Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 14:48 Toplam 132 oyuncu 56 sunucu 786 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Allrifle sd 06 ekibi

RyL|^^98AyYILDIZ
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 10:08 %0
all rifles çok bozuldu çoook eskiden yazın başından beri hatta dahda
uzun bir süre all rifleste takıldım.Daha all riflese illk defa girmiş veya daha iyi oynayamayan arkadaşlarla birileri mutlaka dalga geçerdi bende haliyle kötü oynayan arkadaşları savunurdum.oyunu bi 5 6 ay bıraktık haliyle çok fazla geriledim oyunda bu seferde o savunduğum kişiler benle alay etmeye başladı yok sen oynama bu oyunu filan falan bende bi daha osn de oynamamaya karar verdim.Yani all rifles hiç eskisi gibi değil
daha ilk okula giden çocuklarla doldu burası ne saygı var nede başka bişey

dAVYEEE
Korgeneral
Korgeneral

Mortars

16 Şubat 13:04 (16/02, 13:05) %0
Hayır all rifle hala çok güzel.
Eskisi gibi değil diyosun ama o zamanda elini kolunu sallayan giriyodu.Cod oynamasını bilmeyen,sniper kullanamayan,merak eden.Berbat bi ortam olup çıkmıştı.
Şimdi gel all rifle sd06 ya o zaman gör zevklimi,zevksiz mi?

alıntı:
Gönderen: ^^25@DM^5İR^7@L
uzun bir süre all rifleste takıldım.Daha all riflese illk defa girmiş veya daha iyi oynayamayan arkadaşlarla birileri mutlaka dalga geçerdi bende haliyle kötü oynayan arkadaşları savunurdum.oyunu bi 5 6 ay bıraktık haliyle çok fazla geriledim oyunda bu seferde o savunduğum kişiler benle alay etmeye başladı yok sen oynama bu oyunu filan falan bende bi daha osn de oynamamaya karar verdim.Yani all rifles hiç eskisi gibi değil

^^00BlaCk
Korgeneral
Korgeneral
16 Şubat 13:44 %0
Bu serverdan başkasına girmiom valla. Diğer yerler ne öle ppsh falan kafam kaldırmıo. Ve bu serverda o kadar güzelki şöle kafanı hafif kaldırsan güüm bazen yeni adamlar gelio siz nabıonuz gibilerden bişiler söleyip çıkıo e tabi herkesin oynayabileceği biyer değil burası. Tüm sd 06cılara selamlar...

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 14:24 %0
1. sorunun cevabı Redbull adlı oyuncuya küfür etmekten bir hafta ban aldım ama bitti

alıntı:
Gönderen: ^2vonKnitz
1. scarface sen banli degil miydin?
2.eyw musicopat.sennde scoped lee iidir.gayet iidir hatta
3.musicopat ah bide binlerin olmasa.
4.msjlar parca parca degil tek seferde yazın!
5.kendinize ii bakin

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 22:33 %2
Ekipten 10-15 kisi anca yazmş. nE AdamlLar ya

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Şubat 22:34 %0
bunları bulduğuna şükret

The Shooter*

^^00BlaCk
Korgeneral
Korgeneral
16 Şubat 22:50 %0
Uzun süredir bu servera takılıyorum seni hiç görmedim o dediklerininde hiçbiri olmuyor bu serverda. Bi ara istersen uğra neler oluo nası bi oyun oynanıo bi bak bakalım
alıntı:
Gönderen: ^^25@DM^5İR^7@L

vonKnitz
Tuğgeneral
Tuğgeneral

co9

16 Şubat 22:53 %0
6 da ortam güzel ama all rifle ii degil.

pomp olcak,taramali,snip bi kisde olcak vs vs.
böle bi ortamda rifle kullanmak daha zevkli

^^00PoE
Oyuncu
16 Şubat 23:25 %0
alıntı:
Gönderen: ^2vonKnitz
6 da ortam güzel ama all rifle ii degil.
pomp olcak,taramali,snip bi kisde olcak vs vs.
böle bi ortamda rifle kullanmak daha zevkli

evet, 3 tane dibindeki pompalıyı toplam 1.5 saniyede indirmek ayrı bir olay ve zevktir

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
17 Şubat 13:49 %0
yaw sd 06 güzel de bide şu okul olmasa anasını satıım tatılden tatıle de olmuo bee:d

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
17 Şubat 13:51 %2
bu arada daha yeni fark ediyorum rütbem albaydan yüzbaşıya düşmüş saolsun bazı arkadasşlar kavga edenlerı arasına dalıolar hıc bısey yokken ortalıgı kzıstırıp sonra da ss alıolar daha sonra yeni kavgalar araıp mılletın ss ını alıolar scarface bu ıste cok usta onun gıbıler sayesınde mıllet ne zevk alıo ne bısey bıde mılletı kotuluo hala

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 14:34 %0
yani 06 falan dinlemiyonuz he burda'da kavgaya devam hll olsun

The Shooter*

^^12ByAlfA
Albay
Albay
17 Şubat 15:20 (17/02, 15:38) %0
Yoksa beni beğenmiyor musnuz ? sanki bana altı kapalı bi da laf gelmüş vay sçan vay

06 güzeldir ama şuan giermiom inşallah birazdan girecem

Konumu Ya da Mesajımın içeriğini sevdiysen + ma BASS!!!

xfirede kul. adım : byalfa ekleyen eklesin

cT!Lord Of Pings
Oyuncu
17 Şubat 15:21 %0
yaw öylede ararada bişe yok chakalın tartrıstıgı adam hıc bısey dememıstı ozmn tatlıya bagladık olayı adam ss almıs hıc olayla alaksı yokken saolsun banlattırdı ıkımzıde ve agzımdan kufur cıkamdı amna arkadas salak ve gerızekalı kelımelrını bıle banlattırma olarak kullanmayı ıyıbılıo

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 15:27 %0
eed varmı bu konuya farklı bir pencereden bakan

The Shooter*

^^12ByAlfA
Albay
Albay
17 Şubat 15:40 %0
alıntı:
Gönderen: TcL/LordOfPings
yaw öylede ararada bişe yok chakalın tartrıstıgı adam hıc bısey dememıstı ozmn tatlıya bagladık olayı adam ss almıs hıc olayla alaksı yokken saolsun banlattırdı ıkımzıde ve agzımdan kufur cıkamdı amna arkadas salak ve gerızekalı kelımelrını bıle banlattırma olarak kullanmayı ıyıbılıo

abi tamam uzatma olmuş bişey o ikiniz arasında buraya yazmanın bi mantığı yok

xfirede kul. adım : byalfa ekleyen eklesin :P

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 15:51 %0
yok yok uzatılma gerekilen bi konu sen 06 dan bir hafta uzak kalmanın ne kadar vahşet bişey olduğunu bilmiyosun herhalde

The Shooter*

^^12ByAlfA
Albay
Albay
17 Şubat 16:00 (17/02, 16:01) %0
alıntı:
Gönderen: ^^35The^9ShooteR
yok yok uzatılma gerekilen bi konu sen 06 dan bir hafta uzak kalmanın ne kadar vahşet bişey olduğunu bilmiyosun herhalde
The Shooter*

biliom wlla benim bannda yeni bitti (cuma günü bitti) çok ber bat osn yetkilierine çok yalvarmıştım ama soora xfireden zombie suncusunda oyanlandım tavsiye ederim. ip istiosan byalfa_ceza_27@hotmail.com ekle v eriim

xfirede kul. adım : byalfa ekleyen eklesin

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 16:04 %0
şimdi onu bırakda bu lord la scar nasıl çözecekler sorunu olay büyük

The Shooter*

^^12ByAlfA
Albay
Albay
17 Şubat 16:09 %0
alıntı:
şimdi onu bırakda bu lord la scar nasıl çözecekler sorunu olay büyük
The Shooter*

Bi ara bunlarıbuluşturalım öpüp barıştıralım

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 16:15 %0
o en son yapılcak iş

The Shooter*

^^12ByAlfA
Albay
Albay
17 Şubat 16:26 %0
alıntı:
o en son yapılcak iş
The Shooter*

başka fikrin?

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Şubat 20:43 %0
mesela bu konuyu scar da gelince daha derin çaplı inceleyip kimin haklı olduğunu bulalım ve cezasını verelim???

The Shooter*

^^44|16MG|dB
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Şubat 20:56 %0
aynen yaf zaten coddan kimi tanıyosam hepsini 06 dan tanıdım cok ii bi server beni bilen bilir tanımıosanıs bile görmüşünüsdür kendinise ii bakin...

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
18 Şubat 01:34 %0
Chakal ve Diğer bütün TCL ekibi kendini çok birşey zannediyor. Serverlarda bi havalar bi tafralar. Onlarda çok iyi biliyorlar ne olup olmadıklarını. Ayrıca beni ne kadar tanıyorsun ya da benimle ne samimiyetin var da benim hakkımda

SALAK, GERİZEKALI ... vb aşağılayıcı sözler kullanıyorsun. Sen kimsin ki? Seni bu serverda kaç kişi tanıyor? TCL kim bi baltaya SAP olmuş mu? Sizin gibilere bi söz vardır. Bugün kokarlar ama dün ne olduklarını unuturlar. Aynen SVF ekibi de böyle daha dün klanlara beni al diye yalvaranlar, bugün klan lideri olup kasılıyorlar.

Haa benim fiştek, gaz verme durumum olmaz. Size yedirtteceğim 7 günlük banın bana ne yararı olacak?

Benim tek yaptığım ve yapacağım şey server ın içine edenlerin gözünün yaşına bakmamaktır.Bundan sonra da böyle devam edecektir

alıntı:
Gönderen: TcL/LordOfPings
bu arada daha yeni fark ediyorum rütbem albaydan yüzbaşıya düşmüş saolsun bazı arkadasşlar kavga edenlerı arasına dalıolar hıc bısey yokken ortalıgı kzıstırıp sonra da ss alıolar daha sonra yeni kavgalar araıp mılletın ss ını alıolar scarface bu ıste cok usta onun gıbıler sayesınde mıllet ne zevk alıo ne bısey bıde mılletı kotuluo hala

Say hello to my little friend!!!

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 14 15 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: