Dell 1520 Notebook'um war..T7500 işlemcili 8600Gt Ekran kartı,2gb Ram war..Arkadaslar Once 1.5 yükledim makinaya bütün botları doldurdum performans'ı terst etmek için Fps 25'e kadar indi..Dedim 1.5 eski oyun ben 1.6 yükliyim onda deneyim dedim fakat 1.6'da da fps 7'ye kadar düştü..Sizcede Komik deilmi Bu Ozellikteki bi bilgisayar için bu performans?
http://img518.imageshack.us/img518/1585/adszkl3.jpg Dikey Senk. Kapalı.. O halde bu Fps'yi alıyorum..Xp Yüklü Makinada..butun Driver'ları tam Dün daha Format attım..
Benim arkadaşın bilgisayarda aynı seninki gibi sadece ekran kartı biraz daha yüksek dell marka laptop u var.
Laptop ta Crysis ve Cod4 bitirdi.Cs 1.6'yı yükledi aynı seninki gibi oldu.Sadece bilgisayarın özellikleri oyuna fazla geliyor.
Benim aynısını Medal of Honor Pasific Assaultta meydana geldi.Benim bir bilgim yok ama Babam anlıyor.Biostan ekran kartı hızını düşürdü ve oyunu 0 kasma ile bitirdim.
Güç seçeneklerinden yüksek performans yapmanız gerekli. Aksi takdirde işlemci hızı düşecektir.
Bu arada 31 tane botu kontrol edecek sistem tabi ki kasar
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.