Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 22:27 Toplam 254 oyuncu 56 sunucu 967 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Allrifle sd 06 ekibi

pRs||^8VASiLi*
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Pars

27 Şubat 23:21 %0
sd 6'da herkezin bi çevresi var bende günde en az 2 saat girer oynarım muhabbet ederim oyunu bıraktım ama en fazla 1 hafta dayandım

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
27 Şubat 23:44 %0
ya onu bunu bırakda adamlar bizi sd12 ye çağırıyo şunlarla bi server maçı yapalım gerçi sonuç maçı 32121 defa yapsakda bizim yanımzda olucak ama adamların gönülleri olsun abilerinden ders alsınlar sora hava atarlar 06 ile maç yaptık 2 3 adam vurduk hatta 1 el aldık diye oynamak onlarında hakkı canlarım benim
aghaahaha

The Shooter*

Musicopath
Albay
Albay
28 Şubat 13:12 %0
Hakkaten yaa beyler birgün şu sd12'ye topluca girelim cin çarpmışa dönsünler hahaha

<=>
CODummu oturturum ;]
<=>

Musicopath
Albay
Albay
28 Şubat 18:15 (28/02, 18:16) %0
Bugün sd12'ye girdim, bizim elemanlar da vardı tesadüf, en az 10 kişi 06'dandık

3 map oynadım, ilki tou'du orada birinci oldum, ikincisi mat'ti ortalardaydım, üçüncüsünde de birinci oldum, Burg'du sanırım 32 frag falan yaptım Tabii hiç makineli kullanmadım, ben ve scoped lee

Adamları görecektiniz ya, siz niye geldiniz gidin 06'da oynayın falan diyorlardı, hahahah.

Herifler yağmur gibi bomba atmaya alışmış kaç kere bombayla öldüm, tabii o bombaları hep iade ettim kendilerine aynı şekilde "$$$t o elbombası musicopath tarafından fırlatıldı" hahaha.

<=>
CODummu oturturum ;]
<=>

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Şubat 18:52 %0
ahaahah musi hastayım senin flood lara
ya bırakın şu animal"s ları oynamakdan acizler bide laf yapıyolar krolar

The Shooter*

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
29 Şubat 21:04 %0
terbiyeni bozma len onlarda insan

alıntı:
Gönderen: ^^35The^9ShooteR
ahaahah musi hastayım senin flood lara
ya bırakın şu animal"s ları oynamakdan acizler bide laf yapıyolar krolar
The Shooter*

Avenua
Oyuncu
01 Mart 01:40 %2
06 sd evim gibi ya orda kendimi cok rahat hissediyorum dert yok küfür yok arkadas ortami vuruyosun vurulıyosun kin yok))

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
01 Mart 17:55 %0
klandAşım ne güzel söylemiş
alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3Prince!
06 sd evim gibi ya orda kendimi cok rahat hissediyorum dert yok küfür yok arkadas ortami vuruyosun vurulıyosun kin yok))

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
01 Mart 21:06 %0
ahahah klandaşım

The Shooter*

Musicopath
Albay
Albay
02 Mart 00:13 %0
Harbi ya, hislerime tercüman oldun
+1

alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3Prince!

<===>
Config_mp.cfg Pratik COD2 dersleri profilimde!
<===>

^^00BlaCk
Korgeneral
Korgeneral
02 Mart 01:38 %0
sd 06da bazen killcamde kendimi bile görmüom işte o zaman daha bi feyz alıom burdaki elemanlar inanılmaz kaliteli ve profesyonelce oyun oynuolar. yaşasın klandaşlarım

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
02 Mart 17:40 %0
ne var lan beyenemedin mi?

alıntı:
Gönderen: ^^35The^9ShooteR
ahahah klandaşım
The Shooter*

^^00bT~^^44Oui
Teğmen
Teğmen
02 Mart 22:40 %0
Sizin urda yazdıkLarınızı okurken ile Sanki şuan 06'daymış gii hissettim.. İnce bakışlı Musi mevzu insanı bıçkın Player (aynı zamanda kuzenim) Prince Renkli KişiLik eni gecenin bi yarısı titreterek 06ya gel lan :@ die azarlayan Shooter Laf cambazı Weysel Emir Kipleri kullanmaktan zevk aldığım Clan liderim Sezer (Cluby) ve daha bir Sürü Seviyeli sohbeti güzel Player arkadaşlarım 06 sizlerle güzel.. (06 alayına gider

^^00bT~^^44Oui
Teğmen
Teğmen
02 Mart 22:41 %0
az kişi yazmışım bu arada özür dilerim herkesin ismini yazmaya kalksam baya bi elim yorulur

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
02 Mart 23:55 %0
ulan ciğeri peş para etmezler ile laf yarışına girdim diye rütbe orgeneral olması gerekrken yüzbaşı olduya kafayı yicem

alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3GenX !
az kişi yazmışım bu arada özür dilerim herkesin ismini yazmaya kalksam baya bi elim yorulur

Musicopath
Albay
Albay
03 Mart 02:29 (03/03, 02:30) %0
Scr yerinde olsam hiç takmazdım, rütbe falan gelip geçici şeyler, önemli olan arkadaşların tarafından sevilmen. Seni sevenler senin rütbene değil, kişiliğine muhabbetine bakar. Rütbe dediğimiz şey osn'deki popülaritemizi yansıtan birşey de değil, zaman harcayarak yine kazanılır.

Laf yarışı konusunda Freezeron'un şu konusunu örnek almışımdır:
http://www.oynasana.com/forum/m277099

<===>
Pratik COD2 Bind ve Script dersleri profilimde!
<===>

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
03 Mart 14:37 %0
musico olay o değil yaa çok sevdiğim sd06 dan rütbem yetmedii için uzak kalıyorum. ona sinir oluyorum. artmıyo bi de arttasa bir haftaya dönerim aranıza

alıntı:
Gönderen: ^^00Musicopath
Scr yerinde olsam hiç takmazdım, rütbe falan gelip geçici şeyler, önemli olan arkadaşların tarafından sevilmen. Seni sevenler senin rütbene değil, kişiliğine muhabbetine bakar. Rütbe dediğimiz şey osn'deki popülaritemizi yansıtan birşey de değil, zaman harcayarak yine kazanılır.
Laf yarışı konusunda Freezeron'un şu konusunu örnek almışımdır:
http://www.oynasana.com/forum/m277099
<===>
<===>

Herbie
FonDip

03 Mart 18:03 %0
slm bende geldim pek 06 cı olmasamda arada takılırım

Musicopath
Albay
Albay
03 Mart 21:09 (03/03, 21:09) %0
Evet yaa birkaç haftadır rütbeler yerinde çakılı kaldı

alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3ScRface
musico olay o değil yaa çok sevdiğim sd06 dan rütbem yetmedii için uzak kalıyorum. ona sinir oluyorum. artmıyo bi de arttasa bir haftaya dönerim aranıza

<===>
<===>

Musicopath
Albay
Albay
03 Mart 21:10 %0
Dillere destan herbie, 06'da görmek istediğimiz oyunculardan biri
Takıl bize hayatını yaşa

alıntı:
Gönderen: ^^0mR|Herbie
slm bende geldim pek 06 cı olmasamda arada takılırım

<===>
<===>

^^00bT~^^44Oui
Teğmen
Teğmen
03 Mart 21:16 %0
Scar sen gelene kadar İstanbul Klanı olarak Grevdeyiz

Avenua
Oyuncu
03 Mart 23:17 %0
Scar böle bi konu actin icin saol hem oyunda firsat bulupta söleyemedimiz düsüncelerimizi yazdik hemde osn ortamina ne kdr kisilikli duyarli bi surver oldumuzu bu topkteki sewiyeli konusmalarimiz la gösterdik hemde oyunda cok fazla göremedimiz ama aklımmızda olan arkadaslarımızın fikirlerini örendik

^^00bT~^^44Oui
Teğmen
Teğmen
04 Mart 10:54 %0
Ne kadar iyimsersin Kuzen sana katılmamak Elde değil

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
04 Mart 14:45 %0
alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3GenX !
Sizin urda yazdıkLarınızı okurken ile Sanki şuan 06'daymış gii hissettim.. İnce bakışlı Musi mevzu insanı bıçkın Player (aynı zamanda kuzenim) Prince Renkli KişiLik eni gecenin bi yarısı titreterek 06ya gel lan :@ die azarlayan Shooter Laf cambazı Weysel Emir Kipleri kullanmaktan zevk aldığım Clan liderim Sezer (Cluby) ve daha bir Sürü Seviyeli sohbeti güzel Player arkadaşlarım 06 sizlerle güzel.. (06 alayına gider

o kadar kötümüyüm be

The Shooter*

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
04 Mart 14:46 %0
alıntı:
Gönderen: iSt^2//^3ScRface
ulan ciğeri peş para etmezler ile laf yarışına girdim diye rütbe orgeneral olması gerekrken yüzbaşı olduya kafayı yicem

ne mutlu sana

The Shooter*

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 14 15 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: