Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 06:56 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 220 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Admin egosu daha

<cL>Lastexile
Oyuncu
26 Mart 17:14 (26/03, 17:15) %0
Yeni
Anti hile sistemimiz tarafından, bilgisayarınızda hile yazılımı kullanıldığı veya bulunduğu, açık ve kesin olarak tespit edildiğinden dolayı sunucularımızdan 1 (bir) ay süreli olarak uzaklaştırılmışsınız.

Eğer bilgisayarınıza hile kurmayı denediyseniz veya böyle bir programı indirip çalıştırdıysanız oyun ve sistem dosyalarınız zarar gördüğünden, oyun ve sisteminizi yeniden kurmanız gerekebilir. Bu işlemi tamamlasanız bile, ancak uzaklaştırmanız sonuçlandıktan sonra sunucularımıza bağlanabileceksiniz.

İnternet cafe, okul gibi bir ortamdan bağlanıyorsanız, uzaklaştırmanızın süresi sona erdikten sonra hile bulunmayan bir makineden sunucularımıza bağlanmanız gereklidir.

Başka bir oyuncu sizin bilgisayarınızı kullanarak hile yapmış olabilir veya siz daha önce hile yazılımı yüklenmiş bir bilgisayarı kullanmış olabilirsiniz. Bu tarz sorunları en aza indirmek için kullanmanız gereken program, forumdaki duyuru başlığı altındaki anti hile sistemi maddesinde yazılmıştır:
http://www.oynasana.com/forum/m274150

Uzaklaştırmanızın sonuçlanmasının ardından bağlandığınızda bilgisayarınızda tekrar hile tespit edilmesi halinde süresiz olarak uzaklaştırılabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Oynasana.com
Online Oyun

-----
Peki bana kanıt gösterin kullandım diye,bildiğimiz gibi PB log(KAYIT)notpad bulundurmaktadır.Her oyuncunun konsola ne yaptığını yada ne tür bir hile kullandığı yazar mutlaka yazar öle bişi demeyin çünki ben önceden bir server yönetiyordum FTP ve Kontrol Panelinden.Şimdi size tekrar söylüyorum hile kullandığıma dair kanıt nerde.Eğer yoksa siz yanılıyorsunuz demektir.

GThief
Oyuncu
26 Mart 17:57 (26/03, 17:59) %0
alıntı:
Gönderen: ^1:::HELLSING:::
-
Peki bana kanıt gösterin kullandım diye,bildiğimiz gibi PB log(KAYIT)notpad bulundurmaktadır.Her oyuncunun konsola ne yaptığını yada ne tür bir hile kullandığı yazar mutlaka yazar öle bişi demeyin çünki ben önceden bir server yönetiyordum FTP ve Kontrol Panelinden.Şimdi size tekrar söylüyorum hile kullandığıma dair kanıt nerde.Eğer yoksa siz yanılıyorsunuz demektir.

alıntı:
Benim anlamadığım şu benide engellemişler(BAN).Yaw ben kimseye ne küfrettim nede hile kullandım.Vallahi hatam ne ise söyleyin.Hiç beklemiyordum.Kimseye ile kavgamda olmadı milletle gülüşüp şakalar yapıyorum.Benden şikayeti olan varmı??.

Admin ego tatminiyle ne ilgisi varsa uygulanan işlemin :) Yukarda zaten uygulanan işlemin sebebi, içeriği ve bilgisi verilmiş açık açık

1.si Türkiye'de web tabanlı bağlantı sistemi kullanarak oyuncuları check eden tek server "osn"dir, yani senin önceden yönettiğin server yada serverlar ile alakası yok osn sisteminin bu yüzden fikir yürüttüğün konu hakkında bilgin olduğunu sanmıyorum, üzgünüm...

2.si Benden şikayeti olan varmı? demişsin ama varmış demekki oyun demoların da bize ulaştırıldı

Oynasana Destek üzerinden gerekli cevap verilmiş zaten, daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum...

GThief

CatLikeThief
Tuğgeneral
Tuğgeneral
26 Mart 18:47 %0
hala pn güncellemeden servere giriliyor lütfen el atın hile istemiyoruz

<cL>Lastexile
Oyuncu
26 Mart 19:06 (26/03, 19:06) %0
alıntı:
Gönderen: GThief

Admin ego tatminiyle ne ilgisi varsa uygulanan işlemin Yukarda zaten uygulanan işlemin sebebi, içeriği ve bilgisi verilmiş açık açık
1.si Türkiye'de web tabanlı bağlantı sistemi kullanarak oyuncuları check eden tek server "osn"dir, yani senin önceden yönettiğin server yada serverlar ile alakası yok osn sisteminin bu yüzden fikir yürüttüğün konu hakkında bilgin olduğunu sanmıyorum, üzgünüm...
2.si Benden şikayeti olan varmı? demişsin ama varmış demekki oyun demoların da bize ulaştırıldı
Oynasana Destek üzerinden gerekli cevap verilmiş zaten, daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum...
GThief

Bi zahmet demoyu bana upload edip bana yollarmısın....Link at indireyim.
Bide hangi kanıt benim hile kullandığımı gösteriyor.Yaw GT bari sen yapma ya.Hiç gördünmü beni hile ile oynarken.

Tora

27 Mart 02:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^1:::HELLSING:::

Bi zahmet demoyu bana upload edip bana yollarmısın....Link at indireyim.
Bide hangi kanıt benim hile kullandığımı gösteriyor.Yaw GT bari sen yapma ya.Hiç gördünmü beni hile ile oynarken.

Kayıtlar kullanıcılarla paylaşılmamaktadır ve bu tür konuların Forumlar üzerinden tartışılması yasaktır. Sorununuzu Online Destek çağrınızda yanıtlamışlar. İçeriğinde, sisteminizde hile bulunduğu belirtilmiş. Ya siz kullanmışsınız ya da sisteminizi paylaşan birisi.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: