Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/08/08 03:57 Toplam 37 oyuncu 48 sunucu 354 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Nerde eski jk2 ciler? jedıknıght nerdesin????

MetaM
Oyuncu
04 Aralık 2007 03:32 %0
Show Time dı kurudugm klanın ismi , şimdide çekilen resimleri buldum.. İsteyene her şekilde bi ton resim yollayabilirim çok eskilerden

MetaM
Oyuncu
04 Aralık 2007 03:40 %0
Samurai klanının sitesi vardı inanılmaz bir site o zamanın yine en iyi klan sitesiydi heralde.

siyah üstüne kırmızı ve koyu beyaz yazılarla sağda ve solda olmak üzere klandaki oyuncuların lsitesi ortadada değişen resim bulunurdu hala durmakta bende screenleri

Buyrun buda efsane kadronun isimleri belki hala burada birileri vardır

Solda üstten aşşa

KAJO - SHIN
NONPOINT
KARDEKS
METAM
STALKER

Sağdan üstten aşşa

IMAYODA
SHAO-LIN
DARKOMEN
BLİTZARM
XAN
CARAMON

[MetaM]
Oyuncu
04 Aralık 2007 03:49 %0
Evet eski üye profilimide bulmuş bulunmaktayım

tiLi
Oyuncu
20 Aralık 2007 20:29 %0
heralde ben yokmuşum o zamanlar

[MetaM]
Oyuncu
26 Aralık 2007 02:40 %0
evet tili sen ben çıktıktan sonra girmişsin klana

hala jk oynayan varmı , yada şu an oynana jk serisi hangisi?

varmı oynanacak yer falan bildiğiniz takılalım biraz yaa

zeroheat!
Oyuncu
08 Ocak 16:06 %0
Samurai Serverın en eğlenceli ve düzgün clanlarından biri.Zamanında o listede olacaktımda kendim kaçırdım
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Reandorkerem
Oyuncu
05 Mart 01:07 %0
Vallahi canımı istettiniz bir yerlerden bulup kurmak lazım o oyunu. Online deneyimim pek yok maalesef ama bursada Jedi kafe vardı zamanında, orada pis takılırdık network ortamlarından. Bakalım toplaşılırsa yeniden oynanmaması için hiçbir engel yok.

therebirth
Oyuncu
16 Mart 00:16 %0
kaç senelik oyun oldu artık jk2 , jka da eskiyor ama popülerliğinden birşey yitirmedi 2side sadece bıkıyor bazen insan arada farklı tatlar bulmak lazım =)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: