Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 07:19 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 238 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Rush anılarımız :)

Seileo
Oyuncu
21 Mart 21:44 (21/03, 21:53) %0
O hünerli, becerikli, css için yaratılmış eller kimbilir kaç kere, nerelerde saçmalamış, rezil duruma düşmüş, koskoca bir toplumun "yuh" diye sövmesine veya kahkahalarla gülmesine sebep olmuştur ??? top sizde

CiCiTuRk
PaSha

22 Mart 10:32 %0
alıntı:
Gönderen: SeiLeo
O hünerli, becerikli, css için yaratılmış eller kimbilir kaç kere, nerelerde saçmalamış, rezil duruma düşmüş, koskoca bir toplumun "yuh" diye sövmesine veya kahkahalarla gülmesine sebep olmuştur ??? top sizde

Ben girer Tk yapıp cıkarim.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
24 Mart 09:29 %0
tam adamın arkasından 2 metre mesafeden kaç defa p90 ile 50 mermide adam öldüremeyip üzerine öldüğümü bilirim =)

Pull yourself together
'Cos you know you should do better
That's because your a free man

Sorovic
Albay
Albay
24 Mart 21:22 %0
1m mesafeden adam bıçaklamaya çalıştıgımda adam ayak seslerimi duyar ve"HeadShot"çeker

Dilinize Sahip Çıkın!

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

26 Mart 13:55 %0
herşey güzel ii hoşta şu kül tablasına takılmıyo mu mouse tamda rush ın ortasında off ki of bide sinirle devirdin mi eyvah eyvah

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

WinZip
Oyuncu
27 Mart 19:16 %0
Daha 2 gün filan oldu dust 2 de a kapı t base çıkısına elinde silah a kapıdan çıkacak ct leri bekleyen bir t ye rasladımki ben b den dolaşmışım ve arkasındayım taş çatlasın 15 metre mesafe var, awm zom u açtım kafaya sakince nişan aldım, kurban sakin ve sessiz kapıya kitlenmiş durumda .

Tetiğe bastım fakat tam basarken t kıpırdadı sadece 1 adım geri geldi ve mermi boşa çıktı, döndü ve 2 mermiyle head...., smmm abi yaktın bani.... )

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

@/..&%!!!...!
Oyuncu
27 Mart 20:14 %0
Adamlar habire B basıp kan cıkarmaktadır. Ölen vatandaşlar çare arar..
-Beyler herkes BB.
-Beyler herkes BB.
-Beyler herkes BB.
-Affir...!
-Affir...!
-Affir...!
-Affir...!

Doğarsın bir elinde HG diğerinde Flash koşarsın
-GO...GO...GO....
12'nci saniye içinde üzerinden 10 dolayı T geçmiştir. Takım arkadaşlarına bağlanırsın herkes Uzun kapı tutmakta.
-Anlarsın ki bir avuç tuz alıp koşan tek mal senmişsin. Yetmez gibi arkadan vurulup geberen herkes 'Ya olm B'ye kimse bakmıyormu, mal mısınız ya' vs.vs. ..Yüzleri bile kızarmaz.

Yüreğimin en derinlerinde bunu buldum. Ağıza alınmayacak küfürlerimi kitlediğim o ilkel benliğimin derin ama en derinlerinde

TrxTure
Oyuncu
31 Mart 23:44 %0
bu akşam b tünelde ard arda 3 defa 6-7 vs 1 kaldım, birinde 2hs çaktım biri baldı ama yine de hepsinde ezdiler..
her ölüümden sonra sunları okudum :
abi ne açsınız ya !
ya bıraksan kesiodum !!
ah be berkcan ne vuruyon olm !?!?
lan 2 adım kalmıştı bebeler beklesenize 2sn!!!
3 oldu aynı adam ya bi kesemedik açlar yüzünden !!!
sonraki el uzun gittim, çukura 2 fb attılar kestiler ama sonra uzun kapıdaki rush yandaşım t arkadaşım 2sinide arkalarından vurdu

kesildikden sonra duyduklarım sunlar idi :
kesen : eheh benden kurtulamassın böyle işteee
kesen ks ci yüzünden beni kesemeyen : nan ben 1kere sokmasam zaten öldün!
kesen : ya git hiç bişe bilmion arkadan sokunca tek atıyo
3. b.k : eed arkadaşım bilmeyenlerde öğrensin arkadan tek atılıyor ama sol tıkla değil .

bende aynen böyle yazmıştım

Seileo
Oyuncu
01 Nisan 21:09 (25/08, 02:53) %0
cafedeydim bi işim vardı hallettim, bitince 5dk zamanım kaldı css e girdim, osn1, ezildim resmen. 1de 5 yaptım f10 a nsl basıp kaçtığımı hatırlamıyom

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: