| Yazar | Konu: Lig mi geliyo ne? |
| Oyuncu |  | 02 Mart 15:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Carpath1A
dölz de gelsin bulursan haber et onuda rk yapak
ohoo sen simcik beni rk mi yaptigini sanion bolservisim bile elimde valla ucretim el yakiiy ona gore  
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Mart 18:42 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Destroy3r
ohoo sen simcik beni rk mi yaptigini sanion bolservisim bile elimde valla ucretim el yakiiy ona gore 
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public
yaa arkadaş sen ne oyun bozanlık yapıon habire  |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mart 12:24 %0 | |
|
parayi basan alir dudugu  bu arada hadi sana bi kiyak; ver parayi promosyon olarakta dölzyy hediye freeware ( bele$ware hesabi)
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mart 20:35 %0 | |
|
| http://www.youtube.com/watch?v=U84K55KmNJY&feature=related |
| |
| Albay |  | 04 Mart 16:51 (04/03, 17:15) %0 | |
|
| Lig demek... Güzel haber. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Mart 21:14 %0 | |
|
"Tm" olarak bizde burdayız.
D.a.s.H (Gönlü bizle)
MatadoR
LysandeR
Unri
hooper
beLiaL |
| |
Red Army Fraction

|  | 07 Mart 23:24 (07/03, 23:24) %0 | |
|
Kaya server loglarından frag/death,medic,cvops,engi vs türü şeylerin istatiğini alabilirsin sanırım.Lig sonunda bi Roll of Honor yapabilirsin mesela bu şekilde.Hırs ve takım oyununa daha çok itebilir bu.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Mart 23:57 %0 | |
|
| Olur mu ya o şekilde takım arkdaşının mayinini defuse edip kendininkini kuran tipler olucaktır (: , örnekleriyle doluydu server zamanında... |
| |
Red Army Fraction

|  | 08 Mart 03:44 %0 | |
|
Yok Osman,kastım lig maçları sırasında bi istatistik.Yani maç sırasındada bunu yapıcak adam olcağını sanmıorum 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Yarbay |  | 08 Mart 11:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: belial.
"Tm" olarak bizde burdayız.
D.a.s.H (Gönlü bizle)
MatadoR
LysandeR
Unri
hooper
beLiaL
Hopar bu takımı batırır,tez elden hatanızdan dönün
adre-dash nerde o da dönsün ortama özletti  |
| |
. |
| Oyuncu |  | 08 Mart 14:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Soth.raf
Olur mu ya o şekilde takım arkdaşının mayinini defuse edip kendininkini kuran tipler olucaktır (: , örnekleriyle doluydu server zamanında...
mayın ne ki Kaya Dinamit defuse ediyodu  |
| |

|  | 08 Mart 18:07 %0 | |
|
haha dogru =D
alıntı: Gönderen: m@m.RiTuAL
mayın ne ki Kaya Dinamit defuse ediyodu
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 10:36 %0 | |
|
teb den kimseler kalmadı bencede eski köklü klanlar yerine dağılsın klanlar yeni klanlar kurulsun ben boştayım valla
imza
devrik klan lideri  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 10:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tantrum_Tr
teb den kimseler kalmadı bencede eski köklü klanlar yerine dağılsın klanlar yeni klanlar kurulsun ben boştayım valla
imza
devrik klan lideri
o benim imzam çalma  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mart 10:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Carpath1A
o benim imzam çalma
çok pis çalarım  |
| |
| |