Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:36 Toplam 234 oyuncu 50 sunucu 1122 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Et'ye dönüyoruz

MATADOR
Albay
Albay
25 Ocak 21:03 %0
i'm back...

Serverlar açık mı?

Inhuman-m@m
Oyuncu
27 Ocak 19:51 %0
Server'ı geri isterük!

anilkoc
Oyuncu
31 Ocak 21:06 %0
özledim valla eski günleri. vakit bulursam gelmeye çalışırım bende

^^1aygen^^71459
Tuğgeneral
Tuğgeneral
31 Ocak 22:17 %0
hadi bakalım

Chemist_EA
Oyuncu
10 Şubat 21:19 %0
Arkadaşlar çok uzun zamandır girmiyordum osn ye. O zamanlar deli gibi et, cod, ja kasardık. Şİmdi baktım ki et serverı canlanmış. Oyunu tekrar yükleyip aranıza geliyorum. Çok özledim oyunu çoook. Herkese selam bu arada...

Tantrum_Tr
Oyuncu
11 Şubat 00:56 %0
ben nerdeyse hergün sunucudayım bi ara 7-7 bile oldu ama bi fulleyemedik sunucuyu oda olur yakında inş. herkes bi toplansın.
bu arada pb sorunu yaşıyanlar sorunsuz pb klasörü upload ettim indirebilirsiniz http://rapidshare.com/files/90716131/pb.rar.html

MATADOR
Albay
Albay
12 Şubat 18:47 %0
Beyler bu oyun Quake3 motoru ile yapıldığından sistem dosyası falan yok direkt klasör halinde kurulmuş halini geri yüklerseniz çalışıyor sadece 2.60 yamasını yeniden yüklemek gerekiyor.

Sadece bir noktada takıldım, /kill olayını bir tuşa atamak istiyorum o nasıl yapılıyodu? "/bind k ." noktalı yerler lazım. :S

Soth.raf
Oyuncu
12 Şubat 20:43 %0
/bind (istediğin tuş) kill

MATADOR
Albay
Albay
13 Şubat 20:07 %0
Sağol Soth.

weakk
Red Army Fraction

14 Şubat 08:03 %0
http://rapidshare.com/files/91683442/dark.cfg.html

serverın açılma şerefine bu da benden olsun size.Boşuna tuş bindlamakla uraşmayın.Kendi elimle yazdığım config.
Silahın görünmemesi hoşunuza gitmediyse ya konsola cg_drawgun 1 yazın veya config dosyasını açıp içinde cg_drawgun kelimesini aratıp, cg_drawgun 0'ı cg_drawgun 1 yapın.

İyi eylenceler
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Soth.raf
Oyuncu
14 Şubat 12:08 %0
Fdops için "tek tuşla hem dürbünü açıp hemde artilleryi atan bindı" yazan olursa memnun olurum, iki satırlık bir binddı kaybetmişim.

Public Enemy
Oyuncu
14 Şubat 13:22 %0
@soth

bind "B" "+zoom;+attack;-attack;-zoom" olması lazım

xbox360
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 01:49 %0
ortam eskisi gibi güzel gene,bende takılacağım serverda codlar sux gene en ıısı e.t.
ınsallah bu ortamın bozulmaması dılegıyle

MATADOR
Albay
Albay
16 Şubat 14:33 %0
Onur'um bu ortam tek bişeyle bozulur o da yenilgiyi hazmedememekle... Şu an yine bazı arkadaşlarda bu tavırları hisseder gibi oldum, acıyorum wallahi. Bazı arkadaşlar da toplu hareket ediyolar... Bunlar olmaması gereken şeyler bence, oyunu bireysel oynamak lazım ve o anki takım arkadaşlarınla görevi tamamlamayı düşünüp oyunun keyfini çıkarmaya bakalım diyorum. Yeni mod yüklendiğinde umarım insanlar daha çok xp kasmaya ve kişilere değil de görevlere yönelecektir.

ET forever be yaw.

vanguarde
Oyuncu
16 Şubat 14:35 %0
dop senin rise crisis alcakmış .serverler calışıyormudur senin haberin vardır sistem et ye yaramaz.yazık o sisteme yanı değil mi

alıntı:
Gönderen: xbox360
ortam eskisi gibi güzel gene,bende takılacağım serverda codlar sux gene en ıısı e.t.
ınsallah bu ortamın bozulmaması dılegıyle

xbox360
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 14:51 %0
pasfuashh formundasın gene dvdman

D.a.s.H
Oyuncu
16 Şubat 22:10 %0
Turkish masters back in action ha

MATADOR
Albay
Albay
18 Şubat 13:28 %0
Dash gelmish hoşgelmish.

Tantrum_Tr
Oyuncu
18 Şubat 16:22 %0
bazı akşamları dolu oluyor sunucu eski tadı alabiliryorum ama 2 kişi oyundan çıkınca server 5 saniyede bomboş.

vanguarde
Oyuncu
18 Şubat 17:48 %0
sürekli vote yapılınca ister istemez bayiyor o yüzden adamllar kacıyor bence bu vote olayi kalkmalı.xp yok xp sufle yapılıyor .
vote kalksın yabancı serverlerde vote yok coğunlukla .

alıntı:
Gönderen: Tantrum_Tr
bazı akşamları dolu oluyor sunucu eski tadı alabiliryorum ama 2 kişi oyundan çıkınca server 5 saniyede bomboş.

Carpath1A
Oyuncu
18 Şubat 18:44 %0
evet dün bende uzun zamandır ilkdefa girdim ama insanlar bi mapten sonra çıktı

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: