| Yazar | Konu: Turnuvanın en çekişmeli maçı |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 16 Mart 08:15 (16/03, 08:16) %0 | |
|
15 mart saat 16da pam10 sunucusunda The Curse of the Black Pearl (CBP) klanı ile LoS| CeK klanı arasında yapılan maçta ilk etap 12-12 bitti ardından 6 ellik uzatmada eşitlik yine bozulamadı tekrar uzayan maçta yine eşitlik bozulamadı inanamıyacaksınız ama sonraki uzatmada yine eşitlik bozulamadı ve son uzatmada LoS| CeK klanı maçı 4-2 kazandı maça katılan bütün oyuncuların ilkez başına böyle bir olay geldi bu arada centilmence oynadıkları için CBP klanını tebrik ediyoruz...
uyan türk evladı uyan 30 kupona alınmadı bu vatan! |
| |
|
|
FonDip

|  | 16 Mart 19:13 %0 | |
|
tebrikler cbp alır sanıyordum ama siz almışsınız |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 16 Mart 19:59 (16/03, 19:59) %0 | |
|
| Gerçekten iki tarafta muhteşemdi!Taktik savaşı oldu resmen.CBP klanını tebrik ediyoruz.Çok zevkli ve çekişmeli maç sundukları için. |
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 21:54 %0 | |
|
Son penaltı çekişmesi bekliyordum yine uzasaydi Tebrikler beyler,iyi ve eğlenceli bir maçtı. |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 16 Mart 21:56 %0 | |
|
hüseyinbizi bişeye benzetemedinmi lan
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 16 Mart 21:57 %0 | |
|
dragut sen varmıydın maçta unuttum yav:S
| |
| Yarbay |  | 16 Mart 22:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^8MTT
dragut sen varmıydın maçta unuttum yav:S
uyan türk evladı uyan 30 kupona alınmadı bu vatan!
Oynayanlardan spawnın hemen yanı başında izledim naklen   |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 16 Mart 22:06 %0 | |
|
ama hayatımda hiç böyle zevklibi maç yapmadım sen izlerkenbile zevk almışındır dimi
| |
FonDip

|  | 17 Mart 17:10 %0 | |
|
hüseyinbizi bişeye benzetemedinmi lan
ayıpsın |
| |
| Yarbay |  | 18 Mart 15:03 (19/03, 13:05) %0 | |
|
Hepsi bir yana da arkadaşlar oyunu kazandınız ama ondan önce ben sizi centilmenliğinizden dolayı tebrik ederim. Bunlar fani şeyler bazıları bunların farkında değil; birbirlerini azarlayıp küfür edip, bir sürü hakaret iftira içinde geçen maçlar biilyorum. Fakat ben kaybettiğimize hiç üzülmedim tabi kazansaydık daha ii olurdu ama birde maçtan sonra hastaneye gidip bi sakinleştirici yemem gerekti oyun sırasında 2. mapten sonra benm ekran kartı bozuldu sinir oldum durmadan görüntü gidip geliyodu neyse arkadaşlar tekrardan tebrikler güzel maç oldu...
bu arada ss falan varsa yayımlarsanız sevinirim bendeki ssleri koymuyorum çünkü sadece ilk iki elin scorları orda da biz üstünüz yanlış anlaşılma olmasın diye diğer ss ler bozuk çıkmış.Ekran kartından arızasından dolayı.. |
| |
. |
| Yarbay |  | 18 Mart 15:12 %0 | |
|
ama hayatımda hiç böyle zevklibi maç yapmadım sen izlerkenbile zevk almışındır dimi
Böyle çekişmeli maça yürekmi dayandı zuahaha.Kaçkere uzatmaya gitti |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 19 Mart 17:03 (19/03, 17:16) %0 | |
|
eyv carizma zaten önemli olanda insanlık değilmi tekrar anlayışınız için ve centilmenliğiniz için teşekkür ediyorum sizin gibi klanlarda az bulunur
alıntı: Gönderen: ^1|CBP|^9C4R!ZM4
Hepsi bir yana da arkadaşlar oyunu kazandınız ama ondan önce ben sizi centilmenliğinizden dolayı tebrik ederim. Bunlar fani şeyler
| |
| Yarbay |  | 09 Nisan 21:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|CBP|^9DraguT
Böyle çekişmeli maça yürekmi dayandı zuahaha.Kaçkere uzatmaya gitti
berabere mi bitti yoksa hakem saha koşulları yüzünden maçı erteledimi? O.o |
| |
| Tümgeneral |  | 28 Nisan 20:41 %0 | |
|
| çok maça girdim eğer böle centimen bir maç olmuşsa tebirk ediyorum iki klanıda canı gönülden önemli olan oyunda kazanmak deil centinmanlikte kazanan zaten maçı kazanmış demektir |
| |
| |