| Yazar | Kalıcı konu: Call of duty 4 mw multiplay için bilgiler |
| Oyuncu |  | 02 Mart 16:01 %0 | |
|
| arkadaşlar ben oyuna giriyorum biraz oynuyorum sonra NOTİCE diye bi başlık altında bişiler yazıo sorunu mu nasıl çözebilirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim |
| |
|
|
| Yarbay |  | 04 Mart 21:40 %0 | |
|
| onu bunu bırakın oynasana çok yanlış yaptı PB ne ya çok kızıyorum ama çok gıcık bir program ya ne yapıyom ediyom ama bir türlü olmuyo kaldırılsın lütfen şu iblis program allah allaaah |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mart 19:13 %0 | |
|
| ya bende PB yi indirdim ama bi bok olmadı aq bi yardımcı olursaanız sevinirim... |
| |
| Yüzbaşı |  | 07 Mart 00:28 %0 | |
|
ya bu punk buster midir nedir bilen biri bi anlatsında oynuyalım ya
atıp duruyo oyundan ne yapmamız gerekiyo bi açılarsanız sevinicez? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mart 22:40 %0 | |
|
| Beyler benim derdim başka bir türlü oynayamadım su oyunu intrnetten.oyunu yukledım 1.4 yamasınıda yukledım oyuna gırıorum 2 dk gecmeden punkbusterle ıngılı bır hata verıo onuda update edıyorum yıne olmuo bana su ısı anlatan arkadasıma cok tsekkur ederın ve rıca edrım cvp verırs dırek bana msaj atarsa sevınırım |
| |
| Yarbay |  | 12 Mart 14:57 %0 | |
|
| Ben 39 level oldum. Level 1 deki silahları kullanabiliyorum. Yeni silahlar ne zaman almaya başlayacağım. Lütfen yardım |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 16:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: djayvaz
ya bende PB yi indirdim ama bi bok olmadı aq bi yardımcı olursaanız sevinirim...
ahuhauhsd bu ne ya  |
| |
| Yüzbaşı |  | 03 Nisan 23:25 %0 | |
|
SLM ARKADASLAR BEN BİR TÜRLÜ OYNASANADAN OYUNA GİREMİYORUM YANALARIDA YÜKLEDİM SÜREKLI HATA VERMEKTE 1.5 YÜKLEDİMYİNE OLMADINE YAPMALIYIM DEVAMLI ''ERRO''
YARDIM..!!11 |
| |
| Tümgeneral |  | 14 Nisan 20:19 %0 | |
|
| s.a. freezeron bişi sorcam bu prestige mod ne? açıklarsan sevinirim. şimdiden tşk.ler |
| |
| Oyuncu |  | 15 Nisan 11:01 (15/04, 11:02) %2 | |
|
alıntı: Gönderen: c.c.k_r.m.z.n
s.a. freezeron bişi sorcam bu prestige mod ne? açıklarsan sevinirim. şimdiden tşk.ler
Konsoldaki cod4 versiyonları için geçerli birşey o, pcde yok. Lvl55 olduktan sonra istersen, nickinin yanında farklı bir amblem cıkarmak icin lvlini tekrar 1e resetleyip oyuna tekrar baslıyorsun. Actıgın tum perk, silah, kamuflajlar vs gidiyor. |
| |
. |
| Tümgeneral |  | 15 Nisan 17:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Freezeron
Konsoldaki cod4 versiyonları için geçerli birşey o, pcde yok. Lvl55 olduktan sonra istersen, nickinin yanında farklı bir amblem cıkarmak icin lvlini tekrar 1e resetleyip oyuna tekrar baslıyorsun. Actıgın tum perk, silah, kamuflajlar vs gidiyor.
ok. saol |
| |
| Yarbay |  | 16 Nisan 21:02 %0 | |
|
| selamun aleykum |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 09:23 %0 | |
|
Sa Beyler.Ben cod4 ü online oynamak için herşeyi indirdim kurdum.1.5 patch falan.
Oyuna gırerken tam takım secerken dıssconned yazıyor ve atıyor.Lütfen yardım edebilirmısnız |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 19:24 %0 | |
|
| abi ler call of duty 4 1.5 versionu olmuss da patch i nerden indirioz nolur soyleyin |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 20:51 %0 | |
|
| abiler yaa ben herseyi yukledim oyuna girerken resim gelio yaa orasi fullenio sonra watingh ofter players gelio onu da bekliom bekle bekle bitmio en sonun da DC disconnet verio.napmam lazim burda ustüne baska yama mi yüklencek yardim edin nolur |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 21:12 %0 | |
|
| tşkler kanka |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 22:15 %0 | |
|
| arkadaşlar ben daha burada yeniyim mesela call of duty 4 e girecem internet üzerinden nasıl girebilirim bir yardım lütfen şimdiden sağolun |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 22:19 %0 | |
|
saol kardes elıne saglık |
| |
| Teğmen |  | 11 Haziran 09:51 %0 | |
|
| Ellerine Sağlık Kardeşim |
| |
Albay
GOLDEN TRIGGERS

|  | 16 Haziran 01:20 %0 | |
|
Benim maruzatım adminlerden COD2 de klan işleri ve organzayonları tıkır tıkır yürürken COD4 de alacağımız bir onaya bile haftalarca bekliyoruz. COD4 adına adminlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Saygılar.
Let's Do This |
| |
Korgeneral
G3 FuN cLub.

|  | 30 Haziran 12:49 %0 | |
|
| eline koluna gözlerine sağlık |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 18:53 %0 | |
|
Ben kitimi Sniper olanlar icin en iyisini yaptim ...
Perkler
Mavi : Claymore x2
Kirmizi : UAV JAMMER
Yesil : Iron Lungs
---
Silah Eklentiler
Eklentisiz Kullanin Agop Eklemeyin ...
Secmeniz Gereken Renk : Otlu Yerlere Göre - Yesillikli Renkler ... --- Geceler Icin Mavi ve Digital --- Kirmizi ise cakas atmak icin
---
Yaniniza Alinacak Silah : Gold Desert Eagle - Desert Eagle [Gold Daha SIK duruyor]
---
Istediginiz Tür'de Kiti Söyleyin Size Neler Ekliyeceginiz Söyliyim ... Bana Msn#inizi Ö.M den atabilirsiniz .... Ben Eklerim Sizi. .. |
| |
Teğmen
World winner Clan

|  | 14 Temmuz 20:52 %0 | |
|
| saol bilmediklerimizi öğrenmiş olduk |
| |
| Yarbay |  | 21 Temmuz 13:07 %0 | |
|
| yazdıkların için saol bilmedikleim vardı.onları öğrendim. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 18:46 %0 | |
|
| arkadaşlar lutfen yardım edın allah rızası ıcın.ben call of duty 4 1,6 yamasını ındırdım ama kuruluma gelınce hep uyarı yazısı verıyor.neden arkadaşlar.ben cod 4 oyununu sıngle olarak bıtırdım ve oyunu sıldım yamanın yuklenebılmesı ıcın oyunu tekrar yuklememmı gerekır arkadaşlar.sadece yaması yuklenmış oynanmazmı bu sıteden.hıc onlıne oynayamadım lutfen yardımcı olun. |
| |
| |