Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
01/12/08 17:53 Toplam 173 oyuncu 50 sunucu 1061 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eskiler eskiler eskiler 1995-2006

caSHar
Oyuncu
22 Ocak 10:24 %0
Bende unutamadım Quake serisini yaw
QuakeWorld üstüne tanımam tabi o ayrı...Önce QW soora Q3-ProMode. Adını hatırladığım toplasan 10 kişi vardır ama tanışıklığım yüzleri geçer herhalde
O yüzden isim saymıyacağım
Eh 30 u devirdik biz artık FPS yemio tabe mmo/rpg vs takılıp gidiyoruz.
Herkez iyi oynuyordu valla bence çünkü FPS emek işidir , tabii ki bazı insanlar anadan doğma bazı yeteneklere sahipti ama
QW tayfasının bir kısmıyla hala görüşüyorum bu arada. Kimisi çalışıyor, kimisi okuyor hala...Ama hiçbiri eğlenceli QW gecelerini unutmuş değil

CasH - caSHar

Destroy3r
Oyuncu
09 Şubat 06:39 %0
alıntı:
Gönderen: ElTurco[KARDES]
Selam dostlar;
Yıllar sonra iş, güç derken rastlanti eseri yolum buralara dustu ve sizleri birarada gormek beni cok duygulandirdi. Hayat bir yandan mutluluk ve uzuntulerle akıp giderken guzel hatıralar-dostluklar hep baki.
brgds
Only The Deads Can See The End Of War.

of elturco ustad... nasilsin ya nerelerdesin abi o kadar uzun zamandir gormuyorum ki seni yuzunu hatta afedersin ama ismini bile unuttum kusura bakma abi neyse ozel msj veya fujang dopundan msnini alayim veya sen al biraz konusalim...asil godfather granada abim nasil hastalandigini ogrenmistim baya illet bisey vertigo bilirim cook gecmis olsun selamlarimi iletirsen sevinirim ona...bi zirve yapsak kardes zirvesi eskileri yaad etsek soyle bi hatta toplanalim bi raki masasi fln afdsfdsf dop fujang gelsede ayarlasa bi neyse abi ellerinden opeyim artik siz baya fosil olmu$sunuzdur baksana cashar abiyi biz genc sanirdik 30 gectik dio ehehe butun quake ulema sinifina saygilar sevgiler p

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

RiXzMaX
Oyuncu
11 Şubat 15:08 %0
"6" senenin ardindan halen ortam devam ediyor muhtesemm.
Ben MaX bu arada oSmanli[MaDs] in ogrencisi, eski MaDs uyesi, bir Mv duayeni.

Neysem eski accountlarimin mail adresleri pert olmush ben de yeni nickle katiliyim dedim camiaya tekrardan..
Herkese kucaklar, roketler..

RiXzMaX
Oyuncu
11 Şubat 15:09 %0
ule bi de simdi hatirladim
eskiden sanane.net de "Maximum Damage" die bi site hazirlardim. puehehah.. eski gunner.

Fatal1ty*
Oyuncu
15 Mart 00:15 %0
bnim abim vardı eskiden sanane de thefalcon du nick i yanlış hatırlamıyosam..tanıyan var mı????

FaTaL

Destroy3r
Oyuncu
28 Mart 11:39 %0
alıntı:
Gönderen: FaTaLiTy 94
bnim abim vardı eskiden sanane de thefalcon du nick i yanlış hatırlamıyosam..tanıyan var mı????
FaTaL

daha sen abinin nickini tam hatirlamiosan biz nasil hatirliyalim dimi ama...belki vardir taniyan ama dogruysa verdigin nick.ben animsayamadim.

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Fatal1ty*
Oyuncu
31 Mart 16:00 %0
doru doru sordum geçen akşam

FaTaL

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
29 Nisan 20:58 %0
alıntı:
Gönderen: ElTurco[KARDES]
Selam dostlar;
Yıllar sonra iş, güç derken rastlanti eseri yolum buralara dustu ve sizleri birarada gormek beni cok duygulandirdi. Hayat bir yandan mutluluk ve uzuntulerle akıp giderken guzel hatıralar-dostluklar hep baki.
brgds
Only The Deads Can See The End Of War.

vaay paşa nasılsın yav? granny neler yapıyor? ben de bir merak edip bakayım dedim de gördüm yazını. lan ne oynardık be! çok bilirim bir iki saat uykuyla işe gittiğimi...

dest 30 yaşa laf edersen yersin kafana raili, benim kırka ramak kaldı artık fps'leri ancak hileyle falan bitirebiliyorum hilesini bulamazsam easy'de debeleniyorum. ya iş güç hayat çabası girince işin içine oyun işleri yalan oluyor. ya o değilde dur bir kurayım ben yeniden quake'i bakalım ne kadar sıçmışım göreyim

hepiniz iyi bakın kendinize, herşey gönlünüzce olsun

take care

NemeKARDES
Oyuncu
03 Mayıs 22:07 %0
alıntı:
Gönderen: Cardinal[KARDES]

vaay paşa nasılsın yav? granny neler yapıyor? ben de bir merak edip bakayım dedim de gördüm yazını. lan ne oynardık be! çok bilirim bir iki saat uykuyla işe gittiğimi...
dest 30 yaşa laf edersen yersin kafana raili, benim kırka ramak kaldı artık fps'leri ancak hileyle falan bitirebiliyorum hilesini bulamazsam easy'de debeleniyorum. ya iş güç hayat çabası girince işin içine oyun işleri yalan oluyor. ya o değilde dur bir kurayım ben yeniden quake'i bakalım ne kadar sıçmışım göreyim
hepiniz iyi bakın kendinize, herşey gönlünüzce olsun
take care

Selam kızlar bi bakayım dedim şöyle,heyt be hayat bizi nereler getirdi.
Cardi bakiyorum hala hep aynı cardi,ideallerimi verin bana tripleriyle ölceeenn pis moruk
Turco ve grany side opıldnuz lan bu arda sadece Only TNT sini sık sık görüyorum.
Hadi bakalım yaşlanmaya devam edin moruklar ben difrize gircem
Hoşçakalın

dizzybug
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 22:17 (07/05, 22:20) %0
Volkan olm jackal ben ara lan beni bir ara numaram aynı... kaç yıl oldu a.k.! ailbas@hotmail.com msn mucuk

şu hale bak seni benle karıştırmışlar... halbuki ben daha yetenekliydim

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
01 Haziran 13:42 %0
alıntı:
Gönderen: NemeKARDES

Hadi bakalım yaşlanmaya devam edin moruklar ben difrize gircem
Hoşçakalın

hade leyn : )))

Supaplex
Oyuncu
10 Haziran 04:56 %0
Arsenik, Raistlin, Jackal, Polaris, Cash.... Başkada bişey demem!

flu.
Oyuncu
14 Haziran 20:18 %0
alıntı:
Gönderen: Supaplex
Arsenik, Raistlin, Jackal, Polaris, Cash.... Başkada bişey demem!

raistlin

hellfire_tr
Oyuncu
24 Temmuz 11:22 %0
: ) Blue sen hayatında hiç bi zaman Ra almadın ki bi kere aldın ondada xcom daaldı.

Herkeze selam tanıdık bir sürü isim gördüm eskiden Aramis Nicewolf Dimebag Blue arada bir iki tane random oyuncu fln ii oldu aklıma gelip bi bakmışım güzel günlerdi şuan wow oynuorum Skuee ile beraber ama eskiden beraber oynadıım nerdeyse tüm arkadaşlarımlada görüşüorum. Arsenik yeni geldi askerden Postman de üniyi bu sene bitiriyor.Skuee wow dada çakallık peşinde. Baktım forumlara Blue da hala aglıo=).Yani değişen pek bişi yok.

Quake i artık burda oynuycak rakibim kalmadığı ve o zamanlarda yurtdışı bağlantılarımızın da kötü olduu için bıraktım çünkü ne kadar oynarsam oyniim avrupalılarla oynayamadıım için yeterli tecrübem olmuodu.WCG dede bu yüzden gruptan cıkamadım
ama ülkemi ii temsil ettime inandım sonuçta bi ilkti ilkler unutulmaz.=) Herkezi çok öpüorum, birşeyi yapıosanız zirvede bırakın her zaman :) cya.

caSHar
Oyuncu
29 Ağustos 00:41 %0
alıntı:
Gönderen: dizzybug
Volkan olm jackal ben ara lan beni bir ara numaram aynı... kaç yıl oldu a.k.! ailbas@hotmail.com msn mucuk
şu hale bak seni benle karıştırmışlar... halbuki ben daha yetenekliydim

amerikalı en fiyakalı
mmo oyna artık yaşlandın olm

Best QW Player @ Turkey ;O
Best CPM Player @ Turkey ;O

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: