Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 22:19 Toplam 255 oyuncu 56 sunucu 1087 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Atatürkü anlayabildik mi?

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
13 Şubat 00:33 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Sh!t|^9ultrA
Hiçkimse Ataturk'u anlamamıs hele scraping sen hiç.
Ataturk inan sadece kendi yaptıklarıyla kalınmasını degil yaptıklarının iyi yonde geliştirilmesini istemiştir.
Ne demek ya bası ortulu olan bir kişinin istedigi universitede okuyamayışı.Tamam anladık kamuya girerse teskilatlanmadan suphe ediyorsunuz kamuya girmesin turban ya da bana gore bas ortusu ama devlet universite sınavını kazanan kisiye egitimi vermek zorundadır bun yaparken de özürlü-saglam turk-kurt-cerkez-laz bası acık-bası ortulu ayrımı yapamaz!
evet devlet her bireye meslek vermek zorunda degildir bu yuzden ben de kamu alanına girmemesi gerektigini dusunuyorum turbanın ama universitelerde egitim goren bir insanın kendi dinini ozgurce yasayamayısndan daha acı bir gercek yoktur ya da daha acı gercek sudur
burası demokratik bir ulke degil

günahdın..demokratik bi ülke olmadığını yeni mi anladın...

Atatürkü kimin daha iyi anlayıp anlamadığına burdakiler karar versin sen mi iyi anlamışsın ben mi iyi anlamışım sadece yazılarımıza bakılsın diyorum başka bişi demiyorum...

SERIAL BABYKILLER!!!PSYCHOSADISTIC NECROPEDOPHILE!!!
Necroexpulsion Cangrenosa Por Sindrome De Inmuno Deficiencia Adquirida

DuSPa
Oyuncu
13 Şubat 00:39 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Sh!t|^9ultrA
evet devlet her bireye meslek vermek zorunda degildir bu yuzden ben de kamu alanına girmemesi gerektigini dusunuyorum

Peki tıp fakültesinde veya hukuk fakültesinde vs. türbanlı öğrencilerin okumasının mantığını açıklar mısınız? Madem onlara iş vermiyorlar, sadece özel sektörde iş bulabilecekleri bölümlerde okusun türbanlılar? Çok saçma değil mi?

Gunz.
Oyuncu
13 Şubat 14:48 %0
TotenkopF'

müslümanlık,isevilik,musevilik,budizm,şamanizm,hinduizm...

insanlar inanırlar gayet tabii...ama inanış insanlara gösterim değil,kendi inançları doğrultusunda tanrılarına gösterdikleri sınav doğrultusu amacı güderek yaşamayı farzeder...

hiçbir zaman insanların yaşam şekillerine karışılmadı.
he devrimler diyeceksin

yapılan bütün devrimler ,anadolu türklerinin zamanla kabul gördükleri arap kültürüne karşı yapıldı.anadolu selçuklularını araştır...sevgi ve barışın hüküm sürdüğü,en nihayetinde kendi inançları içersinde yaşanılan bir toplumdu...başörtüsü takmazlardı,ama kimse haram a el uzatmazdı...

bizim fatih de evimiz var,fener semtinde...camcı yokuşu vardır...ordan çıkınca çarşamba ya uzanır...türkiye nin yobaz kesimidir...bigün gel istersen dolaştıriyim seni...takva filmi de orada çekildi hatta

türban özgürlük müdür?evet özgürlük,gerçekten özgürlüktür...insanlar anlamını kavrasa,kimsenin özgürlüğünü kısıtlamasa gerçekten bend e isterdim...ama istemem ve karşıyım...neden mi?açıklayayım sen de görürsün belki...

dedim ya çarşamba semti diye...diyelim ki ben iseviyim...aldım boynuma büyük bir haç...dolaşıyorum çarşamba da...orada bana bakmayan,bana laf atmayan,elinden gelse beni tekmeleyen kalmaz...trafik kazası geçirsem kimse kaldırmaz,haber bile vermezler 112 ye neden mi?çünkü ben hristiyanım onların gözlerinde...
ya da hac ı macı bırak...uzun saçlıyken bana tip tip bakmayan kalmamıştı...yok g.tleri yese linc edeceklerdi

e hani özgürlük?hani kardeşlik?biz 1000 sene kiminle yaşadık kardeşim?kiminle ekmeğmizi paylaştık?

he inançtır evet...bana saçını göstermeyecek insanın saçına bakmam...yemin ederim ki bana helal olmayan bi kıza yan gözle bile bakmam...benim için helal değildir...gel bi de burdan yak...

demek ki önce insanın içinde olacak...

he şöyle birşey daha anlatiyim sana...

bizim lisede bi din hocası vardı bayan...

kadının saçları garip duruyorduhani paspas gibi...

merak ettim dikkatlice baktım...kadının başında peruk vardı...

o kadına gerçekten hayran kalmıştım...bu kadar mı ince düşünce olur diye...

türban yerine peruk taksa insanlar,hem inançlarına göre saçlarının uçlarını göstermeseler,hem de arap kültürünü yansıtmasalar,bütün insanlar hemfikir olmaz mı?nasıl bir hristiyan,hac kolyesini içinde taşıyorsa,bir müslüman neden saçını peruğunda saklamasın?

ya da şapka..

burada amaç bir bez parçası değil,haram gözüken saç parçasını saklamaktır...bunu dini bir simge haline getirmeden de sağlayabiliriz değil mi?

The Curse Of FEANOR

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
13 Şubat 14:54 %0
Yaptıklarını koruyamassak hedeflerine nasıl ulaşcaz?

alıntı:
Gönderen: ^1FeaNoR
hala 85 yıl önceki devrimleri anıyor,
hala atatürk ün hedeflerinde değil,yaptıklarını korumaya çalışıyor,
ve hala atatürk ü tek kurtarıcı olarak görüyorsak,
bence GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün kemikleri sızlıyordur...
varoşların sebebi,namusu sadece türbanda görenlerin sebebi,bu vatan hainlerinin sebebi başkaları değil...
HEPİMİZİZ...

Gunz.
Oyuncu
13 Şubat 15:28 %0
alıntı:
Gönderen: Agresive
Yaptıklarını koruyamassak hedeflerine nasıl ulaşcaz?

demek istediğim o değil...

arabanın kontağını çevirmeden arabayı süremezsin,
yürümesini öğrenmeden koşamazsın,
gözünü açmadan göremezsin,
kirlenmeden temizlenemezsin

biz anahtarı tuttuk ama hala çevirmekle uğraşıyoruz..
ayağa kalktık hala yürümekle uğraşıyoruz..
gözümüzü açmaya çalışıyoruz,göremiyoruz..

yani daha ileri gitmemiz gerekirken yerimizde sayıyoruz hatta geriliyoruz...

The Curse Of FEANOR

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
13 Şubat 16:01 %0
aslında işin diğer yanıda şu..insanlar ya baskı ile ya savaş ile öğrenirler....

hristiyan toplumunun ortaçağında 150 milyon hristiyan ölmüştür...ne için bizim mezhep in dediği doğru sizinki yanlış diye...
150 milyon öldükten sonra insanlar herkesin kendisine göre doğrusu olacağını anlamıştır....
fransız ihtilalinde yine milyon tane insan ölmüştür ve sonunda krallık sisteminin yanlış olduğunu her insanın eşit olduğunu öğrenmişlerdir...
şu an bizim ülkede hükümet seçimleri demokratik oluyor ama başa gelen hükümeti halk padişah gibi görüyor...kötü bişi yapınca ayaklanmıyor boyun eğiyor tepki göstermiyor....
bizim halkımızda aslında böyle birbirine sağlam bi girse savaşa savaşa azalsaydı neyin ne olduğunun farkına kendiliğinden varsaydı şu an avrupa gibi ileride olurduk...hala daha saçma sapan şeylerin kavgası yapılıyor....
benimki doğru seninki doğru kavgası....
ya hitler gibi baskıcı bi rejim olacak ve insanlar o baskının altında o baştakinin dediğini yapmak zorunda kalacaklar vs vs...
başka türlü halkın öğrenmesi çok zor....

haliyle biz şu anda çok daha zor bi savaş veriyoruz...halk pratik olarak hiç bir şeyi yaşamadan teorik bilgi öğretmeye çalışıyoruz....
halk her zaman pratik bilgileri öğrenir teorik olarak bunları düşünen pek olmaz....teoriktekilerin pratikteki karşılığıda savaşa kadar gitmiştir tarih boyunca....
bakalım yine savaşsız geçecek bir çekişmeden sonra insanlarımız bişileri öğrenebilecekler mi...hiç sanmıyorum ama neyse...

Gunz..
Oyuncu
13 Şubat 16:28 (13/02, 16:35) %0
alıntı:
TotenkopF'
insanlar inanırlar gayet tabii...ama inanış insanlara gösterim değil,kendi inançları doğrultusunda tanrılarına gösterdikleri sınav doğrultusu amacı güderek yaşamayı farzeder...
he devrimler diyeceksin
yapılan bütün devrimler ,anadolu türklerinin zamanla kabul gördükleri arap kültürüne karşı yapıldı.anadolu selçuklularını araştır...sevgi ve barışın hüküm sürdüğü,en nihayetinde kendi inançları içersinde yaşanılan bir toplumdu...başörtüsü takmazlardı,ama kimse haram a el uzatmazdı...
bizim fatih de evimiz var,fener semtinde...camcı yokuşu vardır...ordan çıkınca çarşamba ya uzanır...türkiye nin yobaz kesimidir...bigün gel istersen dolaştıriyim seni...takva filmi de orada çekildi hatta
türban özgürlük müdür?evet özgürlük,gerçekten özgürlüktür...insanlar anlamını kavrasa,kimsenin özgürlüğünü kısıtlamasa gerçekten bend e isterdim...ama istemem ve karşıyım...neden mi?açıklayayım sen de görürsün belki...
dedim ya çarşamba semti diye...diyelim ki ben iseviyim...aldım boynuma büyük bir haç...dolaşıyorum çarşamba da...orada bana bakmayan,bana laf atmayan,elinden gelse beni tekmeleyen kalmaz...trafik kazası geçirsem kimse kaldırmaz,haber bile vermezler 112 ye neden mi?çünkü ben hristiyanım onların gözlerinde...
ya da hac ı macı bırak...uzun saçlıyken bana tip tip bakmayan kalmamıştı...yok g.tleri yese linc edeceklerdi
e hani özgürlük?hani kardeşlik?biz 1000 sene kiminle yaşadık kardeşim?kiminle ekmeğmizi paylaştık?
he inançtır evet...bana saçını göstermeyecek insanın saçına bakmam...yemin ederim ki bana helal olmayan bi kıza yan gözle bile bakmam...benim için helal değildir...gel bi de burdan yak...
türban yerine peruk taksa insanlar,hem inançlarına göre saçlarının uçlarını göstermeseler,hem de arap kültürünü yansıtmasalar,bütün insanlar hemfikir olmaz mı?nasıl bir hristiyan,hac kolyesini içinde taşıyorsa,bir müslüman neden saçını peruğunda saklamasın?
ya da şapka..
burada amaç bir bez parçası değil,haram gözüken saç parçasını saklamaktır...bunu dini bir simge haline getirmeden de sağlayabiliriz değil mi?
The Curse Of FEANOR

Aramiza hosgeldin

Americada turk karsiti ruslar Turkiyede takkeli kanı farketmez uyar http://www.youtube.com/watch?v=VepV4Ac_rNM

TotenkopF'
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Şubat 20:36 %2
alıntı:
TotenkopF'
he devrimler diyeceksin
ya da şapka..
The Curse Of FEANOR

Evet peruk olayı yapılabilir.Ama türbanı siyasi amaçla kullananlara tepki vermek yerine onu takan insanlara saldırılıyor.Ben bunun yanlışlığını söylüyorum.Tabi buna inanan insanlarda karşı durmalı.Dini kullanarak siyaset yapılmasına karşı gelmeli.Ama insanlara baskı yapılması sonucu insanlar kendilerinin kullanıldıklarını bilmelerine rağmen baskıdan rahatlamak için bu ters tarafa yöneliyorlar.Kimse bunun farkında değil.Zaten şuan türban bir problemse erbaqan adlı kişinin yüzündendir.Bunca insanı zor durumda bıraktı..
Şu çarşamba olayını hakkımda bilgim yok.Doğrudur..Necip Fazıl'ın çok güzel bir sözü vardır "Ham softa ve kaba yobaz" diye.Çok derin bir sözdür.İslam düşmanlığıda bu kişiler yüzündendir.İslamı anlamamaları ve anlatamamaları yüzünden.
Bak bir olay anlatayım.Ne demek istediğimi,neyden bahsettiğimi anlarsınız:
Şam'da Hz.Ömer çok güzel bir cami inşaa ettirir.Caminin küçük bir kısmı Yahudi bir adamın arazisine girer.Yahudi çıkar Halifenin karşına "Caminin bir kısmı benim arazime girdi" der.Halife de haliyle "İspat et!" der.Çünkü İslamda ispat,hüccet esastır.
Yahudi gider evrakları getirir ve caminin bir kısmının arazisine girdiğini ispat eder.Hz.Ömer emir verir:
-"Bütün camii yıkınız!"
Bu sözün üzerine Yahudi kollarını yukarı kaldırır ve şöyle der:
-"Yıkmayınız!Helal ettim ve Müslüman oldum"der
İşte budur gerçek İslam.Yaşanılması gereken...
İslam insanların dış görünüşüne değil kalplerine bakar.Ben ne kapalılar gördüm böyle fıldır fıldır.Ne açıklar gördüm kafasını yerden kaldırmayan.Yani önemli olan dış değil,içtir.Ayette vardır bu konuda..
Benim sevdiğim kişi açıktır.Kendisi çok iyi,dürüst ve inançlı bir insandır.Elinden geldiğincede ibadet eder.Burada İslamı tam manasıyla anlayıp,yaşayanlara önemli iş düşüyor.Marka müslümanlarının,çıkarcıların,gösterişçilerin ayırt edilmesini sağlamak ve buna toplumun diger kesminin destek olması lazım.İnsanlara şucu bucu demek sadece ülkeye zarar verir,önce bunun farkında olmak lazım.Kardeş kavgasında kazanan olmaz...

Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan;
Tarihi temizlemek sahte kahramanlardan ...
Necip Fazıl KISAKÜREK

Herbie
FonDip

13 Şubat 22:11 %0
bir insanın her inanca karşı saygısı olmalı fakat din yoluyla bunu siyasi simge haline getirmek yada başbakanın söylediği beyaz çarşaf sözü insanlığa yakışmayan sadece oy reklam toplamak için yapılan hareketler beni utandırıyor anadolu kadınımızın taktığı başörtüsüne saygımız var ama bunu siyasi simge haline getirenlerin içimizde yeri yok sizin tartıştığınız bitmek bilmeyen türban tartışması işte bu kadar
böyle simgeler yüzündende her vakit Ata'mızdan uzaklaşıyoruz

Motodoshi
forum/18

14 Şubat 00:13 %0
Başımıza getirdiklerimizin Atatürk'ü anlamadıkları ve onun yolundan ilerlemedikleri ortada olduğuna göre bizler yani bu kişileri başa getirenler de Atatürk'ü anlamamış demektir..
Yaşananlar, söylenenler açık bir şekilde ortada..

Burada* önemli olan kaç mesaj attığınız değil.
Mesajlarınızda ne yazdığınızdır.
Burası Forum/18* ...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
14 Şubat 00:24 %0
bu dünyaya din insanların bir arada yaşayıp yardımlaşarak insan gibi yaşaması için gelmiştir yada yazılmıştır uydurulmuştur her ne ise artık o kadarını bilemeyiz....
fakat din savaşları diye bişi var gariptirki sadece türkiye değil insanlığın hepsi bunu anlayamamışki zaten....
hristiyanlar kendi aralarında savaşıp 150 milyon insanı öldürmüşler...inanç yüzünden...
müslümanlar ile israilliler aynı şekilde resmen din savaşındalar...

iyi amaçla gelen şey kötü bi amaçla kullanılmak üzere kullanılan bi araca dönüşmüş....
bu dünyada din diye bişi olmasaydı belki yine savaş olurdu ama en azından bu kadar fazla olur muydu gerçi oda ayrı bi tartışma konusu çünkü dindeki yasaklar olmasaydı insanlar daha fazla özgür olup başkasının özgürlüğüne daha rahat burnunu *****dı ama dindeki yasakların baskısı arttıkçada özgürlüğünü kazanmak için savaşıyor insan....
din olmasada kötü olsada kötü...insanın doğasında var bu kötülük aslında dine yada başka bir şeyede bağlamamak lazım...insan kötü bir varlıktır aklını kullanmadığı iyi yola doğru yola başvurmadığı sürece...haliyle aklını kullanmayan insanlar topluluğu var şu an dünyada..sadece türkiyede değil dünyada...ama türkiyede daha fazla...aklı yerine inancını kullanmaya çalışan insanlar sürüsü var ve bu yüzden tüm bu tartışmalar savaşlar çatışmalar oluyor...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
09 Mart 12:11 %0
arkadaşım çıkıntı mısın aylar önce kapanmış gitmiş konuyu hiç bişi yazmadan alıntılarla açıyon...onlara verdiğim cevaplarıda alıntı yapsana....madem alıntılara bu kadar düşkünsün...

Nihilism+Desire=Bad Human
Bad Human+INTELLIGENCE=Übermensch+Good Human

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
09 Mart 13:40 %0
Biz değilde gelecek nesilin anlyacagını sanmıyorum...
http://haber.mynet.com/detay/bilim-egitim/Okullarda-artik-Ataturk-kosesi-sart-degil/09Mart2008/X1205049632453

ieL
fakirdik

09 Mart 13:49 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00mT|JaCkAl
pardon yanlışlık oldu

yanlıslıgı o sozlemeye ben 13 yasındayım ibaresini kabul ederken yapmıssın.

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
09 Mart 14:00 %0
Yeter bu kadar ya artık üniversiteye başı örtülü kızlar da girecek siz ne kadar üstünüzü başınızı yırtarsanız yırtın. Ve baş örtüsüne hala "türban" ve "siyasi simge" diyen vatandaşların mantıklarını anlayamıyorum yolda başı örtülü birini durdurun sorun sen bunu neden takıyosun diye hangisi siyasi simge diyecek ? yalan söylüyor dersiniz, o zaman o şeyi kafasına neden takıyor, siyasi amacını birilerinden gizleyecekse onu neden kafasına takıyor ? bir düşününce bunun ne kadar mantıksız olduğunu siz de anlayacaksınız.

^^40hL|LaZKopaT
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

09 Mayıs 02:49 %0
Öncelikle sunu açıklıyım suanda turbanla ulkemızde derliklere girme hakkı hala yoktur bu kişilerin zaten belli mevkilere ulasmıs öğretim uyeleri kesinlikle derslerine almamaktadır bu m.ö. kalmıs geri kafalı ınsanları

Kendi görüşüm olarak okulumda yeni yeni görmeye basladıgım turbanlı kızlardan utanıyorum. Burdada kimse kendi buyuklerimizin taktıgı osmanlı basörtüsunden bahsetmiyor.
Kız turban takar altında dizine kadar etek oturunca mal meydanda hobaaa bu nasi bi anlayıs hangi düşünce yapısına giriyor bu, çok merak ediyorum.

----İLERİ GÖRÜŞLU OLUN KARDEŞİM İLERİ ----
Uzun lafın kısası bu başımızdaki gerici zihniyet oldukca (akparti) bu memleket yerinde saymayi bırakın geriye doğru kosuyor ve bu kosunun hızı her saniye artiyor.

BİZ CUMHURİYETÇİ OLAN BU ÜLKEDE ATATÜRKÜN EVLATLARİ OLARAK DOĞDUK AYNI ŞEKİLDE YÜRÜYECEĞİZ VE AYNİ ŞEKİLDEDE ATAMİZİN EWLATLARİ OLADAR ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKIP SONUNDA OLECEĞİZ .
AMA YOLUMUZDAN DONMEYECEĞİZ!

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

09 Mayıs 02:54 %0
Türkiye hiçbir zaman şeriat şehler miskinler topluLugu olamaz en iyi şeriat medeniyetir der ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATAÜRK ..
gercekten cok geri kalmıs bir ülkeyiz adam iki kilo patatesi oyunu veriyo ne hallere geldi türiye ve ülkemin bu durumda oldugunu gorunce gercekten uzuluyorum MUSTAFA KEMAL ATAÜRK ÜN bizlere bıraktıgı bu ulkeyi bu Cumhuriyeti sonuna kadar koruyalim arkadaslar iki capulcu gelip laikligi yıkacaklarını sanıyosa gulerim onlara bu ulke laiklik uzerine kurulmustur hiç kimsenin gücü yetmez cumhuriyeti yıkmaya
ATAM SEN RAHAT UYU BEN VE BENIM GIBILER OLDUKÇA HIC BIR GUC BU VATANI BOLEMEZ CUMHURİYETİ YIKAMAZ YIKTIRTMAYIZ

BENIM NACİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR
FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ EBEDIYEN YAŞAYACAKTIR
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

09 Mayıs 03:03 %0
alıntı:
Gönderen: DakHotA
Yeter bu kadar ya artık üniversiteye başı örtülü kızlar da girecek siz ne kadar üstünüzü başınızı yırtarsanız yırtın. Ve baş örtüsüne hala "türban" ve "siyasi simge" diyen vatandaşların mantıklarını anlayamıyorum yolda başı örtülü birini durdurun sorun sen bunu neden takıyosun diye hangisi siyasi simge diyecek ? yalan söylüyor dersiniz, o zaman o şeyi kafasına neden takıyor, siyasi amacını birilerinden gizleyecekse onu neden kafasına takıyor ? bir düşününce bunun ne kadar mantıksız olduğunu siz de anlayacaksınız.

la dakmısın nesin basortusu takıncamı ozgulurluk oluyo sana ve senin gibilerine en iyi ozgurlugu zaten MUSTAFA KEMAL ATATURK verdi ama okadar cahil ve körsunuzki farkında deyilisn bugun rahatca evinde oturabiliyosan kime borçlusun bunu BEN soliyim sana MUSTAFA KEMAL VE arkadaslarına borlusun ama sen simdi dersin MUSTAFA KEMAL olmasaydı ben olmicakmiydim haklisin gene olcaktin ama baban kim olcakti orasi meçhul işte

enabest
CNBC-e

09 Mayıs 09:59 %0
Mükemmel bir yazı olmuş tebrik ediyorum.

alıntı:
Gönderen: SCRAPING

türban niye laikliğe aykırı çünkü dini bir simgedir...üniversitelerde takılması niye aykırıdır..çünkü üniversiteler kamu kurumudur...kamu kurumunda hizmet alanların ne taktığına karışılmaz..hizmet verenlerin ne taktığına ise karışılır..takım elbise ile gelmek zorunda vs vs...
peki üniversitede olay nedir..hizmet alan ve veren ayrımı yoktur..hergün okula gidilir..lisede nasıl hoca belirli kıyafetlerle gelmek zorunda ise öğrencide belli kıyafetler ile gelmek zorundadır...ki tüm öğrenciler arasında eşitlik sağlansın...
türban üniversiteye girerse ne olur...tüm bu zengin fakir şucu bucu ayrımının dışında dinli dinsiz ayrımı göze batmaya başlarki zaten bu laik devlette dinlere eşit davranılması gerektiği ilkesi ile çelişir...
öğretmenler laik devletin gereğini getiremez hale gelir...
ayrıca insanlar arasında türbanlılar aşırı dindar gibi bi izlenim şu anda olduğuna göre bu üniversiteye girdiğinde daha üst boyuta ulaşacaktır...dinsizler bunlar aşırı dindar deyip dindarlara sataşacak dindarlarda bunlar dinsiz deyip onlara sataşacaktır...
ve ortada öğrenci kavgaları çatışmaları başlayacaktır....
sonuç olarak Atatürkün inkilapları ayrımcılığı ve her dine eşit yaklaşılmayı öngörürken bu uygulama dine eşit yaklaşımıda ortadan kaldıracak ve ayrımcılığa sebeb olacaktır...

Everything has a CoSt!

spy*
Oyuncu
17 Mayıs 17:58 %0
burda yirtinmamiz bosadir beyler bosa oldugu gibi gitsinde demek gelmiyor insanin icinden ama bunlarin hesabı birgun sorulacaktir ve cezasi verilecektir!!yazık yazık bizim gibi genclere yazik gelecegimizi hic ama dusunmuyorlar!!!

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
17 Mayıs 18:17 %0
yav eğer inanç için takıyorlarsa baş ş******* çıkıp türban siyasi simgedir dediğinde neden tepki vermediler?

alıntı:
Gönderen: DakHotA

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: