| Yazar | Konu: Savaşa çağrı |
| Oyuncu |  | 25 Mart 10:51 (25/03, 10:54) %0 | |
|
Legion'oD klanı olarak tüm Wolf:ET camiası huzurunda RAF klanına meydan okuduğumuzu belirtmek istiyoruz ^^
Altın yumruğa karşı , çelik balyoz
Varmı davetlisi ,
Şartlar ;
Haritalar ; Oasis , Goldrush
4v4 veya 5v5 de olabilir (oyuncu kıtlığımız olduğu için 4v4 kesin ama 5v5 için söz veremem)
Maç günü ve saatini biz cuma günü saat 21:00 olarak uygun gördük RAF klanı ile görüşür mütabakata varırız gerekirse başka bir saatdede.
( not: et'in tekrar hastalandığını gören takımımız yeni olmasına rağmen camiayı yeni bir havaya sokmak için bu klan maçını yapmayı uygun görmüştür , RAF klanıda zaten dost bir takımdır onlarda bizim bu iyiniyetli girişimimize yanıt vericek ve dostluk içerisinde hoş bir maç geçecektir , bu davranışın tüm takım veya takım potansiyeline sahip gurublarına örnek teşkil etmesi dileği ile )
Legion'oD Muhtemel Kadro ;
Tanuras
Carpathia
Delikadir
Nautari veya ColoneL
Saygılar. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 25 Mart 10:54 %0 | |
|
hadi bakalım raf meydan okuyoz bak  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 12:24 %0 | |
|
Okuyun bakalım.
Konuşma yapılıp,eğer bir problem olmazsa maç gerçekleşebilir.
Stoss size gereken yanıtı muhtemelen bu akşam vermiş olur. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 12:43 %0 | |
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam  |
| |
Red Army Fraction

|  | 25 Mart 15:32 %0 | |
|
Selamlar Burak'cım.Bi süredir konuşuyoduk ama resmiyete döktüğün güzel oldu Sabırsızlıkla bekliyoruz.Dediğin gibi dostluk kardeşlik çerçevesinde geçicektir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 16:24 %0 | |
|
Evet ozan kesinlikle atalım şu ölü toprağını üzerimizden artık
Canlanın artık millet kurun takımları 4lü 6 lı turnuva yapalım |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 16:30 %0 | |
|
| Burak benim oncelikle şu vistadan kurtulup xp ye geçmem lazım.Tam laptoptan kurtulduk diyoduk mis gibi 19''ekran herşey süper oyuna bi girersin her saniye lag olmaz böle bişey.Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı.Vistayı nasıl ET ye uyumlu hale getirebilirim yada ET yi vistaya.Yoksa iade edicem pcyi. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 16:42 %0 | |
|
Arkadaşlar , arkadaşımıza bi yardım edin benim konu hakkında pek bilgim yok vista ve et ilişkisinden
en azından maça yetişebilsin  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 20:46 %0 | |
|
hımmm,ben yapmıştım ama....
2.60b yı yüklüyon sonra kısayolundan sağ tıklayıp uyumluluktan xp yi seçip ve ayrıcalık düzeyini de yönetici olarak çalıştır diyorsun o kadar .
sanırsam böyleydi vistada çalışıyo bu şekil laptop da oynuyorum ben |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 00:05 %0 | |
|
| Tamamdir sonunda hallettim.Dedigini yaptim ama yine lag devam etti sonra masaustu cosunurlugu dusurdum lag ortadan kalkti. Ohh bea! |
| |
. |
| Oyuncu |  | 26 Mart 10:09 %0 | |
|
raf tan ses varmı nerdesiniz... |
| |
Red Army Fraction

|  | 26 Mart 10:23 (26/03, 10:30) %0 | |
|
Dün konuştuk takımca.Aslında ben Burak'la msn'den konuşmak istiyodum ama göremedim.Bizim tekliflerimiz şunlar:
Game Type: Stopwatch
Kişi sayısı: 5on5
Mapler:İki takım kendi mapini seçer,Oasis ve Goldrush kısıtlaması olmadan.Gidipte Submarine seçmicez ama tabi
Yada 6 map seçilcek,coin toss sonucunda 6 mapten elenerek 2 map kalacak.Bu 2 map oynanacak.
Mesela Goldrush,Oasis,Beach,Venice,Marrakesh,Battery,Fueldump.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 10:55 %0 | |
|
Takımımız kurulalı daha 1hafta anca oldu raftan daha iyimser bir anlayış isterdim şahsen daha yeni kurulan bir takımı alıp fueldumpa veniceye maça götürürsen olacaklar bellidir en azından oasis ve goldrush bu iki klasik map her takım kolayca taktik yapabilir.ki sonuçta kazanan ekibin +1 tecrübe dışında kazanacağı bişey yok sonuçta hazırlık ve dostluk maçı.
5v5 kabul ama biz goldrush ve oasis isteğimizde ısrarlıyız yine cevabınızı bekliyoruz  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 11:06 (26/03, 12:17) %0 | |
|
Ayrıca bu topicde raf ile maç yapma isteğimiz zaten kendileride önceki zamanlarda bizimle hazırlık maçı yapmak istedikleri için işi resmileştirmek amacı ile açılmıştır + raf dışında kurulu düzenli bir takım olmadığı için raf klanı uygun görülmüştür , eğer raf ile şartlarda anlaşamaz isek diğer eski klanlarımızın yansıması olan oyun gurubları ile maç yapabiliriz yeterki maç yapalım ne bileyim mesela tmcilerle mit tow cularla hiç farketmez sonuçta hepimiz etciyiz kardeşiz  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 11:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Carpath1A
mesela tmilerle mit tow cularla hiç farketmez sonuçta hepimiz etciyiz kardeşiz
towcularda iyiymis...fordcu gibi  sdfasdf 1v5 teklif ediorum size karsi carp 
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
Red Army Fraction

|  | 26 Mart 15:35 (26/03, 15:36) %0 | |
|
Burcak'cım yanlış anladın.Bizim istediğimiz şuydu,maçın anlamı nedir?(official bi maç olmadıgı sürece)2 takım birer map seçer üzerinde çalışır,bu mapler üzerinde maç yapılır.2 takımda eksiklerini görür,map içinde çalıştıkları şeyleri ne kadar doğru yaptıklarını,taktiklerinin ne kadar başarılı oldugunu görür.Bir nevi antrenmandır maç.Yoksa derdimiz kazanmak kaybetmek değil ki,Burak ben sana kendim söyledim beraber antrenman yapalım diye.Artniyetli düşündüğüm,kazanmak istedigim bir maç varsa,o takımla niye beraber antrenman yapayım
Peki gr,oasis olsun.Cuma 22:30 nasıl ?
|
| |
| Albay |  | 26 Mart 18:47 %0 | |
|
Aynı şey bizim başımıza zamanında geldi. İyi bilmediğiniz maplerde oynamayın, yoksa antremanın bile pek bir anlamı olmaz. Eğer biz çalışıcaz şu şu haritalara ve onlar arasından seçerek mücadele edicez derseniz ok tabi ondan güzeli olmaz.
Eğer takımınızda eksik olursa ben size destek olarak oynayabilirim, hem rekabetin kuvvetlenmesi açısından da yararlı olur. Tabi son karar sizin.
Bizim kadro tam olsa biz de yapmak isterdik ama şu an tam kadro çıkartamıyoruz malesef.
Başarılar... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 19:23 %0 | |
|
Çelik Balyoz.. xD
İddaalıyız...Ne Kadar Yeni Bir Takım Olsakda..En Azından İddaalıyız...İplen Çekiyorum.. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 23:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: MATADOR
Aynı şey bizim başımıza zamanında geldi. İyi bilmediğiniz maplerde oynamayın, yoksa antremanın bile pek bir anlamı olmaz. Eğer biz çalışıcaz şu şu haritalara ve onlar arasından seçerek mücadele edicez derseniz ok tabi ondan güzeli olmaz.
Eğer takımınızda eksik olursa ben size destek olarak oynayabilirim, hem rekabetin kuvvetlenmesi açısından da yararlı olur. Tabi son karar sizin.
Bizim kadro tam olsa biz de yapmak isterdik ama şu an tam kadro çıkartamıyoruz malesef.
Başarılar...
Teşekkürler matador ilgin için , benimde kış liginde azda olsa tecrübem var biliyorsunuz RK klanı ile ligde top koşturdum harita konusunda bunun için bilhassa ısrarlıyım , takımın taktik üretemeyeceği ve alışık olmadığı haritada demorelize olmasını bu taZE takım için pek uygun görmedim açıkcası , demorilize olursak en azından klasik bu 2 mapde olalımki ders çıkaralım ben şahsen venice veya fueldumpda ağır bir şekilde yenilmiş ve demorelize olmuş bir takımın herhangi bir şekilde bi tecrübe veya ders alacağını sanmıyorum
eksik kalmayız umarım oyuncularımız gereken ilgiyi maça gösterecektir , eğer kadroda sıkıntı çekersek ilk olarak sana ulaşaacağım ilgin için tekrar çok sağol.
Ayrıca ozan sende kendi açından haklısın lakin matadorada bahsettiğim gibi haritaların goldrush ve oasis olmasından yanayız.
Maç saatine gelince , cuma 22.302u takım arkadaşlarımla görüşme fırsatı bulamadım görüşüp döneceğim uymadı maçı haftayada yapabiliriz hem biraz daha zaman her iki takım içinde daha uygun olabilir
saygılar |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 23:52 %0 | |
|
Carp sende kendince haklısın ama ozanın da dediği gibi bilinmeyen bir map seçme düşüncemiz bizimde yok zaten.
Madem yeni bir lig o zaman yeni bir heyecan hepimiz için daha iyi olur.
Oasis ve gr 'e bakarsanız fiks ligler ağırlıklı olarak hep bu mapleri üzerinden yapıldı.
Bende ozana katılıyorum.
Bence bir map siz ve bir map biz seçmek daha mantıklı.
Onun dışında bundan haftalar sonra bile yapsak maçın saatinin 22.30 civarından önce olması zor.
Çünkü ben ve benim gibi çalışan arkadaşlar var klanda veya 2. öğretim üni okuyanlar.
21.00 bizim için uygun bir saat değil. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mart 00:10 (27/03, 00:10) %0 | |
|
ben kesişim kümesi oluyorum sanırım çalışanlar ve okuyanlar kümelerinin
Kafam Venn şeması oldu ah
alıntı: Gönderen: OcularisInfernum
Carp sende kendince haklısın ama ozanın da dediği gibi bilinmeyen bir map seçme düşüncemiz bizimde yok zaten.
Madem yeni bir lig o zaman yeni bir heyecan hepimiz için daha iyi olur.
Oasis ve gr 'e bakarsanız fiks ligler ağırlıklı olarak hep bu mapleri üzerinden yapıldı.
Bende ozana katılıyorum.
Bence bir map siz ve bir map biz seçmek daha mantıklı.
Onun dışında bundan haftalar sonra bile yapsak maçın saatinin 22.30 civarından önce olması zor.
Çünkü ben ve benim gibi çalışan arkadaşlar var klanda veya 2. öğretim üni okuyanlar.
21.00 bizim için uygun bir saat değil.
|
| |
Red Army Fraction

|  | 27 Mart 00:16 %0 | |
|
Ozaman şöyle yapalım.Bu maçı ileri bi tarihe alalım.Mesela haftaya.Bu maç sizin içinde bizim içinde bir ısınma olsun.Bu maçtan 2 hafta sonra 1 maç daha yapalım.Bu maç mümkünse 6on6 olsun.2 haftalık bir aradan bahsettim.Bu 2 haftalık arada birçok map çalışılır ve ilk maçtaki eksiklikler giderililir.Yani 3-4 hafta sonra bir 2. maç&daha profesyonel bi maç yapılabilir.
Ama dediğiniz gibi ilk maç sizin dediğiniz gibi olsun,fakat 5on5 olsun sizinde kabul ettiginiz gibi.Çünkü 4on4'te panzer olmak zorunda,olursada kim kime dum duma olur.
Maç hakkında şu olsun bu olsun dedim ama bu benim kendi düşüncem,takım arkadaşlarım nasıl düşünür bilemem.
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Mart 03:04 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Stoss
ben kesişim kümesi oluyorum sanırım çalışanlar ve okuyanlar kümelerinin
Kafam Venn şeması oldu ah
Çok değil,bir kaç ay veriyorum stoss.
Bakırköyde odanı hazırlattım...  |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mart 11:11 (27/03, 11:36) %0 | |
|
| size uyan gün ve saatleri yazarsanız bizde ona göre kendimizi ayarlayabiliriz. eğer bu hafta olmaz diyorsanız haftaya da olur. harita olayına gelince biz yeni bir takımız ve takım olarak klasik haritalar dışında taktik yapamayız bu aşamada çünkü daha birbirimizin oyununu bilmiyoruz bu yüzden bu sefer goldrush ve oasis olsun bikaç hafta sonra yaparız o zamanda diğer haritalar olur... |
| |
Red Army Fraction

|  | 27 Mart 16:24 %0 | |
|
Bize Cuma günleri 22:30 dan sorası uyuyo sanırsam.Çalışıyo herkes benim dışımda
Soraki gün iş olmaması lazım.Cuma uyar.Eğer başka günlerde warsa sölesin raf'tan arkadaşlarım.
|
| |
| |