Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 12:58 Toplam 184 oyuncu 48 sunucu 1005 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Steam

EleweN
Oyuncu
15 Şubat 00:58 %0
sa beyler steam ı indirdim ama cs nası oynicamı bilmiorum burda paralı yerler cıkıo ne yapmam gerekio bilen varsa yardımcı olaiblir mi?

WinZip
Oyuncu
15 Şubat 22:08 %0
http://www.oynasana.com/forum/search.php

Bak kardeşim sitenin sol üst köşesinde arama diye bir hane var oraya steam diye yazınca yukardaki lingdeki sonuçlar çıkıyor, bir zahmet oku onları , yok okumam ben dersen bu forumu bir zahmet buraya kadar okuduysan artık orjinal oyun devri başladı, alınan her kopya oyun ve kitabın geliri ne yazıkki bizlere mermi ve baskı olarak geri dönerken artık orjinal bir şeyler almaya alışma zamanınız geldi.

Yok kardeşim para yok pul yok diyorsan eger steam ı indirdin madem, steamı açınca açılan ana sayfadan bir çok oyunun demosunu indirebilir ve oynayabilirsin en basiti tavsiyen enemy terretory quake wars demo v2 yi indir ve online oyna ...

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

kelle_avcisi96
Oyuncu
16 Şubat 18:26 %0
arkadaşlar steam nerden indirilio

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

17 Şubat 02:30 %0
www.steampowered.com

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

WinZip
Oyuncu
18 Şubat 20:24 %0
alıntı:
Gönderen: kelle_avcisi96

Bak onun içinde google.com adresine steam yazman yeterli sonuç sayfası için tık layınız pls...
http://www.google.com/search?q=steam&rls=com.microsoft:tr:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7AMSA

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

[PaSha] Goekhan.
Oyuncu
26 Şubat 18:02 %0
alıntı:
Gönderen: kelle_avcisi96

hayatınızda hiçmi arama motoru kullanmadınız arkadaş çok üzücü gerçekten

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
27 Şubat 07:52 %0
Ben artık inanmıyorum bunlar bot ... site sahibi koymuş biz delirelim diye .. belli aralıklarla aynı mesajı atıyorlar .. MS 3000 de olsa aynı sorular gene gelecek .. başka izahı yok bence .

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Seileo
Oyuncu
14 Mart 22:06 %0
googlede işine geldimi başka şeyler arıyon ama diimi cakaaaal

<nvrmnd>DreaMYs
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Nevermind

18 Mart 09:11 %0
ya her gırdıgımde aynı adamlar. ya arkadaslar artık bılın sunu buraya her konu acan arkadas sızler gıbı 5 6 senedır oynamıo bu oyunu. adamlar steam ı ındırınce oyuna gırıcem sanıyor. bılmedıklerı bıseyden dolayı burda adamları asalamaya calısıosunuz. kac senedır aynı muhabbet ya. İNSAN gıbı cevap vermıceksen adam yok arama moturuydu bılmem neydı yazma kardesım. okadar moderator war dımı burada sanamı kaldı uyelerı uyarmak kı sen asalıyorsun yok adam bot bılmem ne. Baydınız artık ya. sankı kucuk dağları bunlar yarattı her gelen bılecek steam ın nasıl bısı oldugunu. allah bu soru soranlara deıl onlara nasılsa cevabını alır ama allah sıze akıl fıkır versın. soru soran bırıne bu kadar acız bır sekılde yorumlar yapıosunuz. sonra gelıpde kurallar dı bılmem neydı yazma bana. tekrar dıorum bu kadar yetkılı adam bosu bosuna durmuyo burda onların ısı bu anladınmızmı bulunmayan hınt kumasları sankı ya.

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
19 Mart 07:54 %0
offf .. S@do ya fena laf sokmuşlar

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
19 Mart 14:24 (19/03, 14:26) %0
alıntı:
Gönderen: DreaMYs
ya her gırdıgımde aynı adamlar. ya arkadaslar artık bılın sunu buraya her konu acan arkadas sızler gıbı 5 6 senedır oynamıo bu oyunu. adamlar steam ı ındırınce oyuna gırıcem sanıyor. bılmedıklerı bıseyden dolayı burda adamları asalamaya calısıosunuz. kac senedır aynı muhabbet ya. İNSAN gıbı cevap vermıceksen adam yok arama moturuydu bılmem neydı yazma kardesım. okadar moderator war dımı burada sanamı kaldı uyelerı uyarmak kı sen asalıyorsun yok adam bot bılmem ne. Baydınız artık ya. sankı kucuk dağları bunlar yarattı her gelen bılecek steam ın nasıl bısı oldugunu. allah bu soru soranlara deıl onlara nasılsa cevabını alır ama allah sıze akıl fıkır versın. soru soran bırıne bu kadar acız bır sekılde yorumlar yapıosunuz. sonra gelıpde kurallar dı bılmem neydı yazma bana. tekrar dıorum bu kadar yetkılı adam bosu bosuna durmuyo burda onların ısı bu anladınmızmı bulunmayan hınt kumasları sankı ya.

güzel arkadaşım burda kimse kimseye bilgisizliğinden dolayı laf etmiyor , Cs genel tartışma forum alanında açılan forumların %30-40 ı nasıl css oynucam , steam indirdim paralı diyo nolcak vs. tarzında topicler.buna cevaben hazırlanmış sabit topicler var ama aynı tarzda açılmış topiclere sado , winzip ve öteki arkadaşlar sıkılmadan etmeden gerek linkleri yollayarak gerekse ufak bilgiler yazarak bir çok kez yol yordam gösterdiler - ki bu yaptıkları bile fuzuli bence.Türk milletinin çok kötü bir alışkanlığı bu; elinde kaynak var allah beyinde vermiş hepimize gel görki hazırcılığa , armut piş ağzıma düş moduna çok fena kaptırmışız kendimizi.bizim sitemimizde buna arkadaşım , yukarıda sabit topic var tamı tamamına her şey anlatılmış edilmiş ama adam geliyor ufak bir araştırma yapacağına çat geliyor topic açıyor.umarım anlamışsındır neye sinirlendiğimizi yoksa kimse anasının karnından steami nasıl indirip oyunu satın alıcağını , indirip kuracağını falan bilerek doğmuyor bizlerde bunun farkındayız...

Pull yourself together
'Cos you know you should do better
That's because your a free man

C@sus96
Oyuncu
15 Nisan 15:57 %0
yha arkiler ben yeni üye oldum ve bişey sormak istiyorum steam ı ben pek kullanamıom bi yardım edin n olur isterseniz bi konu açalım...

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

15 Nisan 16:49 %0
alıntı:
Gönderen: C@sus96
yha arkiler ben yeni üye oldum ve bişey sormak istiyorum steam ı ben pek kullanamıom bi yardım edin n olur isterseniz bi konu açalım...

Konmu açmana gerek yok üst tarafta bulunan kalıcı konuları okuman yeterli

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com

WinZip
Oyuncu
16 Nisan 00:46 %0
Ee, kurt kocadı tabi, zamanında hiç hatırlamazdım böyle forum mesajları insanlar utanırdı bilgisiz olduklarını ulu orta söylemeye, şimdi değişen ne insanlar daha zeki ama eksik olan bir şey var?

Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU

[HoL]+M@jesTic+
Oyuncu
16 Nisan 03:30 %0
valla solenecek cok soz var ama bu senelerdır bole kımı gıcıklık olsun kımıde bahsedıldıgı gıbı Bir adim ileri giden bir avuc ınsan kaldık olcak o kadar artık mazur gorun gencleri bizim zamanımızda ımkanlar dusuktu 56 k ıle onlıne oyun oynayacaz dıye yırtınırdık sımdıkiler helal olsun valla masallah
acaba bıraz gec dogsam bunlar gıbı olurmuydum

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
16 Nisan 10:57 %0
alıntı:
Gönderen: [HoL]+M@jesTic+
valla solenecek cok soz var ama bu senelerdır bole kımı gıcıklık olsun kımıde bahsedıldıgı gıbı Bir adim ileri giden bir avuc ınsan kaldık olcak o kadar artık mazur gorun gencleri bizim zamanımızda ımkanlar dusuktu 56 k ıle onlıne oyun oynayacaz dıye yırtınırdık sımdıkiler helal olsun valla masallah
acaba bıraz gec dogsam bunlar gıbı olurmuydum

kesinlikle, malesef 90lılar ve ondan sonrakiler çok hazırcı , araştırma ve sorgulama yeteneği eksilerde muhtemelen sende böyle bir şey olup çıkardın

Biboca garagem favela , Fubunga maloca bocada.
Maloca bocada fubunga , Favela garagem biboca.
Comanchero =)

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön