|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Merabaa | | Binbaşı |  | 20 Şubat 21:58 %0 | |
| merahaba arkadaşlar ben eski ismimle bozkurt hani rk-ror-pys de oynamıstım ya yeni ismim bu su anda eti indiriyorum o sunucular listesinde eti bide oyuncu yazan yerde 9'u gordum ya daha beni kimse tutamaz yarım saat sora geliyomm =)
gene patır patır ölecem nıhaha  | | | |
| | Oyuncu |  | 21 Şubat 00:09 %2 | |
| hoşgeldin dostum  | | | | Oyuncu |  | 21 Şubat 12:58 (21/02, 13:05) %2 | |
| Hoş geldin bozkurt,
gelirken yanında fındık fıstık cips gibi çerezler getirme serverda dop var ortalığı kirletio, (onurx daw$anx) belki tanımazssın ama ilk sotesinde köşelerden çıkıp arkadan haince saldırdırdığında ve seni vurduktan sonra aasasdassa sadasfasdasdas die güldüğünde tanicaksın kendisini
not! bide servera ilk girdiğin de, konsola ( " bastiğinda açilir)
/pb_security 0
yazarsan server atmaz. | | | | Binbaşı |  | 21 Şubat 13:24 %0 | |
| alıntı: Gönderen: risingforce
Hoş geldin bozkurt,
gelirken yanında fındık fıstık cips gibi çerezler getirme serverda dop var ortalığı kirletio, (onurx daw$anx) belki tanımazssın ama ilk sotesinde köşelerden çıkıp arkadan haince saldırdırdığında ve seni vurduktan sonra aasasdassa sadasfasdasdas die güldüğünde tanicaksın kendisini
/pb_security 0
yazarsan server atmaz.
heh bende dedim niye atıyo küstü mü bana server uğramıyom diye  | | | | Oyuncu |  | 21 Şubat 15:03 %0 | |
| alıntı: Gönderen: risingforce
Hoş geldin bozkurt,
/pb_security 0
yazarsan server atmaz.
+1 dün bi kere pustuğu yerde yakaladım öldürdüm ama diğerki seferinde yattığı yerden arkamdan vurdu  | | | | Binbaşı |  | 21 Şubat 15:06 %0 | |
| saat kaçta girmeye baslıyosunuz o anı iple çekiyorum diebilirim | | | | Oyuncu |  | 21 Şubat 15:08 %0 | |
| saat 21:00 dan sonra baya bi insan oluyo dakhota. sen yine gel de mayinlari defuse ediyim  | | | | Binbaşı |  | 21 Şubat 15:17 %0 | |
| ne die çıktın sen şimdi hazır mayınların yerlerini de biliodun ?  | | | | Oyuncu |  | 26 Şubat 18:23 %0 | |
| Hay Allah Bilmiyodum Bozkurt :S
Selamlar  | | | | |
|
|
|
|
|
|