| Yazar | Konu: G. launcer için imza topluyorum |
| Başçavuş |  | 06 Mart 17:35 %0 | |
|
şunu anlamıyorum; bazıları gl kalkacaksa air ve helide kalksın diolar sizde 5-6 adam alın üst üste sizde indirin , gl'yi bide sd hardcoreda alıyolar ya deli ediolar...''çarşı gl'ye karşı'' |
| |
|
|
 Korgeneral |  | 06 Mart 20:08 %0 | |
|
Valla Gl hakkında ne diyeyim ki herkesten rica ediyorum kullanmayın arkadaslar ! Oyunun tadi gercekten kaciyo yani adam rastgele atiyo bi koseye , daha beni gormuyo (radar diceksiniz ama oda yok eminim) küt kafamda patlıyo uzun lafın kısası kullanmamaya ozen gosterelim kaliteli oyun oynamak için.Kullananada kufur filan etmeyin ayıptır belki kucuk bi cocukda olabilir anlamayan (bi defa bole bi olay oldu gercekten ) bırakın ole zevk alsın dursun kendince en guzeli cıkıp bi kahve molası vermek gereksız yere ne sinirlenin nede kufur işitin !!! |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mart 21:21 %0 | |
|
| simdi bana dun yasak dendi ve kullanmadim onun uzerine ama bakiyorum ki yasak falan degilmis sadece bi kac kisinin istemesi imis... niye kullanmayalim arkadaslar sonucta o da oyunun bir parcasi sansa vuruyordur vurmuyordur nese ne sonucta oyunun parcasi ve kullanilmali |
| |
| Tümgeneral |  | 16 Mart 02:44 %0 | |
|
| Gl siz Serverlar Açılsın.... |
| |
| Binbaşı |  | 16 Mart 15:41 (30/06, 22:23) %0 | |
|
bencede en azından bazı serverlarda kaldırılmalı çünkü cod2deki pompalı gibi çok beleş bi silah gl şimdi demişler o zaman rpg kalksın p90 kalksın marthydrom kalksın hiç alaksı yok marthydromda düşen bombayı baska bi yere sallayıp kurtulabilirsin(hatta kill bile alabilirsin ) adam rpg sallayınca roket gelene kadar kolayca kacarsın(glden cok daha yavaş gelir roket) yada p90lı bi adamı cok yakınında olmadığı sürece kolayca vurabilirsin(zaten çok yakınındaysa bıçak atarsın ne gerek var vurmaya )
bende uav uçak heli kaldırılsın diyenleri anlamıyorum çünkü onları adam öldürerek yani oyundaki becerine göre kazanıyosun ama gl %90 beleşçi işi |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 17:38 %0 | |
|
Kalkmis bi script yazilabilir.
KALDIRILSIN ! |
| |
| Tuğgeneral |  | 16 Mart 22:06 %0 | |
|
| evet gl siz severler istiyorum |
| |
| Üsteğmen |  | 17 Mart 00:35 %0 | |
|
| Madem o kadar profesyonelsiniz oyun basında oyun bılmıyo dedıgın adamlara gl ıle ölme bence komik bi başlık...oyunda gl olmasın madem o kadar ıyısınız bole oynayın |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 02:03 %0 | |
|
| uurcan' a +1 |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 09:48 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: k.of.de
Madem o kadar profesyonelsiniz oyun basında oyun bılmıyo dedıgın adamlara gl ıle ölme bence komik bi başlık...oyunda gl olmasın madem o kadar ıyısınız bole oynayın
Bu topic te "ben profesyönelim" yazan birini gördünmü ? ne elekesı var konuyla ? |
| |
. |
| Onbaşı |  | 17 Mart 17:09 %0 | |
|
| imza sana kurban olsun.bence de kaldırılmalı |
| |
| Tuğgeneral |  | 20 Mart 23:48 %0 | |
|
| çok garip arkadaşlar..bende ilk zamanlarda kullanıyordum.aslında gl hiç bi işe yaramıyor..gl kullananlara bakarsanız kill 19 death 30 dan aşağı olmuyor.kendi bilcekleri iş valla ben çok seviom gl kullananları kesmeyi meselaXD |
| |
| Yarbay |  | 21 Mart 14:26 %0 | |
|
(Beyler en iisi sadece bıcak olsun ama durr bıcakda cok keskin o da olmaz) iimisiniz siz?Activision böyle bir silah koymuşsa bir nedeni vardır ki adımdan belli oyunun modern silahlarla yapılan bir savaştasınız.
OLMADI YUMRUK TEKMEYLE OYNAYALIM OYUNU.
The GerMan CaT |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 14:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JeAnJeAnSonic
(Beyler en iisi sadece bıcak olsun ama durr bıcakda cok keskin o da olmaz) iimisiniz siz?Activision böyle bir silah koymuşsa bir nedeni vardır ki adımdan belli oyunun modern silahlarla yapılan bir savaştasınız.
OLMADI YUMRUK TEKMEYLE OYNAYALIM OYUNU.
The GerMan CaT
önce diğer 3 sayfayı bi oku sonra yorum yap öbürlerinin aynısı çünkü ve onlara verdiğim cevapların hepsini veremicem tekrar |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 15:31 %0 | |
|
ben de ucak ve helıkopterlere gıcıgım hepsı kalksın topluca ozaman ) |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 21 Mart 15:58 %0 | |
|
| Gl kadirilmali sonuçta insanin becerisine eklediği birşey yok tek yaptıgın at oraya buraya 10 kiş gitsin normal serverlari bilmem ama bencede hardcore serverlarda yasaklanmali |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 21 Mart 22:50 %0 | |
|
ben SD HC oynuyorum ve bu serverda kesinlikle olmaması gereken bi silah herkesin ortak fikri aynı serverları ayırın gl kullanmak isteyenler diğer serverlarda kullansınlar ama SD de ve SD HC da kesinlikle yasaklanmalı çünkü SD tarz olarak diğerlerinden çok ayrı daha profesyonel beceri ve oyunculuk isteyen tarzda bi oyun gl bunları tamamen ortadan kaldıran deyim yerindeyse 3 yaşında bi çocuğun bile kullanabileceği bi silah salla ortalığa birini mutlaka öldürüyo.gl kullananlara ve sevenlerle kulanmayan ve sevmeyenler ayrılmalı buda severları ayırmakla mümkündür.
SD ve SD HC DA KESİNLİKLE GL İSTEMİYORUZ YETKİLİLERE DUYRULUR!!! |
| |
| Üsteğmen |  | 22 Mart 19:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: acitmiyicam
kalkması lazım özellikle map başlarında saklanmak zorunda kalıyorsun yoksa direk lancuher kurbanı oluyorsun bi de ne kadar acemi olursan ol uzaktan düşmanı görünce 3-4 metre uzagına atabilmen yeterli öldürebilmek için amlamsız bir silah şahsen ben lancuherle adam aldıgımda vay ne iyi atış yaptım demiyorum çünkü yetenek oyunculuk vs hiçbirşey gerektirmeyen bir silah kalkması lazım.
alıntı: Gönderen: Cr|Rothstein.
Bu topic te "ben profesyönelim" yazan birini gördünmü ? ne elekesı var konuyla ?
"yetenek oyunculuk vs hiçbirşey gerektirmeyen bir silah kalkması lazım.
"
Madem o kadar yeteneklısın(profesyonelin biraz daha alcakgonullu soylenisi) gl karsi da oynarsin bilmiyorum artık dilbilgisi anlatmayalım degil mi? |
| |
| Yarbay |  | 22 Mart 19:44 %0 | |
|
| KALDIRILSIN +1000...000 |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 21:36 %0 | |
|
bence sadece sliencer ve red dot olsun a.mnt perklerde bandolier olmali.
no gl no cry no rpg no cry
no ds no cry no 3xfrag no cry
no jg no cry no claymore no cry
|
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 23 Mart 04:09 %0 | |
|
glye uzanan eller kırılsın
neden mi bugün gl kaldırılsın diyoruz arkasından sıra rpgye dead silence'a vs. gelecek bende gl sevmiyorum ama gl kaldırılsın dedikçe adamlar diğer şeylerede karışıyorlar |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mart 16:29 %0 | |
|
| konuyu saptirmaya calisanlar var.hic degilse tek bi serverda kaldirilsin. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 10:34 (24/03, 10:34) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: k.of.de
"yetenek oyunculuk vs hiçbirşey gerektirmeyen bir silah kalkması lazım.
"
Madem o kadar yeteneklısın(profesyonelin biraz daha alcakgonullu soylenisi) gl karsi da oynarsin bilmiyorum artık dilbilgisi anlatmayalım degil mi?
"yetenek oyunculuk vs hiçbirşey gerektirmeyen bir silah kalkması lazım" demek ben yetenekliyim demek değildir bu 1
2. si zaten gl ye karşı oynuyoruz adam gl kullanınca serverdan çıkacak değilim ama gl siz oynasa hiç tartışma çıkmasa kötümü olur ? ayrıca bütün serverlarda kalksında denmiyor en azından1 server bu size niye bukadar batıyor ? |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 19:06 %0 | |
|
| bende glsiz bir server isterim. hatta mümkünse beleş frag veren martydom vs. de kaldırılsın sadece vurduğumuzla frag alalım. bilen bilmeyen belli olsun. |
| |
| Üsteğmen |  | 24 Mart 19:07 %0 | |
|
| arkadaşlar ya bu oyunu yapanın bi bildiği var demekki koymuşlar koyan bunu boşuna koymamış bırakın her şey orjinal kalsın |
| |
| |