| Yazar | Konu: Turnuva kayıtları başladı !! |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:08 %0 | |
|
özalp boşver öyle demek istemedi
uyan türk evladı uyan 30 kupona alınmadı bu vatan! |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:08 %0 | |
|
| adil olmayan ne onu söyleyin bana neee ??? |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:10 (10/03, 22:11) %0 | |
|
cumartesi gününfrn beri aklımda acaba başarıcam mı 16 takımı tamamlıycammı rezervsyond asorun olucak mı Rezervasyonda sorun oldu akıllının biri yalnışlıkla yalnış serveri rezerve etmiş sora diğer serveride rezerve etmiş şimdi bu maç programı bozulmıycak mı bozulucak bende ayarlamaya çalışıom Bir maçı saat 14 e ayarlıycaz artık |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:13 %0 | |
|
valla özalp ben baktım 25ç serveri ayarlıcaktım 16 ya egrcnr ayarlamış mecbur onlarınkini alıcaz:S
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:15 %0 | |
|
| ya herşey ok !!! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:16 %0 | |
|
| la eşleşmelere iyi bak yeni 2 klan gelsin server problemimiz yok sizin cumartesi 20:00 - 21:59 |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:16 %0 | |
|
tmmi yani sorun düzeldimi
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:17 %0 | |
|
| gir eşleşmelere iyi bak ben dpğru diosam doğrudur yeni gelen 2 takımın maçını pazar 22:00 - 23:59 arasına konulcak herşey ok zaten ilk turnu geçelim 8 klan yola edvam etçek server sorunu olmuycak |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 22:17 %0 | |
|
| Dikkat Edin Rezerveleri Yalnış yapmayın !!! |
| |
| Korgeneral |  | 11 Mart 01:17 %0 | |
|
| Bütün takımlara başarılar hakeden kazansın |
| |
. |
Albay
True False

|  | 11 Mart 09:52 %0 | |
|
Metal bizim maçın saatinde bi acayiplik yok mu   |
| |
| Üsteğmen |  | 11 Mart 10:46 %0 | |
|
| ya murat bizim maci cumartesiye alsak olurmu |
| |
| Üsteğmen |  | 11 Mart 10:55 %0 | |
|
| turnuva düzenleyenlerine ve takımlara duyuru.. Sh!t ve TF takımlarındaki maçı 2 takım yöneticileri tarafından cumartesiye alınması kararlaştırılmıstır duyurulur. |
| |
Albay
True False

|  | 11 Mart 11:30 %0 | |
|
| olur olur iyi olur. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 12:39 %0 | |
|
| ya sizin maçı cumartesiye alırsak bir düşünün yerine oturmuş olan bu organizasyon bozulmaz mı ? yeniden düzenlenmek zorunda kalır maça gelmek zorunlu değil 24-0 gelen alırr maça 5 kişi çıkartmak zorunlu |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 12:41 %0 | |
|
son 2 takımı bulamıcaz galiba rezervasyonlarınızı yapın cumartesi-pazar yaklaşıorr |
| |
| Üsteğmen |  | 11 Mart 12:43 %0 | |
|
rezervasyona gerek yok crypt kendis erverımız var orda yaparız   |
| |
| Tuğgeneral |  | 11 Mart 14:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^8MTT
valla özalp ben baktım 25ç serveri ayarlıcaktım 16 ya egrcnr ayarlamış mecbur onlarınkini alıcaz:S
uyan türk evladı uyan 30 kupona alınmadı bu vatan!
MTT kardeşim, biz bize hangi saat,hangi server, hangi güne verilmiş ise ona aldık maçı. Yani kafamıza göre iş yapmadık ki. FD klanı da kabul etti ztn. Sorun aşılmış biliorum ama gene de dile getireyim dedim |
| |
| Korgeneral |  | 11 Mart 14:35 %0 | |
|
| bu organizasyonu düzenliyecek kisi bi lig belirlesin takımlar arasında ve osn de rezerve etmek yerine kendi serverlarında oynansın..mesala bizim serverimiz var |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 15:16 %0 | |
|
la yeterki maçı oynayın server farketmez bana maçın kimin yendiğinin SS sini atın
alıntı: Gönderen: ^1Sh!t|^9MeTaL
rezervasyona gerek yok crypt kendis erverımız var orda yaparız 
|
| |
| Albay |  | 11 Mart 19:46 (11/03, 19:49) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Crypt '
ama gelceğini sanmam tırsar dün FD klanı yenmiş onları Fd KLanı tebrikler
Çok sevgili arkadaşın Can'a sor bakalım oynarken ne kadar utandığını Daha oyunu bilmeyen adamlarla maç yaptık, bir arkadaşımız evden oynayabilse o zaman görürlerdi bunu zaten bilen biliyor.
1) Maça 7kişi geliyorlar ve "Maç 7vs7 olmuyacak mıydı?" diye soruyorlar. Fazla gelenler yüzünden arkadaşlarımız oyuna giremedi ilk başta.
2) Maç başlıyor KillPoint isimli oyuncu her ölüşünde reconnect yapıyor
3) Her el kazandıklarında millet "(:" vs gibi şeyleri "T"'den yazıyor. Maçta hakem olarak gelen Bother bile delirdi bu davranışa
4) 2-1 kalan fd oyuncusu bir yere saklanıp "dip?" sorusunu sorduğunda maçta bizim takım gülmekten yerlere yatmıştı diyebilirim.
5) Daha bugün vonKnitz'le okulda yüzyüze konuştum oynarken utandığını söyledi
ve fd iyi takım oluyor sırtlayan bir kişi sayesinde
"Savaş zaruri ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça savaş bir cinayettir." M. Kemal ATATÜRK |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 19:55 %0 | |
|
batu anlıyorum seni ama sonuç önemli değilmi??
| |
| Tuğgeneral |  | 11 Mart 20:01 %0 | |
|
| katilan butun takımlara basarılar dılerım kolay gelsın guzel bır organızasyon olacak emınım |
| |
| Albay |  | 12 Mart 14:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^8MTT
batu anlıyorum seni ama sonuç önemli değilmi??
uyan türk evladı uyan 30 kupona alınmadı bu vatan!
1 el almış olsak beraberlik olucak o kadar zorluğa rağmen o kadar el aldık. Ama siz o kadar avantaja rağmen fark açamadınız. Önemli olan bu.
"Savaş zaruri ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça savaş bir cinayettir." M. Kemal ATATÜRK |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mart 14:59 %0 | |
|
kardeş bak ben fd yi savunmuyorum ama sonuçta maç bitmiş kazanan belli kaybeden sana tebrik etmek düşer ne diyim
| |
| |