Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
30/08/08 06:13 Toplam 8 oyuncu 47 sunucu 211 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Tir ral çalışmadı

gravol
Oyuncu
08 Şubat 19:51 %0
Arkadaşlar selamlar. zar zor 2 socketli bir grim wand düşürdüm ve tabi tir ile ral runeleriyle birlikte; ancak olması gereken "leaf" itemini elde edemedim. runeleri sırasıyla dahi koydum ama olmadı, bir fikiri olan var mı?.

(1.10 kullanıyorum bahsettiğim bu rw'de 1.10 da oluyor)

[GX]Bortu

Moderatör
08 Şubat 21:03 %0
belkide o runeword sadece bnet içindir. Bnetten mi oynuyorsun onu bi kontrol et.

GameX forever

gravol
Oyuncu
08 Şubat 22:16 %0
yok birader ne bneti, bu oyunu netten oynarsam ultıma onlıne maceram gibi olur o yüzden hiç bulaşmıyorum.

[GX]Bortu

Moderatör
08 Şubat 22:25 (08/02, 22:27) %0
Leaf
2 Socket Staves* (Not Orbs)
Tir + Ral
Adds 5-30 Fire Damage
+3 To Fire Skills
+3 To Fire Bolt (Sorceress Only)
+3 To Inferno (Sorceress Only)
+3 To Warmth (Sorceress Only)
+2 To Mana After Each Kill
+ (2 Per Character Level) +2-198 To Defense (Based On Character Level)
Cold Resist +33%

Leaf: Will only work on Staves and not Staff class weapons like wands

edit: Kaynak http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-original.shtml

GameX forever

gravol
Oyuncu
09 Şubat 21:55 %0
birader saol ilgilendin o kadar, ingilizcem de var, staff larda değil grim wand'da denedim ben; hem de 2 socketli bir grim wand'da ve sırası ile koydum, yoksa horadric cube'de falan mı yapacaktık bu işlemi?

territories
Oyuncu
10 Şubat 13:11 (10/02, 13:15) %0
iteminin mavi olmadığına eminmisin? yada rare felan çünkü çalışmaması için bi sorun yok horadric cube de yapmana gerek yok tabikide. çalıştıramadığın itemi ss ini bi linke koyup yollarsan insanlar daha rahat yardımcı olabilir birde en iyisimi sen 1 stave ye yazmaya çalış hani sorc un varmış ya wanda sorc skill vermedğini göz önüne alırsak +random sorc skill veren bi stave bulursan daha iyi olur senin açından. wand ları necro için tercih et derim.

alıntı:
Gönderen: gravol
birader saol ilgilendin o kadar, ingilizcem de var, staff larda değil grim wand'da denedim ben; hem de 2 socketli bir grim wand'da ve sırası ile koydum, yoksa horadric cube'de falan mı yapacaktık bu işlemi?

gravol
Oyuncu
10 Şubat 16:52 %0
neyse artık sağlık olsun bundan böyle öyle yapıcam, bir de arkadaşlar bana hep 3. sınıf runeler çıkıyor bu 1. sınıf runeler ne zaman ve nerelerde çıkar ki?

nikimbu
Oyuncu
10 Şubat 22:15 (10/02, 22:16) %0
alıntı:
Gönderen: gravol

yukarda kalın kalın;

"Leaf: Will only work on Staves and not Staff class weapons like wands"

yazmışlar ve ingcem var diyorsun ve hala wand diye ısrar ediyorsun.

ingilizcesi olmayanlar için: bu rünevörd sadece stafflarda (asa) çalışır. orb ya da wand da denemeyin.

gravol
Oyuncu
11 Şubat 21:02 %0
...weapons like wands.

bu kısımı ters algılamışım, wandlarda çalışır sandım, neyse gitti güzelim runeler sağlık olsun.

territories
Oyuncu
12 Şubat 18:55 %0
alıntı:
Gönderen: nikimbu

yukarda kalın kalın;
"Leaf: Will only work on Staves and not Staff class weapons like wands"
yazmışlar ve ingcem var diyorsun ve hala wand diye ısrar ediyorsun.
ingilizcesi olmayanlar için: bu rünevörd sadece stafflarda (asa) çalışır. orb ya da wand da denemeyin.

Leaf: Will only work on Staves and not Staff class weapons like wands"

yani diyorki liif sadece stevys te ve sıtaff olmayan kılass veponlarda çalışır, vand gibi... diyor arkadaşım sen bence bi ingilizce öğrende gel derim

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

gravol
Oyuncu
12 Şubat 21:21 %0
diyor ki; leaf sadece staves de çalışır dığerlerınde çalışmaz mesela wand.

yani wand gibi silahlarda çalışmaz diyor zira forumu okursan 2 socketli bir wand da denedim ve çalışmadı. ben de ilk başta senın deıdğın gıbı wandlarda çalışır yazıyor sanmıştım. bence sen forumu oku da gel.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: