Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 02:48 Toplam 20 oyuncu 50 sunucu 325 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Her akşam 22'de toplansak serverda olalım ;)

MATADOR
Albay
Albay
04 Mart 16:58 (04/03, 17:00) %0
Çünkü 3-4 kişi geliyor, oynuyor sonra onlar sıkılıp çıkmaya yeltendiklerinde 2-3 kişi daha geliyor vs. Bir düzensizlik var yani... Oyundaki mapleri zaten hepimiz yuttuğumuzdan, en az 6 kişi olmadan zevki çıkmıyor.

Bu nedenle işi olmayan kişiler her akşam 22'de toplanırsak(maç akşamları hariç, mesela bugün), 1 saat falan oynarız 23'e kadar ve çok zevkli olur yani. Haksızsam söyleyin.

Not: Aşırı devrik konu başlığı için kusura bakmayın, yanlışlıkla oldu.

Carpath1A
Oyuncu
04 Mart 19:41 %0
bence 8 daha uygun

weakk
Red Army Fraction

05 Mart 02:42 %0
Her akşam saat 8 den 12 ye kadar falan serverda oluyoruz.Bende bu sıra pek gelemiyorum ama olabildiğince orda olmaya çalısıyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
05 Mart 15:49 %0
vallaha ben haziranın 9 unda başlayacam

sizin için büyük ama benim için küçük bi ara bu

çünkü ben çünkü ben...

Destroy3r
Oyuncu
06 Mart 18:17 %0
arkadaslar desktop pc'in psu su yandigi icin pek giremiyorum...malum celeron 530 islemcili, 15.4 tft ekranli laptopla max. 60 fpsyle kasilmiyor. ki 60 fps degil 30-40 fps ortalamasiyla oynuyorum...yinede elimden geldigince girmeye calisicagim...

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

Jet_Boy17
Üsteğmen
Üsteğmen
11 Mart 12:10 %0
bende geliyorum artık akşamları

Carpath1A
Oyuncu
11 Mart 13:51 %0
alıntı:
Gönderen: Jet_Boy17
bende geliyorum artık akşamları

Hoşgelirsin

Tantrum_Tr
Oyuncu
14 Mart 09:56 %0
iş güç bide öss ye hazırlanıyorum kalan zamandada girmeye çalışıyorum...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: