları mimar olduğunu ifade etti. orda durarak hem iç hem de dış mimari yapıyı incelebildiklerini iddia ediorlardı (bknz. yabraghallasen)

NOT: kişi hala kendini ekşi de zannetmektedir...

TUFEK(TR)
Oyuncu
27 Mart 19:12 %0
Ben de yeni farkettim vallahi o ne ben de çözemedim bi de ortada bi cisim var patlama mı mermi mi ne çözemedim vallahi

^^40hL|XasthuR
Unknown Clan

27 Mart 20:13 %0
alıntı:
Gönderen: |PnS|Az_pilav
gl air heli ds derken bence kapılarda kaldırılmalı tarlada oynayalım

Dostum ds ne?

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Mart 22:22 %0
alıntı:
Gönderen: ^^10@|DoruKcaN

Dostum ds ne?

dead silence yürüdüğün zaman ayak seslerin duyulmamasını sağlayan perk

By Zenci
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 00:07 %0
çok yaşa fallen gecegece koptum süpersin PİLAV BNCE KAPI DEĞİL oyun KALKSIN xxxDDDD

alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
100 kapıda bekleyen kişiye sorduk ve çıkan sonuçlar şöyle;
-kapıda duruorlar çünkü mermi geldiğinde ondan kaçabilceklerine inanıorlar..."kaç kaç muharrem mermi gelior"...(bknz. mermiden kaçabilen türk insanı)
-aslında durdukları yer kapı kirişi ve kendilerinide bir nevi kapı sanıorlar hani düşman geçerken görmez die. (bknz. Kapı kamuflajı giydiğini sanan oyuncu tipleri)
-arkalarında beklettikleri oyunculara iyilik yaptıklarını sanıorlar. onları orda tutarak ölmelerine engel oluyorlar kendilerince(bknz. tek şarjörle nasıl 12 adam vurdum durumları )
-kapıda duranların çoğu sorunlu bi çocukluk geçirdiklerini de itiraf ettiler(bknz. küçükken inşaata topu kaçan çocuklar)
-kapıda duranların bazıları mimar olduğunu ifade etti. orda durarak hem iç hem de dış mimari yapıyı incelebildiklerini iddia ediorlardı (bknz. yabraghallasen)
NOT: kişi hala kendini ekşi de zannetmektedir...

razzRaziel
Yarbay
Yarbay
28 Mart 06:51 %0
Tamamen psikolojik..
Olası ihtimalleri sıralayacak olursak;

--Kapıda durarak oyundaki en buyuk eksiklik olan kapıların yerini alma içgüdüsü, maksat ceyeran yapmasın, oyuncular hasta da olabilir malum savas sırasında bulaşıcı hastalıklar en buyuk tehdit..

--Uyarıların yeterli olmaması, belkide duvarlara, kapıda beklemeyiniz, kapıda durmayın otomatik kapı çarpar..vb ikazlar asılmalıdır..

--Ben gıcık insan modeliyim benle yasamayı öğrenmelisin türü.. Bunlar hakkında genelde ff açık olsada bi çizsem kafasına böğrüne saplasam kör bıcağı yorumu yapılır oyun esnasında..

--Bencillik modülü.. Tapusu senin mi heryerde dururum diyebilen zihniyet.. vergilerimi, faturalarımı ödüyorum istediğim yerde durabilirim bende bu ülkenin vatandaşıyım şeklinde de kendilerini savunur bunlar.. tuuuu size..

--Eziklik belirtisi.. Beni küçükken barlara almadılar, büyüdüm bu seferde sap gezdiğim için damsız almadılar, beni hep ama hep kapıdan çevirdiler diyerek kapıyı tutma hareketi.. istemdışı da yapabiliyolar bazen.. reflex baabında.

Sonuç olarak bunları görmezlikten gelmek tek çözüm yoludur.. Direkt en yakın diğer çıkışa yönelip ilişkiyi kesmek gerekir.. Oyundan çıkmaya gerek yok abartmayın..

What Does Not Kill You Will Make You Wish It Had !

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
28 Mart 13:05 %0
amma geyik yapmışız yalnız konuyu dağıtmakta üstümüze yok

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: