Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 13:04 Toplam 183 oyuncu 48 sunucu 984 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Banlandim ama sadece adamin nickini

SeraFFeTTin
Oyuncu
26 Kasım 2007 00:07 (26/11/2007, 00:10) %0
ya ben aslin da banlancak bir sey yaptigimi yani hakettigimi inanmiyorum cunku adamin nick ****|chater nabiyim ben dedim banlandim bole bir olay yok zaten acildı diye bayram yaptim 1 ay boyun ca ama gene banlandim acarsaniz cok sevinirim inanin kli bir sucum yok lutfen

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

26 Kasım 2007 01:24 %0
http://www.oynasana.com/destek/
Buraya basvurabilirsin

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[VeR!TaS_KeNSeN]
Oyuncu
26 Kasım 2007 22:48 (26/11/2007, 22:50) %0
Banın süresi vb. görebiliyormuyuz. Hayatımda yiyebileceğim en saçma banı yedim de

[PaSha] Goekhan.
Oyuncu
28 Kasım 2007 12:51 (28/11/2007, 12:52) %0
alıntı:
Gönderen: SeraFFeTTin
ya ben aslin da banlancak bir sey yaptigimi yani hakettigimi inanmiyorum cunku adamin nick ****|chater nabiyim ben dedim banlandim bole bir olay yok zaten acildı diye bayram yaptim 1 ay boyun ca ama gene banlandim acarsaniz cok sevinirim inanin kli bir sucum yok lutfen

uyardım hem arkadası 2 kere bende ama seninde tavrın ondan farksızdı hatırlarsan eger

yenerburak
Oyuncu
24 Şubat 20:14 %0
hayatımda hiç bu kadar saçma bir ban yemedim. oynasana cs:s serverindeyken sesimin kötü çıktığını söyledi bana helmıtIV bnde ondan sonra ayarlarımdan süzeltmeye çalıştım. işlemim bittikten sonra tekrar oyun esnasında sesim düzelti mi diye seslendim ortaya sonrada sol alt koşede (admin) mute diye bişi çıktı ve anladım ki konuşmam en gellenmiş. Sonra bi müddet sonra tekrar konuşabildim ama 3 veya 4 el geçtikten sonrada kick lenmeye başladım. sonra tekrar girdim ve yine kicklendim. Sonra bir kere daha girdiğimde kick and ban yazdı. bu ne biçim şeyy yaaa( şimdi ise hiç bir oynasana serverine giremiyorum. Allah aşkına bu işe bir çağre bulun LÜTFEN!

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

25 Şubat 00:53 %0
http://www.oynasana.com/destek/

www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[PaSha]CornHolio
Oyuncu
25 Şubat 13:52 (25/02, 13:53) %0
Bu tür olayların anlatımında hep bir eksiklik vardır. Mesela arada edilen küfür veya sataşmalar anlatım esnasında unutuluverir Olay oyuna girdim birini vurdum kicklendime döner

Seileo
Oyuncu
27 Şubat 00:15 %0
Oyunculardada ss, demo yok adminde de banlamadan önce ss veya demo gerekiyo diye biliorum ben ?

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
27 Şubat 00:40 %0
bildiğim kadarıyla hiç bir admin küfürlerde ss , hilelerde demo almadan banlamıyor.

The child is grown , the dream is gone...

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
27 Şubat 07:42 %0
alıntı:
Gönderen: yenerburak
hayatımda hiç bu kadar saçma bir ban yemedim. oynasana cs:s serverindeyken sesimin kötü çıktığını söyledi bana helmıtIV bnde ondan sonra ayarlarımdan süzeltmeye çalıştım. işlemim bittikten sonra tekrar oyun esnasında sesim düzelti mi diye seslendim ortaya sonrada sol alt koşede (admin) mute diye bişi çıktı ve anladım ki konuşmam en gellenmiş. Sonra bi müddet sonra tekrar konuşabildim ama 3 veya 4 el geçtikten sonrada kick lenmeye başladım. sonra tekrar girdim ve yine kicklendim. Sonra bir kere daha girdiğimde kick and ban yazdı. bu ne biçim şeyy yaaa( şimdi ise hiç bir oynasana serverine giremiyorum. Allah aşkına bu işe bir çağre bulun LÜTFEN!

bnde geçen şarkı söylüyordum admin bnde sesim kötü diye mute ladı .. hiç bu kadar saçma mute lanmamıştım .. o kadar şan dersi de almıştm halbuki .. derdime çağre arıyorum .. derman olunsun plz

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum

JediRobbit
Oyuncu
28 Şubat 12:18 (28/02, 12:20) %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.
bildiğim kadarıyla hiç bir admin küfürlerde ss , hilelerde demo almadan banlamıyor.
The child is grown , the dream is gone...

salla başı al maaşı

yukarıda yazdıklarını yapan 1 admın gosterın bana bu camıada ben PaSha klana uyesı olacam
bunlar olsaydı en cok Ss e sahıp cs oyuncusu ben olmam lazım
canı sıkılan yetıme vuruyo

bööö

JediRobbit
Oyuncu
28 Şubat 12:21 %0
alıntı:
Gönderen: ihtyr.RamboKazim

bnde geçen şarkı söylüyordum admin bnde sesim kötü diye mute ladı .. hiç bu kadar saçma mute lanmamıştım .. o kadar şan dersi de almıştm halbuki .. derdime çağre arıyorum .. derman olunsun plz http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens * http://www.ihtyr.com/forum

www.oynasana.com/onlinedestekkostek
basvur vuraya sayın oyuncu

bööö

HelmetIV
Yarbay

Yarbay
28 Şubat 23:25 %0
alıntı:
Gönderen: JediRobbit

salla başı al maaşı
yukarıda yazdıklarını yapan 1 admın gosterın bana bu camıada ben PaSha klana uyesı olacam
bunlar olsaydı en cok Ss e sahıp cs oyuncusu ben olmam lazım
canı sıkılan yetıme vuruyo
bööö

Servarlarda sizi de görmek isteriz sayın Davşan

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

29 Şubat 14:00 %0
alıntı:
Gönderen: HelmetIV

Servarlarda sizi de görmek isteriz sayın Davşan

Gelmeye maçası yemez gerçi gelsede fena olmaz ne zamandır davşan çorbası içmedik

www.pashaklan.com

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön