selam millet ben kaliteli, browser oyunu olmayan güzel bir free mmorpg arıyorum.(Knight Online ve Silkroad Online hariç).uzun süre wow oynadıktan sonra oyundan çok sıkıldığım için ve blizzard da işi saf para kazanmaya yönelttiği için oyunu bıraktım.bildiğiniz free mmorpg oyunlar varsa buraya yorumlarınızla birlikte yazın lütfen.teşekkürler ve iyi oyunlar
rappelz dene. benım gıbı mmorpg sevmeyen bı adamı final donemınde bılgısayar basına baglamıstı. ha noldu 4.00 uzerınden 0.53 gpa ıle bıtırdım donemı. bi daha dusundum de bosver deneme sen rappelz fln =)
alıntı:Gönderen: EsHqUiYa
selam millet ben kaliteli, browser oyunu olmayan güzel bir free mmorpg arıyorum.(Knight Online ve Silkroad Online hariç).uzun süre wow oynadıktan sonra oyundan çok sıkıldığım için ve blizzard da işi saf para kazanmaya yönelttiği için oyunu bıraktım.bildiğiniz free mmorpg oyunlar varsa buraya yorumlarınızla birlikte yazın lütfen.teşekkürler ve iyi oyunlar
para vermeden oynayacağın oyunlardan ne kalite bekliyorsun?
örnk:counter-strike
oyunun matnığını çözebilmiş değilim
ama beleş diye oynuyorlar
arkadaşım metin 2yi bi denemeni öneririm bende oynuyorum oyun süper googleye metin 2 yaz ilk çıkana tıkla 300mb indir [align=center][img]http://cache.kotaku.com/assets/resources/2007/08/call-of-duty-4logo.jpg[/img][/align]
bi arkadaşımız yazmıştı "Ücretsiz oyunlardan nasıl bir kalite bekliyorsun?" diye. Bence doğru söylüyor burda özellikle ÜCRETSİZ demeseydin sana World Of Warcraft ve özelliklede Age Of Conan önerirdim
arkadaşlar konuyu açan zaten wow oynuyormuş iyi okuyun lütfen.. :/ wow oynayan insan bırakıp metin oynarmı? ben age of conan aldım 1028 ati ekran kartı ile 20 fps civarında performans alıyorum eğer conana başlıyacaksan güçlü bir bilgisayarın olması gerekir