Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/07/08 08:02 Toplam 9 oyuncu 55 sunucu 249 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Allrifle sd 06 ekibi

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
13 Şubat 16:00 %4
SD 06 ekibi hakkında yazmak geldi içimden

Aslında çekirdekte 20-30 kişilik bir kadro var. Diğer ekip ise sürekli yenilenen 2-3 ay sıklıklarda tamamen değişen bi ekip ama yine de güzel dostlar edinmek mümkün (bi de şu wallhack sorunu olmasa sende wallhack var diyerekten server ın içine edenlere mi yanarsın ya da direkt olarak açıp seni bilgisayar başında fıtık edenlere mi yanarsın ayrı mesele) mesela bi 13-14 yaş grubu var ki akıllara zarar hem çok cin fikirliler oyun içerisinde bunu net olarak anlamanız mümkün hayret ile oyundaki yaptıklarını izliyorum. tabi bu 13-14 grubu yaşları gereğince fazla delikanlılar önüne gelene dalıyorlar, adres isteyip adamı mekanında basıyorlar bizi de çok güldürüyorlar. Yaşı biraz daha büyükler ile ise muhabbet etmek iyi oluyor. çok kez base de pusup muhabbet ettiğimi hatırlarım. kısacası SANAL da olsa çok güzel dostluklar edindim bu Sd 06 da ama bu yazıyı niye yazdın diye sormayın, içimden geldi

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
13 Şubat 18:38 %1
Arkadaşlar tam bunu yazdım aradan bir kaç saat geçti şuan spect oldum yazıyorum Öner Sen die bi adam bütün server a ana avrat küfür ediyo. Biz ne diyoruz. Ne buluyoruz. Bu tarz klavye delikanlılarının içinde biraz adamlık var mıdır acaba?

^^00mR|^^99DeMo
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Şubat 22:03 (13/02, 22:23) %2
sadece muhabbet için de girmediğimizi hatırlatmak isterim. oyunu bırakıp muhabbet yapmak diğerlerine saygısızlıktır

Musicopath
Albay
Albay
13 Şubat 23:43 (13/02, 23:45) %4
Sd06 eveeet osn'nin en meşhur allriflecılarının takıldığı server. Ben pek meşhur değilim ama ben de fırsat buldukça oraya takılıyorum. Şu ana kadar osn'de rastladığım en iyi rifle oyuncuları da 06'da gördüm (görmediklerim alınmasınlar). Poe, Vonknitz vs... Benim de scoped lee'de iyi olduğumu söylerler ama bilmem taktir onların

Şurası doğru ki hem oyun oynamak hem de muhabbeti hoş arkadaşlar tanımak için ideal bir mekan. Çünkü bir çekirdek kadro var ve genelde hep aynı kişiler server'a takılıyor, böyle olunca da tanışıklığınız artıyor tabii ki. Prince, Lahana ve Iori'ye selam ederim bu arada

Sd06'nın en üst rütbe ve seviye oyunculara açık olması sebebiyle, server'a genelde tecrübeli insanlar giriyor. Yani oyuna daha yeni başlamış, her vurulduğunda wh diyen, veya babasının yaylasında dolaşır gibi wh açan, ya da küfürlü konuşup seviyeyi düşüren insanlara rastlamak, diğer serverlar'a nispeten daha az. Bunda oyuncularda artık birşeylerin oturmuş olması, ss ve demo bilincinin kazanılmış olması etkili tabii. Ama yine de nispeten az diyorum, hiç yok demiyorum Ara sıra çıkıyor birkaç tane numunelik.

Sd06'nın bana göre en kötü yönü ise, yeni gelen oyunculara karşı çok mesafeli ve şüpheci olmaları, "hey dostum biz burada yabancıları sevmeyiz" havaları . Gerçekten de, 06 genelde birbirini tanıyan bir kadrodan oluştuğu için, yeni biri geldiğinde muhabbete girmesi pek kolay olmayabilir. Hele azcık iyi oynuyorsa, wh açmadığı halde "wh kapa" suçlamalarına maruz kalabilir. İlk geldiğim zamanlardan biliyorum da İlk haftalar birkaç kişi tarafından zaman zaman "demonu çektim, görürsün sen" tehditlerine uğramıştım, yav noluyoruz demeye kalmadan. Ben de hepsine "iyi peki" demişimdir. Tabii o demoları şimdi n'apıyorlardır bilmiyorum, kendi kendilerine izliyorlardır herhalde

İtiraf etmeliyim ki sd06'da gıcık olunan oyunculardan biriyimdir. Bunun sebebi de oyundan zevk almasını bildiğimden olacak her halde... Benim bir tarzım var, "say bind"ingleri çok kullanırım. Dip attığımda, headshot vurduğumda, bomba yedirdiğimde acayip acayip yazılar yazarım filan Bilirim arkadaşlar buna sinir olur ama, aslında oyunu daha renkli bir hale getirdiğimi düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda bakıyorum da, başka arkadaşlar da benim gibi bindingler yapmaya başladı. Ben herkesin kendi tarzını yansıtan birşeyler ortaya koymasıyla oyunun daha eğlenceli hale geldiğine inanıyorum, bunda da alınacak hiçbir şey yok. Örneğin yabancı serverlar'da bunlar o kadar doğal karşılanıyor ki, çok renkli ve eğlenceli bir oyun ortamında buluyorsunuz kendinizi.

Sd06'nın eşi benzeri yoktur osn'de...

<=>
CODummu oturturum (:
<=>

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Şubat 01:02 %0
Music çekirdek kadro hakkındaki hazdıklarını görünce hakkaten kendimi gördüüm. Doğru sana çok kıl kapmıştık. Özellikle şimdilerde modası çoktan geçmiş, zamanında benim ve hızır acil in öncülüğünü ettiği bind lerinden dolayı ama gerek saygın gerekse muhabbettinden ötürü sevdim seni. bu arada osn de ne yazık ki yenilere şüphe ile yaklaşmak zorundayız. malum osn nin durumu ortada

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Şubat 01:04 %0
By arada bencede eşi benzeri yok bu Sd 6 nın.

Musicopath
Albay
Albay
14 Şubat 11:26 (14/02, 11:39) %0
Wh ve küfür konusunda ne kadar haklı olduğumu ne zaman başka bir server'a girsem görüyorum. Küfürün bini bir para inanın ki. Çıldırmak işten değil, sabretmek çok zor. Bir server'dan 6-7 ss ile çıkıyorum. Hangi birini osn'ye yollayayım. Hele daha demo almayı bilmeyen amatörlerin wh kapat demesi yok mu, demo al deyince nasıl alınır diye soruyor bir de, direkt /selfkill moduna sokuyor beni.

Offff offf

Arkadaşlar sd06'nın kıymetini bilin ve server'i olabildiğince temiz tutun. Uygunsuz davranışlar sergileyenlere topluca tepki gösterilmeli, sessiz kalan göz yummuş demektir. Ve göz yumanın da oyun seviyesinin düşmesinde sorumluluğu vardır. Kıymetini bilin çünki diğer serverlar'daki bazı çapulcular rütbe atlayıp eninde sonunda 06'ya da girecekler. Bunlar doluşunca 06 da çekilmez hal alacak birgün. Ne de olsa rütbe, insanlığa saygıya ve sevgiye göre artmıyor maalesef.

<=>
CODummu oturturum (:
<=>

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Şubat 14:36 %0
kesinlikle süper bağımlılık yaptı ailem,evim herşeyim 06
bazen girmiyorum içimde derin yaralar açılıyo

The Shooter*

^5CrP|^7FataL!tY
Binbaşı
Binbaşı
14 Şubat 15:34 %0
alıntı:
Gönderen: zR|^^00Musicopat
Sd06 eveeet osn'nin en meşhur allriflecılarının takıldığı server. Ben pek meşhur değilim ama ben de fırsat buldukça oraya takılıyorum. Şu ana kadar osn'de rastladığım en iyi rifle oyuncuları da 06'da gördüm (görmediklerim alınmasınlar). Poe, Vonknitz vs... Benim de scoped lee'de iyi olduğumu söylerler ama bilmem taktir onların
Şurası doğru ki hem oyun oynamak hem de muhabbeti hoş arkadaşlar tanımak için ideal bir mekan. Çünkü bir çekirdek kadro var ve genelde hep aynı kişiler server'a takılıyor, böyle olunca da tanışıklığınız artıyor tabii ki. Prince, Lahana ve Iori'ye selam ederim bu arada
Sd06'nın en üst rütbe ve seviye oyunculara açık olması sebebiyle, server'a genelde tecrübeli insanlar giriyor. Yani oyuna daha yeni başlamış, her vurulduğunda wh diyen, veya babasının yaylasında dolaşır gibi wh açan, ya da küfürlü konuşup seviyeyi düşüren insanlara rastlamak, diğer serverlar'a nispeten daha az. Bunda oyuncularda artık birşeylerin oturmuş olması, ss ve demo bilincinin kazanılmış olması etkili tabii. Ama yine de nispeten az diyorum, hiç yok demiyorum Ara sıra çıkıyor birkaç tane numunelik.
Sd06'nın bana göre en kötü yönü ise, yeni gelen oyunculara karşı çok mesafeli ve şüpheci olmaları, "hey dostum biz burada yabancıları sevmeyiz" havaları . Gerçekten de, 06 genelde birbirini tanıyan bir kadrodan oluştuğu için, yeni biri geldiğinde muhabbete girmesi pek kolay olmayabilir. Hele azcık iyi oynuyorsa, wh açmadığı halde "wh kapa" suçlamalarına maruz kalabilir. İlk geldiğim zamanlardan biliyorum da İlk haftalar birkaç kişi tarafından zaman zaman "demonu çektim, görürsün sen" tehditlerine uğramıştım, yav noluyoruz demeye kalmadan. Ben de hepsine "iyi peki" demişimdir. Tabii o demoları şimdi n'apıyorlardır bilmiyorum, kendi kendilerine izliyorlardır herhalde
İtiraf etmeliyim ki sd06'da gıcık olunan oyunculardan biriyimdir. Bunun sebebi de oyundan zevk almasını bildiğimden olacak her halde... Benim bir tarzım var, "say bind"ingleri çok kullanırım. Dip attığımda, headshot vurduğumda, bomba yedirdiğimde acayip acayip yazılar yazarım filan Bilirim arkadaşlar buna sinir olur ama, aslında oyunu daha renkli bir hale getirdiğimi düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda bakıyorum da, başka arkadaşlar da benim gibi bindingler yapmaya başladı. Ben herkesin kendi tarzını yansıtan birşeyler ortaya koymasıyla oyunun daha eğlenceli hale geldiğine inanıyorum, bunda da alınacak hiçbir şey yok. Örneğin yabancı serverlar'da bunlar o kadar doğal karşılanıyor ki, çok renkli ve eğlenceli bir oyun ortamında buluyorsunuz kendinizi.
Sd06'nın eşi benzeri yoktur osn'de...
<=>
CODummu oturturum (:
<=>

Tamam iyi güzel de oradaki coğu kişi beni bilir hep orada takılırdım rütbe işi geldi giremiyorum.O yüzden de OSN takılmıyorum artık fazla.Ama herşey rütbe değildir bunu unutma.Çok iyi oynayan bir oyuncu osn'de fazla takılmadığı için sd6'ya giremiyor.Ama bütün gün osn takılıp iyi oynamasa da rütbesi olduğu için giren var.

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Şubat 16:49 %0
geceleri az mı oynadım tek başıma tri tou
can sıkıntısı işde maksat 06 yalnız kalmasın

The Shooter*

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Şubat 17:06 %0
Ben daha geçen gece kafam bi milyon kene girdim toujane dönüyo böle etrafımda en son 2 kişi kaldık o da sıkıldı benden çıktı

alıntı:
Gönderen: ^^35The^9ShooteR
geceleri az mı oynadım tek başıma tri tou
can sıkıntısı işde maksat 06 yalnız kalmasın
The Shooter*

^5CrP|^9Qu4r3sm4
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Şubat 19:15 %0
harbiden ya 06 yı seviyorum beyler: o da olmazsa nere takılcaz

your nightmare is back again

^^06L Illusion..
Tümgeneral
Tümgeneral

eXperience

14 Şubat 22:15 %0
Eee... O Zaman Küfür Etmicez Ya Hayır İyi Oyuncular Ve İyi Muhabbet Var Ama Bi Bakıosun Her Gün Kavga Be Bilader Ya... Yani Benim Canım Sıkılıo O Kavgalardan Ya :S

^^06L Illusion..
Tümgeneral
Tümgeneral

eXperience

14 Şubat 22:17 %0
Ben Kimim Diye Sormayın Ben Spring Be

alıntı:
Gönderen: ^^96L'Illusion..
Eee... O Zaman Küfür Etmicez Ya Hayır İyi Oyuncular Ve İyi Muhabbet Var Ama Bi Bakıosun Her Gün Kavga Be Bilader Ya... Yani Benim Canım Sıkılıo O Kavgalardan Ya :S

^^04CoLDSiLeNCe
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Şubat 23:29 %0
Güzel yaf. Evet muhabbet filan iyi oluyo öyle. Dediğin gibi muhabbete gelmeyen ve wh aim gibi cinlik, hile pesinde kosan bi 13-14 yas grubu da oluyo arada tabi ki kimsenin basına vermesin. Ben de aslında 06 Sd allrifle takılmak istiyorum ama S&D pek sarmıyo beklemesi sıkıyo :S Ayrıca All Rifleye rağbet de bu aralar baya bir azaldı ki beni üzüyor. All rifle CTF serverı 1 dk bos kalmazdı simdi temelli bos :S Ben en çok all rifle seviyorum ama oynucak adam olmayınca Dm haric her moda girioyoruz. Bir keresinde gece 3 te bir abiyle muhabbet edip kar98 ile aim calıstıgımızı bile bilirim. Cok güzeldi, all rifleyi sırf o günden sonra sevmistim. Bana rifleyi sevdirmisti. Hey gidi günler

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Şubat 23:53 %0
Yaa o kavgalar birde rakip klanlar arasında gereksiz atışmalar olmasa...

^^02eX.^^00niK
Tümgeneral
Tümgeneral

eXperience

15 Şubat 22:17 %0
Güzel bir ekibimiz var.
Umarım bu kadroyla uzun yıllar beraber oluruz

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
15 Şubat 23:38 %0
Bence dağılır gibi geliyor 1-2 seneye kalmaz malum ne de olsa sürekli oyunlar çıkıyor cod 4 vazgeçiremedi belki cod 2 den ama yeni çıkacak oyunlar neler getirir bilinmez ama en azından şu an için kadromuz iyi.

alıntı:
Gönderen: ^^01I^^00oRi
Güzel bir ekibimiz var.
Umarım bu kadroyla uzun yıllar beraber oluruz

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
15 Şubat 23:41 %0
Haaa bu arada ekip de çok ilgi göstermiş topic e

Anca oyuna girsinler zaten!!! :@

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Şubat 23:47 %0
kesinlikle ekip ii ve topic'ede 06 nın hepsi katılmış nerdeyse tebrik ediyorz

The Shooter*

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Şubat 23:49 %0
alıntı:
Gönderen: ^^96L Illusion..
Ben Kimim Diye Sormayın Ben Spring Be

niye soralım alla alla seni ilk defa görüyorum & duyuyorum 06 da böle çömezlerde sonradan kalma peh

The Shooter*

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
15 Şubat 23:55 %0
alıntı:
Gönderen: ^^35The^9ShooteR

niye soralım alla alla seni ilk defa görüyorum & duyuyorum 06 da böle çömezlerde sonradan kalma peh
The Shooter*

Birincisi Shooter arkadaşı ezmeye mi çalışıyon
İkincisi Biz bir çok kez gördük arkaşı server da Spring_Rain nicki ile
Üçüncüsü Millete çömez diyorsun senin Sd 06 da geçmişin ne?

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Şubat 00:18 (16/02, 00:22) %0
of scarface of senden ii tanıyorum adamı herşeye atlanmaz böle

The Shooter*

bide senden çok geçmişim var benim kafanı yorma böle şelere gülüm

vonKnitz
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Şubat 01:41 %0
1. scarface sen banli degil miydin?

2.eyw musicopat.sennde scoped lee iidir.gayet iidir hatta

3.musicopat ah bide binlerin olmasa.

4.msjlar parca parca degil tek seferde yazın!

5.kendinize ii bakin

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Şubat 03:03 %0
musi nin yok el bombası yok head shot yok dip dalı kökü zıggımı onlara gıcık oluyorum capkında yapıyo artık bide saafajkfjaklfakllk hakkı tarafından atılan kursunla yaranlanma sonucu öldün ohaa

The Shooter*

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 14 15 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: