| Yazar | Konu: Küfür edene küfretme! |
| Oyuncu |  | 26 Ekim 2007 11:57 %7 | |
|
Her ne şart altında olursa olsun, birisi size ya da bi başkasına küfrediosa, ona onun uslubuyla cevap vermeyin. Onların seviyesine inmeyin. Sakin olun, oyununuza bakın. Cok rahatsız ediyosa: http://www.oynasana.com/forum/m276493 bu konuda yazan tuş atamalarını yapın, tuşa basın silinsin kufurler onunuzden. Ya da F12'ye basın, cektiginiz SSi http://www.oynasana.com/destek/ 'e gonderin. Ya da oyundan cıkın. Kufure kufurle karsılık verirseniz hem seviyenizi dusuruyosunuz, hem o kufreden gibi siz de diger oyuncuları rahatsız etmeye baslıyosunuz hem de bi baskasının SS alması durumunda olan size oluyo.
X küfretti: %!@#@ ..
Sen bunu gördün sen de küfrettin: &%@ senin ben @%#%..
X'in yazısı chatten silindigi anda X F12'ye basıp SS aldı yolladı online destege, cıkan SS'de gozuken sadece senin kufurun. X wins.
Dikkatlı olun, seviyeyi dusurenlerin seviyesine inmeyin. Oyle yaparak hic bi amaca hizmet etmiyosunuz. Iyı oyunlar |
| |
|
|
| Tuğgeneral |  | 26 Ekim 2007 12:37 %0 | |
|
| valla kardeşim yazini okumadim ama tam yerine bastin küfredene küfretme doğru soluyon kutlasrim |
| |
| Yüzbaşı |  | 26 Ekim 2007 13:02 %0 | |
|
| helal olsun diyorum.Artık küfür konusunda başka topic açılmaz inşallah.Saol kardeş |
| |
| Albay |  | 26 Ekim 2007 15:21 %0 | |
|
| etme demesi kolay ... her bünye kaldırmıyor küfür edene basıyor küfürü :d |
| |
| Başçavuş |  | 07 Mart 21:19 %0 | |
|
haklsın ben daha dün bu yüzden ban yedim arkadaş bana sövdü ben ona yeter be ben senin küfürlerinimi dinleyeceğim y.. dedim oda hemn yollamış ban yedik(tam emin değilim ama sanırım o arkadaş şikayet etti çünkü online desteğe gidiyordu fln diye soruyordu)
<ç@rşı>
|
| |
AbLe

|  | 07 Mart 21:24 %0 | |
|
| arkadaş güzel şeyden bahsetmiş bazi kendini bilmez oyuncular ( en çokta wh konusundan oluyor ) sende wh var diyor ve başlıyor küfür etmeye bazıları ise zevk uğruna çocukluğunda yaşadığı bazı tranvalardan yada küçükken topunun inşaata kaçması sebebiyle orada gördüğü akıl almaz şeylerin etkisinde kalarak yaptığı bir tepkidir bu bence en akıllı çözüm ise f12 yapıp yazdıklarını screenshot yaparak online desteğe göndermek ben 4 5 kişininkini yolladım ve direk gereken yapılmıştır diye cevap geldi.. |
| |
AbLe

|  | 07 Mart 21:26 %0 | |
|
bu arada göndericeğiniz küfür içerikli screenshotlarda ek olarak
KÜFÜR EDENİN OYUNDAKİ KULLANICI ADI , KÜFÜR HANGİ SERVERDA EDİLDİĞİ, SAAT KAÇTA, Ve Hangi GÜNDE YAPILDIĞINI YAZARSANIZ DAHA HIZLI CEVAP ALICAKSINIZDIR. |
| |
co9

|  | 07 Mart 22:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JB
etme demesi kolay ... her bünye kaldırmıyor küfür edene basıyor küfürü :d
insan bi yere kadar dayaniyor. günlük hayatta sinirli bir gün geçirdim akşamına girdim mi sd 12 ye adam gelipte bana küfür ettii ee bi yere kadar dayaniom karşılık veremessemde pc başında kendi kendimi bitiriom |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mart 23:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |PnS|Pusatli
arkadaş güzel şeyden bahsetmiş bazi kendini bilmez oyuncular ( en çokta wh konusundan oluyor ) sende wh var diyor ve başlıyor küfür etmeye bazıları ise zevk uğruna çocukluğunda yaşadığı bazı tranvalardan yada küçükken topunun inşaata kaçması sebebiyle orada gördüğü akıl almaz şeylerin etkisinde kalarak yaptığı bir tepkidir bu bence en akıllı çözüm ise f12 yapıp yazdıklarını screenshot yaparak online desteğe göndermek ben 4 5 kişininkini yolladım ve direk gereken yapılmıştır diye cevap geldi..
bazılarının bayaa bi topu kaçmış demek  |
| |
Albay
e-Versus

|  | 10 Mart 09:26 %0 | |
|
| İnsan olan zaten küfür etmez. |
| |
. |
| Albay |  | 10 Mart 11:32 (10/03, 11:32) %0 | |
|
Dayanamıyorsanız oyun içi chati kapatın.
http://www.oynasana.com/forum/m276493
<===>
Pratik COD2 Bind ve Script dersleri profilimde!
<===> |
| |
| Albay |  | 10 Mart 16:34 %0 | |
|
| küfür etmeye gerek yok sen resmini çek gönder o cezasın bulur.ben öyle yapıyom |
| |
| Yarbay |  | 10 Mart 16:41 %0 | |
|
Güzel bir uygulama... Ancak bunun uygulanması için herkesin uyması gerekir buna ve herkesin kendi görevini yerine getirmesi lazım...
Zaten küfür ve hakaret, o insanın acizliğini gösterir... Her ne kadar kabullenmesede öyledir...
Kendini küfür ederek deşarj edenlerin başka türdeki desarj olmalarını tavsiye ederim. Ancak başkalarını haklarına sataşacak durumda değil tabi ki... |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 10 Mart 16:47 %0 | |
|
bide ben bişe söylicem bana hep sen yok wh var yok aim var ya arkadaşlar birisene wh var flan derken iyi tartın ben diyorum ki biraz haritaya birazda seslere dikkat ederseniz anlkyacaksınız....
bu kadar basit.
AziM HeR Şeyİ YeneR |
| |
| Albay |  | 10 Mart 17:36 %0 | |
|
free abi sen cod2 oynar mıydın?Neyse eed küfür edene küfürle karşılık verme!
Dilinize Sahip Çıkın! |
| |
| Yarbay |  | 10 Mart 18:37 %0 | |
|
| biri senin annene kfr ederse kendine hakim olabilirmisin ? |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 10 Mart 19:59 %0 | |
|
Bana biri küfür ettiği zaman bi şey demem 2. yi ve 3. yü beklerim 2. sinde ise bende küfür ederim tabi adam cıldırır.Chat bölümünden ettiğim hakaretin silinmesini beklerim ve ss yi alıp yollarım En sağlamı bu 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 20:09 %0 | |
|
Akıllı olcan bu alemde.
Silahlar insanları öldürmez.İnsanlar insanları öldürür! |
| |
| |