|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Yeni mod hakkında | | Oyuncu |  | 16 Mart 22:05 %0 | |
| | Su panzer olayini kaldirip gamespeed i biraz daha arttirsak tam super olacak. | | | |
| | Oyuncu |  | 17 Mart 04:41 (17/03, 04:42) %0 | |
| bide soyle bi olay var ya etpub oynuyalim ya da etpro...etpub yuklemi$siniz cogu ayar etpro kirmasi bisey olmu$.. cogu kisi boyle dusunuyor en azindan konustugum kisiler..
birde cok kisa bi sure g_speed 350 olarak oynanmis..ama kimse begenmemis...burdan bi oylama yapsak tekrar...ben 350 ups olarak kalmasini istiyenlerdenim..eminim benim gibi dusunen bicok arkadas vardir misal.. bi ustteki post
ayrica yavas yavas turnuva kurallari, seklini konusmanin zamani geldi...suana kadar ; raf , tm , ld , mit(pow) kadrolarini aciklamis durumda... kis ligi bilindigi uzere sadece 7 takimla yapilmisti...ki o zamanlar daha cok ilgi vardi..takimlar 6v6 ydi vs...simdi ilgi az olmasina ragmen daha 2-3 clan yolda...eger biraz daha zaman kaybedersek mevcut clanlarda bezip turnuva i$i yatacak...zaten cogu ki$i turnuva olmasinin oraninin cok dusuk oldugunu soyleyip duruyor...bu zamana kadar yapilmis adam gibi bi turnuva olmadigi icin boyle bi on yargi olusmasi normal..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public | | | | Oyuncu |  | 17 Mart 10:14 %0 | |
| bizim klen lod bi kerem ne dion ld felam  | | | | Oyuncu |  | 17 Mart 18:56 %0 | |
| | Lig olursa yapalim mutlaka.Ayni zamanda diger yabanci serverlarin turnuvalarina katilalim bence kurulacak butun klanlarla.QAW nun turnuvalarina hep katilmak istedim ama hic bi zaman takim toparliyamadik turk arkadaslar olarak.Yabancilarin takiminada girmek istemedim. 2ay once 1337deki yabanci arkadaslar ETpro turnuvasi duzenledi yine katilamadik.Turnuvayi duzenleyende Asigmo(Adrenieer) dur kendisi yari turk yari belcikalidir ama Turklukle alakasi yoktur. | | | Red Army Fraction

|  | 17 Mart 19:51 (17/03, 19:54) %0 | |
| 3on3 6on6 liglere girilir,orası problem değil.Tek sorun clanlara ait serverlar olmaması.Yani olsa bile maçları adamlar bizim serverımızda yapmak istemeyecektir.Haliyle bizimde bu turnuvalardaki veya liglerdeki bize göre laglı serverlara isyan etmememiz lazım.Yani buna alışmamız lazım.Bazı kişiler yurtdışında oynamış bulunmakta fakat kendilerine göre pingi iyi olan serverlarda oynadılar.Örnek clanbase liglerinde maça girdikten sora ping 300 diye çıkıp iptal etme gibi bi şansımız yok.Direk 2-0 yenik sayılırız.böyle şeyleri baştan konuşup anlaşmamız lazım.Maç sırasında sinirlenip quitlerle veya maçı iptal etmelerle sadece Türklerin adını orda kötüye çıkarmış oluruz,başka bi işe yaramaz.
-
350 speed konusundada.Dest'le bunu uzun uzun tartıştık fakat lütfen bu oyunu quake'e çevirmeye çalışmayın.Hız istiyosanız,açın quake 3'ü,OSN serverıda var,2 hızlı hızlı koşun,hoplayın zıplayın gelin.320 default'ımızda oynuyalım.Evet mod kırma bi mod oldu,fakat hiç sorunsuz çalısıyo.Pub ve pro'nun bütün güzel yönleri alınmış durumda şu an.Yani hem oyunda rütbe eylencesi var,hemde etpro ciddiyeti var.speed ellendiği an server boka saracaktır.Ayrıca oylama yapılmasının bi anlamı yok.Burda 50 tane eski quaker warsa,35 tanede ET oyuncusu warsa(Sayıları örnek olarak veriyorum),oylamanın ne anlamı var?Bu oyun Enemy Territory,ET'yi ET yapan özelliklerle lütfen oynamaya kalkmayın,Q3 deil bu oyun.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 22 Mart 12:43 %0 | |
| alıntı: Gönderen: zer0heat!
3on3 6on6 liglere girilir,orası problem değil.Tek sorun clanlara ait serverlar olmaması.Yani olsa bile maçları adamlar bizim serverımızda yapmak istemeyecektir.Haliyle bizimde bu turnuvalardaki veya liglerdeki bize göre laglı serverlara isyan etmememiz lazım.Yani buna alışmamız lazım.Bazı kişiler yurtdışında oynamış bulunmakta fakat kendilerine göre pingi iyi olan serverlarda oynadılar.Örnek clanbase liglerinde maça girdikten sora ping 300 diye çıkıp iptal etme gibi bi şansımız yok.Direk 2-0 yenik sayılırız.böyle şeyleri baştan konuşup anlaşmamız lazım.Maç sırasında sinirlenip quitlerle veya maçı iptal etmelerle sadece Türklerin adını orda kötüye çıkarmış oluruz,başka bi işe yaramaz.
-
350 speed konusundada.Dest'le bunu uzun uzun tartıştık fakat lütfen bu oyunu quake'e çevirmeye çalışmayın.Hız istiyosanız,açın quake 3'ü,OSN serverıda var,2 hızlı hızlı koşun,hoplayın zıplayın gelin.320 default'ımızda oynuyalım.Evet mod kırma bi mod oldu,fakat hiç sorunsuz çalısıyo.Pub ve pro'nun bütün güzel yönleri alınmış durumda şu an.Yani hem oyunda rütbe eylencesi var,hemde etpro ciddiyeti var.speed ellendiği an server boka saracaktır.Ayrıca oylama yapılmasının bi anlamı yok.Burda 50 tane eski quaker warsa,35 tanede ET oyuncusu warsa(Sayıları örnek olarak veriyorum),oylamanın ne anlamı var?Bu oyun Enemy Territory,ET'yi ET yapan özelliklerle lütfen oynamaya kalkmayın,Q3 deil bu oyun.
ya zerocan oyunu tabikide quake e cevirmeyi dusunmuyoruz bu hizi sevenler gibi biraz daha hizli olmasini istiyenleride dogal karsilamak gerekir...ha ben olsa daha iyi olur diyorum boyle kaka tu demiorum yani oylamaya sunulmasi daha iyi olur bence
dedigin gibi clanlarin serverlari olsa bile en dandik avrupa ulkelerinden bile daha kotu bi yurtdisi hatlarimiz oldugu icin ne gelen duzgun ping alabiliyor ne yurtdisinda oynamak istiyen... bu yuzden clanlar server alacak olursa ( ki zannetmiyorum ) cod4 de oldugu gibi hollanda , almanya , yunanistandan server kiralamalari daha iyi olur...benim baglantida oldugum birkac arkadaslar rahatlikla yurtdisinda cod4 te ( netcodelari et den daha kotu olmasina ragmen ) 60-70 ping aliyor... bu demek oluyor ki kotunun iyisi...avrupa serverlarinda 100+ ping oynarken 60 ping bizim icin dua etme sebebidir..boyle bisey ayarlanabilir...clan maclarinda. en azindan hic bi zaman olmamis milli takimi olusturma cabalarina hiz verecegimiz zamanlarda 
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public | | | | Oyuncu |  | 22 Mart 12:47 %0 | |
| simdi yazimi okudumda milli takim gibisinden bisiler zirvalami$im... dfasdf baya komigime gitti dogaclama olarak cikti ama tekrar okuyunca baya komik geldi..
elin gavuru enemy spawn time scpirtleriyle takilio...bizim oyuncumuz scpirt ne lo yenir mi...ben defualt configten $a$mam dio...gelde milli takim kur simdi.
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public | | | Red Army Fraction

|  | 22 Mart 19:04 %0 | |
| Desty bende spawntimer kullanıorum nan gavurmuyum ben 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 22 Mart 19:14 %0 | |
| | milli kuramazsak milsiz takım kurarız bizde | | | Red Army Fraction

|  | 23 Mart 02:32 %0 | |
| Burak yapmıcaktın bunu Bugun beni msn'de yakala sana NOD32 linki veriyim.
| | | . | | |
|
|
|
|
|
|