Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 13:02 Toplam 184 oyuncu 48 sunucu 990 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: G. launcer için imza topluyorum

Stg.randall
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Ocak 19:35 %0
oyunun en büyük özelliği o f 16 mı 22 mi ne, onlar olmazsa ne anlamı kalır hava desteğinin dimi

Transformers more than meets the eye

Sorovic
Albay
Albay
20 Ocak 20:45 %0
ben katılmıyorum.gl bnm favorim bi kere çok güzel birşey gl.ama heli ler bi yerden sonra bıktırıyorlar...

Hatalıysam,3131 e Hatasız yaz Orhan baba dan HATASIZ KUL OLMAZ Şarkısı Cebine Gelsin!

Cr / Rothstein'
Oyuncu
21 Ocak 09:04 %0
Heliye ates edince düşüyor Gl ciler ölylemi öldürüyoruz öldürüyoruz bitmiyorlar

alıntı:
Gönderen: MD|A m ! R a L
ben katılmıyorum.gl bnm favorim bi kere çok güzel birşey gl.ama heli ler bi yerden sonra bıktırıyorlar...
Hatalıysam,3131 e Hatasız yaz Orhan baba dan HATASIZ KUL OLMAZ Şarkısı Cebine Gelsin!

No Gay Launcer.

Seth!|G/C
Orgeneral
Orgeneral
21 Ocak 11:26 %2
ölümüne destek tam destek

|PnS|SmoKE&BrrL
Oyuncu
21 Ocak 12:23 %0
bende lvl 20 den sonra kullanılmasına acıkcası karsıyım GL = bedava frag - oyun dengesinin bozulması

Mc_CLaN
Binbaşı
Binbaşı
21 Ocak 13:16 %0
bencede tüm serverlardan kalkmalı. tamam kabul ediyorum oyunun bize vermis olduğu tüm hakları kullanma hakkımız var. Ama gl ( bomba atar ) kullanıncada oyunun cıvkı cıkıyor. adminlere rica kaldırın sunu.

^1|| cephanelik
Tuğgeneral
Tuğgeneral
21 Ocak 15:41 %0
Bnce cok sacma isteyen istedigi silahi istedigi perki kullanabilmeli.Oyunda kullanilsin die oyun yapimcilari koymus bu ozelligi.Beyenmiyen ynamasin arkadas zorlami hee zorlami. pehh

Marcus V. Lvelyn
Üsteğmen
Üsteğmen
21 Ocak 21:27 (21/01, 21:28) %0
ya kullanılsın da sadece kullanıldığı silahın expertleri felan tamamlandığında açılmalı ...

FeLiX^1'
Yarbay
Yarbay
23 Ocak 15:48 %0
Yasaklama söz konusu olmaz
bende çok rahatsizim g.l den ama yapcak bi şey yok hiç yoktan **** leri ayıklıoz

TheNuance
Albay
Albay
28 Şubat 02:03 %0
ben facebook ta grup bile actım gl den nefret edenler die xDD

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Şubat 10:24 %0
alıntı:
Gönderen: TheNuance
ben facebook ta grup bile actım gl den nefret edenler die xDD

Facebook'ta kayıtlı olsam katılırdım naapalım bizde burda klan kurarız

jacks0n
Binbaşı
Binbaşı
28 Şubat 13:30 (28/02, 13:31) %0
seni sonuna kadar destekliyorum güzel kardeşim..
gl=half life..
gitsinler hl oynasınlar!!!
hem silahın içinde 50 mermi var harca harca bitmez 10 tane bomba ohh...
hadi glciler half life diye facebookta grup kuralım...

[OGZ]Griever
Oyuncu
28 Şubat 13:39 %0
Yapımcılar bunu hala oyunda tutuyor sınırlama getirmiyor patch le düzeltip/kaldırmıyorsa burda laf etmemizin lüzumu yok. Eğer bunu kaldırırsak iki gün sonra başka birisi şu kaldırılsın diye "imza" toplayacak. Oyun tüm dünya ile aynı standart da, IW'ın yaptığı özelliklerle oynuyor. GL'siz server istemiyorsanız kendiniz server açın orda oynayın veya bir iki server açılır orda oynarsınız. İki gün sonra orjinal serverlarda oynamaya başlar orda da gl yediğinizde, gl kullanıyorsun diye sızlanırsan gülüp geçerler sana.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Şubat 13:52 %0
alıntı:
Gönderen: [OGZ]Griever
Yapımcılar bunu hala oyunda tutuyor sınırlama getirmiyor patch le düzeltip/kaldırmıyorsa burda laf etmemizin lüzumu yok. Eğer bunu kaldırırsak iki gün sonra başka birisi şu kaldırılsın diye "imza" toplayacak. Oyun tüm dünya ile aynı standart da, IW'ın yaptığı özelliklerle oynuyor. GL'siz server istemiyorsanız kendiniz server açın orda oynayın veya bir iki server açılır orda oynarsınız. İki gün sonra orjinal serverlarda oynamaya başlar orda da gl yediğinizde, gl kullanıyorsun diye sızlanırsan gülüp geçerler sana.

Önce forumda kim ne yazmış hepsini bi oku ondan sonra cevap ver.
1. "yapımcılar pachlerle kaldırmadı demişsin" ona bakarsan cod2de de shotgun'ı kaldıran hiçbir pach çıkmadı ama hala çoğu Osn ve xfire serverında shotgun kapalı
2. "Oyun tüm dünya ile aynı standart da, IW'ın yaptığı özelliklerle oynuyor" yazmışsın ama yanlışın var birçok xfire serverında gl yasak (pamlarda) bizim demek istediğimiz gl siz bi server olsun bizde orda oynayalım diğer mesajları oku bakayım "tüm serverlardan kalksın" diye bişey yazmışmıyım
3. gl ile ölene gülünmez gl kullanan bebeye gülünür

Başka soru ?

[OGZ]Griever
Oyuncu
28 Şubat 14:04 %0
Ben gl ile ölürsen gülerler demedim, gl ile öldükten sonra gl kullanıyorsun DERSEN gülerler dedim.

Tamam yani ister kaldırın ister kaldırmayın her iki durumda da oyunumu oynarım kimseyide takmam. Tek söyelmek istediğim, ben her zaman bir oyunu yapımcıların bize sunduğu hali ile oynamak isterim. Bu yüzden kaldırılmasına karşıyım.

Oyungezer

Cr / Rothstein'
Oyuncu
28 Şubat 14:24 %0
alıntı:
Gönderen: [OGZ]Griever
Ben gl ile ölürsen gülerler demedim, gl ile öldükten sonra gl kullanıyorsun DERSEN gülerler dedim.
Tamam yani ister kaldırın ister kaldırmayın her iki durumda da oyunumu oynarım kimseyide takmam. Tek söyelmek istediğim, ben her zaman bir oyunu yapımcıların bize sunduğu hali ile oynamak isterim. Bu yüzden kaldırılmasına karşıyım.
Oyungezer

anlatmaya çalıştığım oydu biri gl ile öldüğünde gl den şikayet eden kişiye gülmezler gl kullanana söverler.
Ayrıca adam gibi kullanılsa bende karşı değilim

|ByCHOSEN|
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Şubat 14:50 %0
Ben GL kullanmıyorum.Ama kalsın onları öldürmek daha zewkli kalksındiyenlerde bu oynu oynamasın.
COD4 bütünüyleCOD4dür GL kalkarsa bir anlamı olmaz.
Öldüğündendahaçok vuran herkezbu oyunda wardır Gl i yada glsiz.
22.08.1985 The ByCHOSEN

mojito ?!
Oyuncu
28 Şubat 19:28 %2
bilgisayar muhendisi olmak oyunlari modlayip onlardan belli seyleri sokmek anlamina gelmez sonucta mod yapilmasi icin cod4 un yapimcisi bir mod tool cikariyor programcilar bunu kullaniyor isin temeli yapimcida yani..

gl kaldirilmasi konusundada sunu soyliyecem sadece.
osn serverlari=kaliteli oyun demektir bir kac tane adam gl alinca oyunun mahvolmasida kalitesiz oyun demektir
gl kalkacaksa digerleride kalksin diyen arkadaslar genelde o silahlari felan kullandigi icin kale bile alinmaz once kendi oynadiklari silahlara baksalar mutlu olucam, hayir anlamadigim su adam oyuna giriyor ne guzel giderken gl si ile batiriyor ortaligi ondan sonra yok benim sayemde kazandiniz yok bi geldim sansiniz dondu filan diyorlar..
ben neden taktik kurayim kendime mapteki bazi maddeleri siper aldigimda neden bir gl gelip beni oldursun o zaman herkes hurra ortaya atlasin kimse strateji kurmasin simdi 1 2 arkadas cikacak gl den kacmayi bilmiyormusun diyecek bende onlara su cevabi vericem acaba saat 12 yonunde giderken saginizdan gelen siyah cisimi havadan gorup klavyenizdeki ozel kirmizi tusa basip matrix modunami giriyorsunuz.. gl den kacmak sadece cok yakin mesafede olur ole uzaktaki bir gl ciden helede kullanmayi biliyorsa kacmaniz cook sansa kalir..

x server varsa x/2 si gl siz olsun bence

alıntı:
Gönderen: C4RLoS

Oynasana istediği şeyi Kaldiripi Geri Koyabilir Sen ne Bu işte uzmanlar onlar belkide muhendis bile vardir bilgisayar muhendisi falan bunlar onlar için bebek oyuncaği
The One Turk Against The World

^9Sn!PeR^4Kn!Fe
Albay
Albay
28 Şubat 22:44 (28/02, 22:47) %0
kesinlikle kaldirilmali !!! oyunun heycanini vahfediyolar !!! bilincli olarak GL kullanan bu zamana kadar gormedim !!! bende zamaninda kullaniyodum fakat itirazlar uzerine biraktim ve oyun gercekten daha zevkli oynaniyo !!!! ayrica GL kullananlar adami gormeden atiyolar yani biri agima gelir die !!! nerde kaldi bu oyunun savasal taktigi nerde kaldi beceri !!! adam sadece etrafa her olumunda 2 bomba atiyo o kadar !!!

AYRİCA BU KONUNUN YANINDA SADECE KALKSİN DİENLERİN + VERDİGİ BASKA Bİ KONUDA ACMAK LAZİM BURDA KİSİ SAYİSİ KARİSABİLİR

exterminator85
Oyuncu
29 Şubat 15:10 %0
bencede kaldırılsın +1

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

29 Şubat 20:47 (29/02, 20:54) %0
gl siz bi mod hee... güsel olur. mod: osn
nese ben şimdi yerini sölemim ama bizim klanında bi server i olacak yakında. gl kullanana ban. ne kadar da güzel deilmi. öle yok imzaydı yok bilirmiş gibi taktik aparatmış cart curt bunlara ne gerek var maykk. gl kullananı kick(hemde penatykick) daha ne olsun this summer ,çook yakında

doublefirat
Oyuncu
01 Mart 00:30 %0
gl bence kaldırılmamalı sonuçta bu da oyunun bi silahı hatta neden p90a gl takılabilemsine rağmen oyunda yok buyrunuz gl bi p90 gayette şık ve kullanışlı
http://www.ea.com/armyoftwo/weaponslab/get_weapon_image.jsp?iconId=10862327

ifz fasonist
Tümgeneral
Tümgeneral
03 Mart 12:50 %0
en azından hard corelardan kaldırılmalı diğer serverlara bişey demem.3 metre uzağıma da düşse ağzım enseme dönüyo hemşerim

ifz fasonist
Tümgeneral
Tümgeneral
03 Mart 12:52 %0
gözünü seveyim onuda nerden buldun erinmedin onu mu araştırdın be mübarek

alıntı:
Gönderen: doublefirat
gl bence kaldırılmamalı sonuçta bu da oyunun bi silahı hatta neden p90a gl takılabilemsine rağmen oyunda yok buyrunuz gl bi p90 gayette şık ve kullanışlı
http://www.ea.com/armyoftwo/weaponslab/get_weapon_image.jsp?iconId=10862327

doublefirat
Oyuncu
05 Mart 22:27 %0
abi google p90 yaz alayı çıkar

hem p90da gl olsa kötü mü olur bakın gavur yapmış

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön