Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 10:50 Toplam 102 oyuncu 47 sunucu 771 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Internet cafe / okul bağlantıları ve anti-hile sistemi

Hush

06 Aralık 2006 19:09 %6
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı tespit edilirse sunucularımızdan uzaklaştırılırsınız.

İşte bu yüzden kendi bilgisayarınız dışında bir yerden bağlanacaksanız mutlaka Multi Fixer adlı programı kullanın. İster bir tanıdığınızın bilgisayarı, ister internet cafe, okul veya benzeri bir ortam olsun, güvenilirliğinden emin olamadığınız, sisteminde hile yazılımı bulunması olası herhangi bir yerden bağlanırken lütfen Multi Fixer programını yükleyip çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanın.

Bu program, Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden, Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.

Programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir.

Programı kurup çalıştırdıktan sonra, karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecektir. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır.

İyi oyunlar.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Marcus V. Lvelyn
Üsteğmen
Üsteğmen
06 Aralık 2006 19:16 (06/12/2006, 19:16) %0
Güzel bir porgrammış , ama işime yaramayacak gibi , çünkü kafede deepfreeze açık we bu yüzden pb li serwerlara giremiyoruz

kill him....

^4SHARK
Orgeneral
Orgeneral
06 Aralık 2006 19:48 (06/12/2006, 19:49) %0
Gerçekten güzel bir uygulama... forever pb

Player Kicked 4ever....

enRiqueee.
Oyuncu
07 Aralık 2006 00:45 %0
GEC AMA GUZEL ...

^1Kru^4zar
Oyuncu
07 Aralık 2006 09:05 %0
kruzar537@hotmail.com
ekle sana yardımcı olurum

alıntı:
Gönderen: Moti Ragnargkum
Güzel bir porgrammış , ama işime yaramayacak gibi , çünkü kafede deepfreeze açık we bu yüzden pb li serwerlara giremiyoruz
kill him....

# makaram
Yüzbaşı
Yüzbaşı
07 Aralık 2006 09:34 %0
bazı klan ve oyunculara hediye etmek lazım bu programı.

{{ER}}_ERASER_

Metalicx
Yarbay
Yarbay
07 Aralık 2006 11:01 %0
bi dakka bi dakka sonunda eklendimi yoksa ben mi yanlış anladım yoksa dualarımız kabulmu oldu biri açık ve net anlatsın anti hileden kasıt BP mi yoksa Allahım hakkettmiştik biz bunu zaten ama yanlışta anlamış olabilrim nese eğer olduysa hayırlı olsun...

Ppsh Sevmem Kullananıda Sevmem...
Only Rifle...
For Real Players...

Lee.
Binbaşı
Binbaşı
07 Aralık 2006 15:14 %0
yani artik ip ye mi ban atiyorsunuz ole bişi olabiliyomu ?

sHeKer on Tuz 15 ...

wampircik
Oyuncu
07 Aralık 2006 20:19 %0
güselbi progaram da ben cezalıyım bunu açlıştırıp giremem demi
ben 2 kişi kullandım adsl yi hiç sormayın neler oldu

cRossfireX
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Aralık 2006 21:58 %0
hile yapmam oyun sırasında kötü hilelerde bulunmam dosyalarımda hile barındırmam benim suçum yok

Dawnville Haritası Sniper Ustası.

Metalicx
Yarbay
Yarbay
08 Aralık 2006 15:09 %0
alıntı:
Gönderen: snayp!r

çok sevinme çünkü BP diil BP benzinm istasyonu mslf hayallerini suya düşürmek gibi olmasın pb geldi oda sadece pamlere ki pamlerdede oyuncu olmuyo zaten.
-hayır imza derken..?
-ha yani ölesine bildimiz imza diil
-anlıyorum-ama istediği.. -peki.

hheheh heyecandan olmuş hay aksi neyse ben zaten akşamına gördüm girdim servera ama ne PB var nede BP hehehe olsun bekleriz biz bütün serverlara konmasını sorun değil benim için ama bazen olayın tadını kaçırıyorlar mesela yaklaşık 500m den ppsh la farklı yerlerde duran 5 - 6 kişiyi hs atmadan alanları gordu bu server bunları sevmiyorum yoksa onemli değil...

Ppsh Sevmem Kullananıda Sevmem...
Only Rifle...
For Real Players...

cRossfireX
Üsteğmen
Üsteğmen
08 Aralık 2006 15:19 %0
valla ben kurmam bu programı bana kötü gözüktü hilem fln yoktur

Dawnville Haritası Sniper Ustası.

wampircik
Oyuncu
08 Aralık 2006 20:30 %0
yok demek çare yok görüyos yok diyenleri

gu2
Oyuncu
10 Aralık 2006 20:23 (10/12/2006, 20:23) %0
saolun güzel uygulama...

Player Kicked....

|T.S.K.|Kunuri
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Aralık 2006 21:27 %0
alıntı:
Gönderen: Hush
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı açık ve kesin olarak tespit edilirse sunucularımızdan süreli olarak uzaklaştırılabilirsiniz.
İşte bu yüzden güvenilirliğinden emin olamadığınız ve hile bulunduğundan şüphelendiğiniz internet cafe, okul veya benzer bir ortamdan sunucularımıza bağlantı gerçekleştirecekseniz Call of Duty 2 Multi Fixer adlı programı yükleyip, çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanmanızı tavsiye ederiz.
Bu program Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.
( bu programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir )
( Programı kurup çalıştırdıktan sonra; karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecek. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır )
İyi Oyunlar

bence iyi olmuş bugün delirdim cafye gittim nebiçim ortam anlamdım insanın evi gibisi yok yalnız cafenin single plyerını öldürdüm bizim siteye girip 1.3 yükleyince
benim ex arızalı giremiyorum
cod hayt felsefem oldu callof sen nelere kadirsin

HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN

Touch&Go

02 Ocak 2007 13:02 %0
Cezası biten oyuncuların, tekrar ceza almaktan kaçınmaları için yukarda belirtilen programı kullanmaları şiddetle tavsiye edilir.

SaBoTaJe
Teğmen
Teğmen
05 Ocak 2007 17:25 (05/01/2007, 17:28) %0
guzel bir program

No.M/DeltaSays
Başçavuş
Başçavuş

NoMore

15 Haziran 2007 21:41 %0
alıntı:
Gönderen: Hush
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı açık ve kesin olarak tespit edilirse sunucularımızdan süreli olarak uzaklaştırılabilirsiniz.
İşte bu yüzden güvenilirliğinden emin olamadığınız ve hile bulunduğundan şüphelendiğiniz internet cafe, okul veya benzer bir ortamdan sunucularımıza bağlantı gerçekleştirecekseniz Call of Duty 2 Multi Fixer adlı programı yükleyip, çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanmanızı tavsiye ederiz.
Bu program Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.
( bu programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir )
( Programı kurup çalıştırdıktan sonra; karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecek. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır )
İyi Oyunlar

Taktir Ettim ++

http://img519.imageshack.us/my.php?image=shot0039xn0.jpg

skull kid =WT=
Binbaşı
Binbaşı
18 Ağustos 2007 13:30 %0
hilecilerin bunu yükleyeceğini hiç sanmıyorum

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak bir devrin battığı yerdir

Prates.Sexa|G/C
Oyuncu
11 Ekim 2007 02:35 %0
yani hile kullanan adam nie yüklesinki bu programı. hileciler yine olucak desenize.

Tora

11 Ekim 2007 02:55 %2
alıntı:
Gönderen: .Prates.Sexa^159
yani hile kullanan adam nie yüklesinki bu programı. hileciler yine olucak desenize.

Amacı anlayamamışsınız, kısaca özetleyeyim. Birçok insan "ben hile kullanmıyorum, cafeden/okuldan girdim" diyor. Kendilerine ait olmayan bir sistemde hile bulunduğundan dolayı kendi kullanıcı hesapları uzaklaştırılıyor. Buna engel olmak amacıyla Multi Fixer kullanılsın deniyor. "Hileciyseniz bunu kurun hileniz silinsin" demiyor Mağdur olmayın diyor.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Huksilato
Tuğgeneral
Tuğgeneral

GoreFest

12 Kasım 2007 22:09 %0
ya arkadaşlar ben sunuculardan uzaklaştırıldım ama hala iptal edilmedi uzaklaştırılmam. Uzaklaştırmaların bir süresi var mı? Varsa ne kadar bir süredir bu?

AldirmaGonul
Oyuncu
17 Aralık 2007 19:05 %0
güzel bir program

pesimist94
Başçavuş
Başçavuş
12 Ocak 12:21 %0
kullanıcam

^9VasIlI^^11|61
Başçavuş
Başçavuş
03 Mart 20:16 %0
hile yapmam oyun sırasında kötü hilelerde bulunmam dosyalarımda hile barındırmam benim suçum yok

----------------

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön