Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:24 Toplam 262 oyuncu 47 sunucu 736 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni mod hakkında

zeroheat!
Oyuncu
27 Şubat 02:01 (27/02, 02:02) %0
Merhabalar arkadaşlar.Bi kaç gündür serverdayım ve bazı şeylerden şikayet ediyo arkadaşlar.Yeni bi kan olarak bişiler sölemek istiyorum.
Bazı belli başlı problem var.

1.Xp save'in uzunluğu,bundan kaynaklanan rütbe,adrenalin vs şeyler.
2.Mod'un Etpro ve Etpub karışımı olması
3.Etpro Etpub karışımı olmasından kaynaklanan hitbox büyüklüğü.
4.Heavy weapon limit problemi.
5.Atış barının dolma süresinin azalması

Açıklaması:

1.Xp serverdan çıkıp girince veya !resetmyxp komutuyla bile sıfırlanmıyo.Böyle olunca ortaya Engineer'ların aşırı bir defans koruması(flackjacket),ayrıca Medic'lerde adrenalin çıkıyo.İkiside oyuna büyük dengesizlik getiriyo.Bir takımda 2 medic'in adrenalin sahibi olması ve karşı takımda hiç bir medic'in adrenaline sahip olmaması bile map'in kaybedilmesine yol açıyo.Çünkü serverda genellikle maximum olarak 6v6 oynanıyo.Buda iyi aim'li bir medic'in 3 kisiyi aynı anda düşürebilmesi gibi bi sonuç doğuruyo.
Flackjacket kalmalı bence,fakat herkesin buluştuğu nokta Adrenalinin kalkması.

2.Mod'un Etpub Etpro olması gözlemlediğim kadarıyla herkesi çok rahatsız etti.Oyun sırasında güvensizlik bile yapıyo ki ben bile kendim yaşıyorum bunu.Ben hiç bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum.Bu karışımda anlattığım problemleri doğuruyo.

3.Şu andaki hitboxlar aşırı büyük ve adamın kolunun 10 cm soluna ateş etsen bile adama çarpıyo.Bunu ben farkettim aslında kimse şikayet etmedi.Bunun böyle olması insanların kendini geliştirmelerine engel olmakta.Veya iyi aimi olan insanlar bile Etpro'da teklemeye başlayacaktır.Çünkü şu andaki hitboxlara alıştıkları için yine o şekilde oynamaya çalışacaklardır reflex olarak.Sanırım bu hitbox bozulumu modun karıştırılmasından dolayı oluyo.

4.Heavy weapon serverı mahveden bi problem.Bu akşam mesela,Allies'te 2 tane panzer vardı.Kafamı nereye çevirsem panzer.Zaten mapte 2 çıkış noktası var allieslerin,bi ordan bi ordan gelince Allies ne görev yapabiliyo çünkü 1 tane veya hiç engileri yok,nede Axis yani biz adam gibi oyun oynuyabiliyoruz.Normalde Etpub'da her heavy weapon'dan 1 adet alınabiliyo.Etpro'da 1 takımda sadece 1 heavy weapon olabiliyo.Bence etpub modundaysak her heavy weapondan 1 kişi alabilmeli sadece.

5.Bu aksam kişisel olarak bişi yaşadım ki,bu herkesin şu an uyuz olduğu birşey.Adam panzeri atıo,5 saniye sonra dönüp başkasına atıyo.Sağdaki weapon bar çok hızlı şekilde doluyo.Normalde 4 yıldız rütbeli bir soldier'in,1. atıştan sonra 2. 9-10 saniye sonra atabilmesi gerekiyo.Buna bağlı olarak serverda 2 mortar 2 panzer oldugunu düşünsenize.bi yandan spawn cıkıs noktasına mortar,zaten 3 saniyede bi atış yapabilen bi alet,hadi ordan kaçtın,kafana kesin panzer yersin.Oyun oynanamaz hale gelir.

Ben bunları serverdan insanlardan gözlemlediğim şekilde yazdım objektif bir gözle.Bu problemlerin birtek çözümü var,o da servera etpub yüklenmesi.He yanlış anlaşılmasın,ben ve serverda oynuyanların serverın tekrar açılmasına çok sevindiğini biliyorum.Ayrıca Kaya'nın çalışmaları ve fikirlerinide hepimiz çok takdir ediyoruz ve çok teşekkür ediyoruz.Gerçekten adam çalıştı ve herhangi bir isteğimizi veya problemimizi 2 etmeden halletti.Bizim bu problemleri dile getirmemizin tek sebebi,admin&oyuncu el birliğini sağlamak ve serverı daha iyi bi hale sokmak.

Eğer unuttuğum,atladığım,yanlış olduğum bi nokta varsa lütfen uyarın.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

risingforce
Oyuncu
27 Şubat 05:44 (27/02, 05:46) %0
alıntı:
Gönderen: zer0heat!
Merhabalar arkadaşlar.Bi kaç gündür serverdayım ve bazı şeylerden şikayet ediyo arkadaşlar.Yeni bi kan olarak bişiler sölemek istiyorum.
Bazı belli başlı problem var.
1.Xp save'in uzunluğu,bundan kaynaklanan rütbe,adrenalin vs şeyler.
2.Mod'un Etpro ve Etpub karışımı olması
3.Etpro Etpub karışımı olmasından kaynaklanan hitbox büyüklüğü.
4.Heavy weapon limit problemi.
5.Atış barının dolma süresinin azalması
Açıklaması:
1.Xp serverdan çıkıp girince veya !resetmyxp komutuyla bile sıfırlanmıyo.Böyle olunca ortaya Engineer'ların aşırı bir defans koruması(flackjacket),ayrıca Medic'lerde adrenalin çıkıyo.İkiside oyuna büyük dengesizlik getiriyo.Bir takımda 2 medic'in adrenalin sahibi olması ve karşı takımda hiç bir medic'in adrenaline sahip olmaması bile map'in kaybedilmesine yol açıyo.Çünkü serverda genellikle maximum olarak 6v6 oynanıyo.Buda iyi aim'li bir medic'in 3 kisiyi aynı anda düşürebilmesi gibi bi sonuç doğuruyo.
Flackjacket kalmalı bence,fakat herkesin buluştuğu nokta Adrenalinin kalkması.
2.Mod'un Etpub Etpro olması gözlemlediğim kadarıyla herkesi çok rahatsız etti.Oyun sırasında güvensizlik bile yapıyo ki ben bile kendim yaşıyorum bunu.Ben hiç bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum.Bu karışımda anlattığım problemleri doğuruyo.
3.Şu andaki hitboxlar aşırı büyük ve adamın kolunun 10 cm soluna ateş etsen bile adama çarpıyo.Bunu ben farkettim aslında kimse şikayet etmedi.Bunun böyle olması insanların kendini geliştirmelerine engel olmakta.Veya iyi aimi olan insanlar bile Etpro'da teklemeye başlayacaktır.Çünkü şu andaki hitboxlara alıştıkları için yine o şekilde oynamaya çalışacaklardır reflex olarak.Sanırım bu hitbox bozulumu modun karıştırılmasından dolayı oluyo.
4.Heavy weapon serverı mahveden bi problem.Bu akşam mesela,Allies'te 2 tane panzer vardı.Kafamı nereye çevirsem panzer.Zaten mapte 2 çıkış noktası var allieslerin,bi ordan bi ordan gelince Allies ne görev yapabiliyo çünkü 1 tane veya hiç engileri yok,nede Axis yani biz adam gibi oyun oynuyabiliyoruz.Normalde Etpub'da her heavy weapon'dan 1 adet alınabiliyo.Etpro'da 1 takımda sadece 1 heavy weapon olabiliyo.Bence etpub modundaysak her heavy weapondan 1 kişi alabilmeli sadece.
5.Bu aksam kişisel olarak bişi yaşadım ki,bu herkesin şu an uyuz olduğu birşey.Adam panzeri atıo,5 saniye sonra dönüp başkasına atıyo.Sağdaki weapon bar çok hızlı şekilde doluyo.Normalde 4 yıldız rütbeli bir soldier'in,1. atıştan sonra 2. 9-10 saniye sonra atabilmesi gerekiyo.Buna bağlı olarak serverda 2 mortar 2 panzer oldugunu düşünsenize.bi yandan spawn cıkıs noktasına mortar,zaten 3 saniyede bi atış yapabilen bi alet,hadi ordan kaçtın,kafana kesin panzer yersin.Oyun oynanamaz hale gelir.
Ben bunları serverdan insanlardan gözlemlediğim şekilde yazdım objektif bir gözle.Bu problemlerin birtek çözümü var,o da servera etpub yüklenmesi.He yanlış anlaşılmasın,ben ve serverda oynuyanların serverın tekrar açılmasına çok sevindiğini biliyorum.Ayrıca Kaya'nın çalışmaları ve fikirlerinide hepimiz çok takdir ediyoruz ve çok teşekkür ediyoruz.Gerçekten adam çalıştı ve herhangi bir isteğimizi veya problemimizi 2 etmeden halletti.Bizim bu problemleri dile getirmemizin tek sebebi,admin&oyuncu el birliğini sağlamak ve serverı daha iyi bi hale sokmak.
Eğer unuttuğum,atladığım,yanlış olduğum bi nokta varsa lütfen uyarın.

arkadaşın anlatmak istediğini özetlersek klasik etpro muzu geri istiyoruz bu modu beğenmedik. 1-2 kişi hariç herkez şikayetçi...

Carpath1A
Oyuncu
27 Şubat 12:13 (27/02, 12:17) %0
Evet bende etpro yüklenmesi düşüncesini destekliyorum

Ben oynadığım oyundan hiç tad alamıyorum sırf bakıyorum eskiden birlikte oynlar oynadığımız kişiler oynuyor bende muhabbetine giriyorum

Bana gaz lazım , gaz gelsinki kasalım ben bu modda kasamıyorum

Etpro isteruk

( ha birde 1'i yetmiyormuş gibi 2 tane panzi nedir yahu kuskuntu geldi en sonda bana , ne kadar anlamsız ve sıra dışı bişey , duur bide mortar olayı var arkadaş bu nedir ya mortarlar böyle adam sanki otomatiğe bağlamış mortarı takır takır düşüyo kafamıza sanki 20 tane mortarcı var bi yerde sırayla yolluyolar yok yani böyle bişey oyun mafiş )

Stoss
Oyuncu
27 Şubat 12:16 %0
telaşa mahal yok....halkın sesi olarak kayaya bazı önerilerde bulundum,sabah sağolsun uğraştı bazı değişiklikler yaptı,testlerimiz başarılı geçti....

*XP Save artık yok
*Takım başı Panzer/mortar vs. 1 er tane
*Medic/fops öldürünce düşen Medpack/ammo pakedi sayısı 5 den 2 ye indirildi
*Oyunun hızı 350 den default değer olan 320'e çekildi
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Soth.raf
Oyuncu
27 Şubat 12:19 %0
Bi fdops ölünce veya medic ölünce yere dünya kadar pack düşüyo çok gereksiz düşücekse bir tane düşsün skinlerin negatif özelliklerini değiştirmeye gerek yok oyunun amacını frag yapmamak lazım...

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
27 Şubat 12:23 %0
hah şimdi etpro geri mi gelecek ? 5 tane mayın? binlerce panzer? spece geçmeye korkuyodum xp silincek diye

etpub iyi aslında ya

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
27 Şubat 12:25 %0
şimdi xp save silindi mi ??

tam da güzel olmaya baslamıstı server ama

bence yani

Touch&Go

27 Şubat 12:38 %0
Xpsave kapandi,
gametype voting acildi,
campaign acildiginda artik yeni map cycle calismiyor - ara ara servera girip objectivecycle.cfg calistirmam gerekicek,
olunce cikan health ve ammo pack sayisi 2 ye dustu,
speed 320 (default) degerine cekildi,
takim basi panzer ve mortar sayisi 1 e dustu.

Simdi digerlerine gelirsek;
ETPub modu benim bildigim kadariyla hitbox larda degisiklik yapmiyor. ETpub modu etpro yu seven ama kendini guncellemedigi ve ayni zamanda shrub modundan alinmasini istedigi belli ozellikler de oldugu icin etpro ve shrub modun birlestirilmesi ile olusturulmus bir mod. Zaten oyuncu tarafina baska bir pk3 yuklemeden de calisabildigi icin hitboxlarda bir degisiklik olmus olmasi benim bildigim kadariyla mumkun degil.

Yeni ayarlarla oyunun eski haline biraz daha donmus olacagini umuyorum. Tekrar yorumlariniz olursa buraya yazmaktan cekinmeyin ama etpro ya geri donus daha dayanakli bir sekilde bir sorun belirtmediginiz surece cok muhtemel degil.

Panzerin dolum suresiyle ilgili ise suan icin bir ayar bulamadim, isterseniz sizde bakin bir ayar varsa degistirilebilir.

Bilginize,

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
27 Şubat 12:43 %0
peki adrenalini kaldırıp da xpsave geri gelse? sınırın ıda baya bi düşük yaparız olmazmı

Carpath1A
Oyuncu
27 Şubat 12:51 (27/02, 12:52) %0
E en azından bunlarda güzel etpubun negatif yönleri ortadan kalktığına göre sorun yok demektir teşekkürler

ama touch yazdıklarına göre panzinin ve mortarın atış sürelerindeki aşırı hızlılık hala duruyor?

Stoss
Oyuncu
27 Şubat 13:46 %0
panzer ve mortarin atış sürelerinde bi değişiklik yok,oyunun hızı normalin üzerinde olduğu için power bar'lar da hızlı doluyordu,basit bir algı yanılgısı sadece...

xbox360
Yarbay
Yarbay
27 Şubat 14:06 %0
hızın 320 olması ıı olmus benı yormayın,benden artık ET de geçti vuramıom hızlı hedeflerı
xp save kalkmıssa adrenalın kasılmaz zaten,ayrıca objectıve modeda deılmı server her map sıfırdan baslıor xpler.
Adrenalın zaten dengesızlık getırıordu bende kullanılması taraftarı değilim ama varken de kullanmamazlık edemezdım
panzer gravity felan vardı o duruyorsa şahane.barı oyle tahammul edıyoruz panzere

Carpath1A
Oyuncu
27 Şubat 17:47 %0
Bu akşam girelim bakalım et camiası değişikliklere karşı ne gibi talebleri olacak

zeroheat!
Oyuncu
27 Şubat 18:23 %2
Kaya çok teşekkür ederim post'umu ve Tuna abiyi dikkate alıp bazı şeyleri değiştirdiğin için.Süpersin

coLoneL <3
Oyuncu
28 Şubat 10:08 %0
Abi Oyunda Adam Vuramıyorum, Dün Akşam Çıkmadan Son 2-3 Mapde Resmen Ezildim..Adam Vuramamın Sebebini Yeni Moda Bağlıyorum...Oynayamadım Son Mapda ve Saygı Gösterdiğim ve Görmek İstediğim Bir İnsandan , Bir Playerden "Oyundan Çıkarsan Çok Mutlu Olacagım" Gibi Bir Laf Duydum..Bu Lafı Söyleyen Kendini Biliyor...Bir Mapde Kötü Oynamanın Karşılığı Bu mu Acaba..

OcularisInfernum
Oyuncu
28 Şubat 12:38 %0
Ben söyledim.
Ve hiç pişman değilim.

Sizin sorununuz yeni mod değil,kendinizsiniz.
Kötü oynamak başka birşeydir,savsakça oynamak ise apayrıdır.
Siz kötü değil savsakça oynuyordunuz.
Neden böyle birisiyle yanyana oynamak isteyeyim ki?

Onun dışında yapılan değişiklikle biraz daha etkili olmuş.

coLoneL <3
Oyuncu
28 Şubat 15:09 (28/02, 15:12) %0
alıntı:
Gönderen: OcularisInfernum

Neden böyle birisiyle yanyana oynamak isteyeyim ki?

Merak Etmeyin Bende Sizinle Olmaya Meraklı Değilim..Hem, Savsakça Oynadıgımı Dusunmuyorum, Kac Saat Et Oynadıkdan Sonra Biraz Saldım Oyunu O Kadar..İlk 10 Dakikada Dinamiti Koyduğumda Gülüyordunuz Sanırsam ;

"ahahah" Şeklinde..ç

Size Küçük Bir Tavsiye...Kimseyi Yargılamayın, Kimseye Karşı Saygınızı Yitirmeyin..

İyi Oyunlar..

zeroheat!
Oyuncu
28 Şubat 16:13 %0
Sorun senin adam vuramaman değil aslında.Sorun hareket etme hızının düşürülmesi.Sen 350 deki gibi deli gibi strafe yapamadığın için direk kurşunu çakıyolar beyne Mod'un artık etpub yanları iyice kırpıldı,etpro oldu nerdeyse.Ama mod'da bir bozukluk yok yani şu an.

m@m.RiTuAL
Oyuncu
28 Şubat 17:24 %0
eywallah Kaya guzel olmus.

Carpath1A
Oyuncu
28 Şubat 18:57 (28/02, 18:58) %1
İnsanların oynadığı oyunun kalitesi kimseyi ilgilendirmez

Alt tarafı oyun , sen proysan sadece maçlarda boy göster o zaman public serverında oynuyosun takılma bizim seviye sizi kesmez e zik kalıyoruz.

Soth.raf
Oyuncu
29 Şubat 00:31 %2
Cvops kıyafet çaldığında crosshair üzerine getirilince isim görünmüyor görünmesi güzel olurdu aslında daha gerçekçi olur en azından önceden görünüyordu sanırım...

ToW.KomandanT
Oyuncu
29 Şubat 15:22 %2
Touch etpro istiyoruz bu mod sorunlu !

Touch&Go

29 Şubat 16:08 %0
Hatirladigim kadariyla oyle bir ayarda yok, istersen bir arastir varsa acip kapatabiliriz

alıntı:
Gönderen: Soth.raf
Cvops kıyafet çaldığında crosshair üzerine getirilince isim görünmüyor görünmesi güzel olurdu aslında daha gerçekçi olur en azından önceden görünüyordu sanırım...

Touch&Go

29 Şubat 16:11 %0
Abi sorunun ne oldugunu ve neden olabilecegini yazin bari de ona gore cozum arayalim bende turban istemiyorum ama oluyo =)

alıntı:
Gönderen: ToW.KomandanT

m@m.RiTuAL
Oyuncu
29 Şubat 16:37 (29/02, 16:40) %0
mis gibi mod oldu Kaya'nin ayarlarindan sonra, cidden $ukela. irticai faliyetler yapiyorsunuz sayin Komandant. devrim oncesine donmez bu server! donduremezsiniz, ille de etproyle yonetilmek istiyorsaniz o sekilde yonetilen serverlara gidin!

alıntı:
Gönderen: ToW.KomandanT

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: