Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:34 Toplam 241 oyuncu 50 sunucu 1149 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Milli takım

ihtiyar6262
Oyuncu
14 Şubat 17:35 %0
dostlarım ET milli takımı kuruldumu?kurulduysa nerde? hangi serverde? sizleri nasıl bulabilirim? nerdesinizz.!

***MANOWAR***
Oyuncu
15 Şubat 00:17 %0
biz bu serverdayız suanda.
sunucular kısmına gir et'yi sec sonra baglan her. her aksam oynuyoruz. yaklasık 16 kisi oluyoruz

weakk
Red Army Fraction

15 Şubat 14:05 (15/02, 14:06) %0
Milli takım 3on3 te kuruldu.Fakat fireBall ve ben ET'yi bıraktık,o yüzden dağıldı. fireBall,Nuitari,h4run ve darkLight
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ihtiyar6262
Oyuncu
20 Şubat 16:55 %0
dostlarım sanırım bu server paralı bedava serverler var oralarda buluşup oynuyabiliriz. yani yabancı serverlerde.gücümüzü birleştirelim dünya görsün!

ihtiyar6262
Oyuncu
20 Şubat 16:58 %0
ayrıca ET bırakılırmı....? bu oyun resmen hastalık ben 3-4 yıldır oynuyorum..amerikalıları sevmediğimden ben hep alman olurum
hay hitleer!

Carpath1A
Oyuncu
20 Şubat 18:36 %0
yoo server ücretsiz

eğer mozilla kullanıyorsan çıkmaz sunucuya giriş alanı

sununuya bağlanmanız için explorer ile giriş yapın ve sıraya girin 100 ila 200 saniye civarı bir süre bekledikten sonra eğer tüm patch ve mapleriniz bulunuyorsa sisteminizde oyuna girebilirsiniz

m@m.RiTuAL
Oyuncu
21 Şubat 17:54 %2
inceliyorum oyuncuları, aday kadroyu açıklayacağım yakında.

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 04:19 %0
Ritual milli takım kadrosumu?istersen sana yardımcı olabilirim,kurallar,katılım vs şeyler çok farklı.İçinde bulunmuş biri olarak yardımım dokunabilir.Ayrıca yanımda fireBall'ıda getirebilirim.
fireBall dünya 1on1 şampiyonu.Dünyanın en iyi 5 takımından birinin lideri.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

m@m.RiTuAL
Oyuncu
22 Şubat 11:51 %0
Valla ben dünya 2on1 şampiyonuyum, geçen gece rüyamda uydurdum. ama gerçeklik açısından seninkiyle kapışabilir. Yanında bir ball getirmen kendi ball'larının eksikliğiyle ilgili olabilir, basın sözcüsü ben değilim Milli Takım'ın, Exiled gerekli açıklamayı yapacaktır.

xbox360
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 11:57 %0
alıntı:
Gönderen: m@m.RiTuAL
Valla ben dünya 2on1 şampiyonuyum, geçen gece rüyamda uydurdum. ama gerçeklik açısından seninkiyle kapışabilir. Yanında bir ball getirmen kendi ball'larının eksikliğiyle ilgili olabilir, basın sözcüsü ben değilim Milli Takım'ın, Exiled gerekli açıklamayı yapacaktır.

kafayımı çekmış bu gene

m@m.RiTuAL
Oyuncu
22 Şubat 11:58 %0
noldu top kelimesini duydun atladın hemen eheheh

xbox360
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 12:08 %0
bi gozun forumdamı senın ula
aynı anda hem oyunda hem forumda

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 15:51 (22/02, 15:52) %0
Ritual gerçekten çok ayıp konuştun.Ben burda bas bas bağırdım milli takım milli takım diye..Hiç birinizde gelip kardeş bende varım demediniz..Şimdi bize yalancı diyosunuz.Aranızda bulunan Carpathia,bizim kim olduğumuzu,nası oynadığımızı,yalan sölemiyceğimizi bilir.
Ben yardım etmek istedim sana ama sarfettiğin laflara bak.Kendi ballarım hakkında bi sorunum yok,o problem deil.Hatta emin ol kendi ballarım çok sağlamdır.
Bende 3on3 Türk Milli takımı adı altında oynadım,belli bir tecrübem var ve bununla işinizi kolaylaştırmak istedim.Ama yaptığın ayıptan başka birşey değil.
fireBall hakkındada..Akşam buraya 1on1 cup taki maçlarının kayıtlı olduğu siteyi yazıcam ama ondan önce lideri olduğu ve dünyanın en iyi 5 takımından biri olan highbot clanının ESL ve CB linklerini atıyım.Azcık incele..

http://www.gamestv.org/team/67-highbot/

http://clanbase.ggl.com/clanlist.php

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 16:01 %0
http://www.esl.eu/eu/et/1on1/ladder/player/archived_matches/1063514/3323/

ESL 1on1 cup

xbox360
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 16:56 %0
bu camıaya yeni oldugun belli kardeş
rit buranın aykırısıdır,neşesidir,yazdıklarını kafaya takma,bozulma,onun tarzı biraz değişiktir sadece,döverek sever

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 17:01 %0
Kardeş ben zaten buraya insanlarla arkadaş olmaya geldim.Yeniyim evet Türkiyede hiç ET oynamadım.Arkadaş iyi bi insan olabilir,ters biride olabilir ama hakaret etmemesi lazım.Bir misafire,yeni gelen bi kişiye böyle yapılmaz..Bilmeden,görmeden yalancı demek ayıptır.Al kanıtlarınıda koydum ortaya...

Carpath1A
Oyuncu
22 Şubat 17:13 %0
darklight aimi güzel avrupada profesyonel anlamda et oynamış bir arkadaşımızdır

uzun vadede bence türkiye'De ete faydalı olacak yegane arkadaşlarımızdandır.

ben serhat ve darklight dışında eft camiasından fireball vs tanımam ama söylediklerinde ve söyleyeceklerinde art niyet,pohpohlama , sallama tarzı şeylerin olacağını sanmıyorum.

hatta kendisine eti türk serverlarında oynamasını ve avrupadaki clanlar ile bağı kalmadan bu oyunu türkiyede iyi yerlere getirmek için çabalamasınıda söyledim , lakin bu pek faydalı olmadı.

neden gelip bu serverda et oynamıyorsunuz?

server her akşam doluyor , millet serverda daha yüzlerini görmedikleri insanlardan böyle şeyler duyunca tabi biraz abzrt geliyor

bende sizi tanımasam serverda hişç yoksunuz zaten bende aha derim atmak serbest...

neyse işte bekleriz akşamlar tad bozmaya gerek yok güzelce oynarız oyunlarımızı

xbox360
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 17:20 %0
alıntı:
Gönderen: .darkLight!
Kardeş ben zaten buraya insanlarla arkadaş olmaya geldim.Yeniyim evet Türkiyede hiç ET oynamadım.Arkadaş iyi bi insan olabilir,ters biride olabilir ama hakaret etmemesi lazım.Bir misafire,yeni gelen bi kişiye böyle yapılmaz..Bilmeden,görmeden yalancı demek ayıptır.Al kanıtlarınıda koydum ortaya...

eet bugunku oyunda bızzat gordum ztn hem aımın hem strafeın saglam bızım serverın rahat tozunu atarsın valla oynamada
bızım tarzımız farklı,daha ıyı oynamaya kasmadık hiç,bizi ilgilendiren muhabbet,arkadaşlık ortamı,espri,dalga vs
eğer challenge arıyorsan burda bulamazsın ama diğer saydıgım şeylerden çok var

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 17:28 %0
Ya benim istediim şu,servera geldiim zaman selam abi,selam kardeşim diyebilcegim bi ortamın olması.Teamspeak serverı var,gireriz bizim teamspeak'e,sabahtan aksama kadar muhabbet kakara kikiri..Ama challange ortamını ben yaratmadım gördüysen..İsterimki aile ortamında buluniyim.3 senedir iyi oynamaya kastık,artık tam tersini istiorum,ondan burdayım.
Bu arada teşekkür ederim yorum için

weakk
Red Army Fraction

22 Şubat 23:21 (22/02, 23:27) %0
Teşekkür ederim Burak.
Burak'la önceden server projemiz vardı fakat benim bi anda 2-3 tane finans problemim oldu.Server config'i bile hazırdı.Zaten uzun süredirde ET oynamıodum,o olaylardan beri.
Burak dediğinde haklısın görmeden etmeden atış serbest diye düşünülebilir ama bunu kesin bi dille ve herkesin içine pat diye söylemek ayıp geldi bana.He burda yeniyim ama herkesle serverda oynuycaz.Herkes birbirini görücek tanıycak.Buna rağmen işallah aramızda problem olmaz Ritual kardeşle.Stoss'lada konuştum,onun yapısı böle dedi,saygı duyuyorum tabiki.

Ayrıca ben "milli takımda bende oynamak istiorum" gibi bişi demedim,sadece yardımım dokunur,isterseniz kadronuzada uçuk bi adam katabilirim dedim.Ben yapıcağımı yaptım ET'de,kimsenin yerinde,kadrosunda gözüm yok.

m@m.RiTuAL
Oyuncu
23 Şubat 10:46 %1
Döt olmuş olmanın rahatlığı ile konuşabilirim artık ehehe. Zer0'yu izledim fena değil. Biraz takımla uyum problemleri var eheheh.

Onun dışında kondisyonunu düzenler, maplerde sakin olursa milli takıma alabilirim.

dü akşamki oyunuyla X'i beğendim. milli takıma çağırıp Hakan şükür statüsüne getirip şamar oğlanı yapma planım var.

Milli takımın her kötü sonuçta suçlayacak bir oyuncusu lazım. bürokratik üstünlüğü ile takıma girmiş olsun ama global sıçıcılığı bilinen bir oyuncu lazım. Touch&go bu konuda bir numara olur.

Bir de Aurelio lazım bu takıma. Geyike girmeyecek, sadece işini yapacak, vurup vurulmayı ön planda değil, takımın o anki hedefini ön planda tutacak bir oyuncu lazım. bakınız; Exiled.

Bir de mre gibi yetenekli ama saçmalayıp kırmızı kart görüp atılacak kafasına göre quit atacak, maçlara biraz aksiyon getirecek biri lazım. ateşleyecek takımı felam (ters açıdan). Bu konuda da Stoss'u izliyorum ama kararım kesin değil daha.

zer0'nun durumu ele alındığında kendisi bir Yıldıray Baştürk olabilir bu takıma

Stoss
Oyuncu
23 Şubat 10:47 (23/02, 11:02) %1
bu yeni modla kafa atma opsiyonu getirseler tam performans oynarım...

objective hallolduktan sonra spawn'a dönüp hareket çekme opsiyonu saklı tutulmalı ayrıca....

İçimizdeki irlandalı Touch olur...

xbox360
Yarbay
Yarbay
23 Şubat 11:40 %2
hah şöyle ya foruma hareket gelmış ,forumdaki eskı gunlerı anımsamaya başladım
E.T. gıbı oyun yok valla multıde sırf piyade savaşında içerik olarak ben daha bırakmam artık E.T. felan,benden,sotelerımden ve hain gülüşlerimden kurtulamazsınız daha serverda

m@m.RiTuAL
Oyuncu
28 Şubat 17:30 %0
x sana ozel mesaj attim o mesaja gore seni milli takima alabilirim, iyi dusun

Carpath1A
Oyuncu
28 Şubat 18:50 %0
bu milli takıma hazırlık maçları yapması için bide ben bi milsiz takım kurarım

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: