pek çılgın halde tf2 oynamaktayim yaklasik bir haftadir. mutluluk cigliklari atmaktayim.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
paşalar gibi oynuyorum valla ben tf2mi spy demoman akarım ^^ engineer bayar artık action lazım biraz Some are born White, Some are born Black
But the chaos chooses no color
Beni hatırlayanlarınız var mı beyler?
TFTurkey zamanında ne oynardık be.
TcT, nWo vs vs.
Ben TF2'yi pek beğenmedim. onun yerine fortress forever adlı half life 2 modunu oynuom. eski tfcye daha uygun. tavsiye ederim eski ortam tekrar sağlanabilir bununla. Hem orange box almanıza da gerek yok
ben nargaroth , Mc , narga. nWo o kullanıcı isminin şifresini unuttum nasıl belki bende biraz geri donebilirim tabi başta şu debriyaş disklerindeki burulma titreşimlerinin sönümleme elemanlarının hesaplamalarını bitirdikten sonra private msg ile eski arklar ulasabilirse sevinirim.