| Yazar | Konu: Cok ilginc ; bi sorunuz varsa buyrun?! |
| Oyuncu |  | 11 Mart 02:03 (11/03, 02:04) %0 | |
|
Selamlar,
oncelikle biraz kizginlik biraz darginlikla bu konuyu acma geregi gordum...Cunku son zamanlarda duydugum birkac cirtlak sesten sonra arkamdan baya bi kulis yapilip baskalarini doldurulu$a gecirildiklerini duydum...Cok onceden beri hissetmeme ragmen bugune kadar sustum ama artik insanlara yalan yanlis seylerle bana karsi doldurulmalarini canima yetti...
8 senedir her turlu fps oyununu multiplayer olarak oynadim...Bir suru site geldi gecti ; antinkuntin, anet , medicgs , Sanane inc, nitrogamer , sandwaves, avaturk ve son olarak Oynasana...Her sitede bircok dostum bircok arkadasim oldu ne kimseden en ufak bi ah aldim ne kimseye gonul koydum...arada gecen ufak defek anlasmazliklar disinda hep saygimi korudum...genelde sivri dilli biri olarak lanse edilirim...evet dogrudur kimseden lafimi esirgemem kimseyi rencide etmek istemem ama ortada bi yanlislik oldugunu hissettigim anda lafimi solemekten cekinmem...Kimseyi hic bi zaman kotu oynuyo diye elestirmem elestirenlerede daima kizarim...gene laf soqarim karisanlara...boyle taninirim. eger buysa sorun devam edebilirsiniz yaptiginiz bizans oyunlarina... 8 yildir her turlu fps oyununu multiplayer anlamda ve profesyonel olarak oynuyan biri olarak hic bu kadar kalitesiz, insanlarin birine saygisi olmayan devamli asaliyan devamli kendilerini digerlerinden ustun goren, ikili oynuyan, yuzsuzluk derecesinde nabza gore serbet verenlerden tutun, baskalarininin kotulugunu istiyen , arkalarindan konusan , kuyularini kazmak isteyen oyuncular dolu bi oyun gormedim... Cidden oyun icinde oyunlar...evet malesef surda toplasaniz 100 kisiyi gecmeyen camiamiz bunlarla kayniyor...Hic bi oyunda boyle bi oyuncu kitlesi gormedim...quake III u profesyonel anlamda 8 sene ( betadan beri) oynamama ragmen oyunlarin en lam3ri cs de bile bikac sene bulunmama ragmen boyle bi oyuncu kitlesi ne gormustum ne duydum...
arkadaslar eger benimle bi sorunu olan varsa arkamdan insanlari doldurmak yerine yuzume gelme cesareti olacak kimse varsa hatam ortaya cikarsa bu oyunu birakicagim evet zaten bunu istiyor bu 1-2 tirt arkadas...madem bu kadar kulis yapiyorsunuz biraz cesaretleninde yuzume soyleyin...birkac aya kadar can ciger kuzu sarmasi en cok muhabbet ettigim insanlar bugun gelip bir selami esirgiyo...Allahin selamini almiyor...ben yokmu$um gibi davraniyor..hic uzulmem bi oyun icin ama bi kuyruk aciniz varsada adam gibi soyleyin...Burdan yazmaya cesaret olmayanlar ozel mesaj veya herkesin bildigi msn adresimden gelebilirler...Konu polemik amacli acilmamis olup hic bi sekilde tartisilmayacaktir...kaldirilmazsa sevinirim... herkese iyi OYUNLAR ayak kaydirmacalar..
edit : yildizli harfler kelimeler saolsun.. imla
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
|
|
| Üsteğmen |  | 11 Mart 11:22 %0 | |
|
ben böyle şeyleri gereksiz görüyorum aslında.Bu tür şeyleri görsemde nede olsa oyun diye kimseyi takmıyorum.önemli olan iyi zaman geçirip eğlenmektir.Özellikle Wolfenstein gibi Türkiyede bitmek üzere olan oyunları bence dahada yaymalıyız.Bu tür oyunlarda kimse eleştirilmemeli yardımlaşılmalıki server'a daha fazla insan gelsin.
Saygılar,iyi oyunlar  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 13:40 %0 | |
|
saol yorumun icin bende oyle du$unuodum oynadigim tum oyunlarda ilk planda saygi gelir..ama malesef bu olanlari degistirmio...1 senedir oynamiorum cogu kisinin biraktigi zamanlarda birakmi$tim...tekrar dondugumde ayni ortam ayni terane ayni cekememezlik...sorun burda susmak bi yere kadar altan almak bi yere kadar...ama bi zamanlar muhabbetin dibine vurdugum elemanlar simdi baskalari tarafindan doldurulmus sekilde selam bile vermiyor... cok merak ediorum bunlarin kim olduklarini ve arkamdan donen dolaplari...biraz cesaretleri varsa dedigim gibi bi sekilde bana ulasirlarsa iyi olur..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 14:54 %0 | |
|
sükuneti korumalı , yola devam  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 17:02 (11/03, 21:41) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Jet_Boy17
ben böyle şeyleri gereksiz görüyorum aslında.Bu tür şeyleri görsemde nede olsa oyun diye kimseyi takmıyorum.önemli olan iyi zaman geçirip eğlenmektir.Özellikle Wolfenstein gibi Türkiyede bitmek üzere olan oyunları bence dahada yaymalıyız.Bu tür oyunlarda kimse eleştirilmemeli yardımlaşılmalıki server'a daha fazla insan gelsin.
Saygılar,iyi oyunlar
ToW.KomandanT |
| |
| Yüzbaşı |  | 12 Mart 00:02 %0 | |
|
Destroyeri çekememek İLGİNÇ  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mart 22:36 %0 | |
|
destroyer hangi nickle giriyorki oyuna ilk defa görüyorum ismini
Here I come and the Hell comes with me....
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Mart 03:02 (13/03, 03:05) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: velociraptor1984
Destroyeri çekememek İLGİNÇ
bende acaba ebola nick ve mutasyon gecirip yeni nick alarak seni mi dogurdu diyorum her serverda herkese laf ataraktan...cizgini koru sehvetle izliyorum...arkandayim.lugatina yeni kufurler katarsan daha bi severek izlicez opuyorum gidindan...
ps : sonucta oda bi virustu mutasyon gecirdi herhalde kesin...eskiden tatli bi virustu amacini anladiktan sonra ho$ gorebiliodukta sen hic cekilmiosun bea...yak bi sigara rahatla..
ps2 : 1-2 senedir oyuna girmiyorum unutmaniz dogaldir herhalde...bende oynadigim donemde ( ki$ ligi bitiminde) sizinle pek karsilasmadim... ama o zmnlar girdigim nick;
Destroyer| KARDES 'ti...selamlar eski dostlara, her ne kadar simdi yuzumuze bakmiyan selam almiyanlar varsada onlara selam...yollari acik olsun..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Yüzbaşı |  | 13 Mart 15:23 %0 | |
|
Ben yaklaşık 3 senedir girmiyorum ama herkes Hatırlıyo. Boşver biz seni çekemiyoruz Dest MAZUR GÖR  |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mart 22:52 %0 | |
|
Sakin ol Kutay  |
| |
. |
| Oyuncu |  | 14 Mart 01:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: velociraptor1984
Ben yaklaşık 3 senedir girmiyorum ama herkes Hatırlıyo. Boşver biz seni çekemiyoruz Dest MAZUR GÖR
onemli olan saglam hatirlanmak ***** olarak diil taniyan taniyor bizi merak etme...cekemiyor kimse diye bisey yazdim mi papagan gibi ayni seyleri tecrit pilavi gibi isitip isitip koyma..madem taninmi$ bi oyuncusun kim tanio bi solesene hangi clanlarda oynadin? kis liginde var miydin? neyse s1d1k yarisini birakta asil basligin acilmasina sebeb olan arkadaslarini cagirda bi cesaret ver...
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 01:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: _&HaWk?_
Sakin ol Kutay
ya napim olm hep ayni terane gel servera ozletme msnde de yoksun artik yakalayamiyorum...gel bi ara msn'e... hadi iyi bak kendine alper.. grsz
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| |