| Yazar | Kalıcı konu: Cod4 - oyun performansını artırmak için |
| Albay |  | 29 Ocak 14:05 %0 | |
|
Arkadaşlar ben denedim birşey fark etmedi fps 30 du hala 30.Ekrankartı Atı radeon x1300.
To Be Or Not To Be |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 31 Ocak 01:34 (31/01, 01:42) %2 | |
|
alıntı: Gönderen: MD|Am!RaL
Arkadaşlar ben denedim birşey fark etmedi fps 30 du hala 30.Ekrankartı Atı radeon x1300.
To Be Or Not To Be
Sisteminizin elverdiği kadar (Potansiyeli) kadar performans artışı sağlıyabileceğinizi belirtmiştim zaten ki sahip olduğunuz kart ATI nin X1000 serisinin alt segmentinde yer alan bir ekran kartı ve COD4 gibi güncel bir oyununu oynanabilirlik seviyesinde oynayabilmek için yetersiz bir donanım.
alıntı: Gönderen: CeLLO.
3.Önemli Not: Her sistemde performans artışı olacağı garanti değildir.
Ek: Oyun performansına etki eden Ekran kartı dışında diğer donanım bileşenleride önemlidir (İşlemci, Ram gibi).
Ayrıca aklıma takılan;
- birşey fark etmedi
derken değişmeyen sadece FPS mi yoksa oyundaki grafikler mi?
Eğer öyleyse şöyle bir hatırlatmada yapmıştım.
1.Önemli Not: Bu işlemi yaptıktan sonra oyunun Multiplayer kısayoluna tıklayın ve karşınıza gelen uyarı penceresinden "Hayır" ı seçip oyuna girin.
("Evet" dediğiniz taktirde oyun ilk kurulduğu günki default ayarlarına geri dönecektir.)
|
| |
| Albay |  | 31 Ocak 11:47 %0 | |
|
1. not unu da yaptım ama neyse.napalım 30 fps de de oynarız 
To Be Or Not To Be |
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 15:08 %0 | |
|
bende cok tesekkur ederim GThief ve CeLLO ya eskiden fps 40 50 gibiydi simdi 120 130 arasi o9luo
>F.R.K.N< |
| |
| Tuğgeneral |  | 01 Şubat 17:12 %0 | |
|
fps 70-200 arası değişiyo bnm hiçbieşy farketmedi yaptıgım halde anlamadım
8800 gt var |
| |
| Albay |  | 04 Şubat 18:49 %0 | |
|
Ayrıca aklıma takılan;
- birşey fark etmedi
derken değişmeyen sadece FPS mi yoksa oyundaki grafikler mi?
Eğer öyleyse şöyle bir hatırlatmada yapmıştım.
Yok bütün ekran görüntüsü değişti herşey değişik bişe oldu.şekiller falan hepsi yok oldu da fps de artış gözlemleyemedim ben
To Be Or Not To Be |
| |
| Tümgeneral |  | 05 Şubat 08:51 %0 | |
|
fps artti da oyunu ilk bakışta tanıyamadım yavaş olsun görüntü ii olsun
ben deli değilim BIRAKIN BENİ LANNN |
| |
| Oyuncu |  | 06 Şubat 01:30 (06/02, 23:25) %0 | |
|
Eline saglık Selim abim.Fps de ciddi bir artış oldu.Teşekkür.
TAM 35 |
| |
| Üsteğmen |  | 09 Şubat 22:58 %0 | |
|
| grafikler arasında cok fark war ama fps artıcak sonuçta:d |
| |
Orgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 12 Şubat 05:04 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1psycho
fps artti da oyunu ilk bakışta tanıyamadım yavaş olsun görüntü ii olsun
ben deli değilim BIRAKIN BENİ LANNN
değişimi yaptığım halde 40 fps alıyorum en fazla. olsun yinede oynamaya yetiyo. hiç oynamamaktan iyidir deilmi. senin dediğine bakılırsa ben oyunun gerçek halini hiç görmedim  |
| |
. |
| Albay |  | 12 Şubat 15:34 %0 | |
|
| arkadaşlar fps yi artırmak ekran kartına zarar vermez mi? |
| |
| Tümgeneral |  | 13 Şubat 00:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mercimek_corbasi
arkadaşlar fps yi artırmak ekran kartına zarar vermez mi?
verebilir. zuasfdfsd |
| |
Orgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 13 Şubat 07:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mercimek_corbasi
arkadaşlar fps yi artırmak ekran kartına zarar vermez mi?
daha fazla elektrik vererek artırsak verir. ama burda yalnızca detayları sonuna kadar kapatıyo. yani oln göz zevkine oluyo ekran kartına deil. |
| |
Üsteğmen
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 14 Şubat 19:03 %0 | |
|
Bende bu Configi kullanıyorum öncelikle çok tşk emeği geçenlere.
En çok ilgimi çeken GT nin fps si tabi ki  |
| |
| Üsteğmen |  | 20 Şubat 20:49 %0 | |
|
| bende şöle bi sorun var arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve players ve profile klasörü yok bunu nasıl düseltebilirim acaba... |
| |
| Oyuncu |  | 22 Şubat 02:19 %0 | |
|
| Acayip güzel oldu .emege saglık. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 13:10 %0 | |
|
| serverlar 1.5 e geçmeyecek mi acaba bi bilgisi olan var mıdır? |
| |
| Albay |  | 01 Mart 15:10 (01/03, 15:16) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [GJT]YE$$iL
bende şöle bi sorun var arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve players ve profile klasörü yok bunu nasıl düseltebilirim acaba...
Vista kullanıcıları ;
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare klasörüne girdikden sonra yer çubugunun altındaki UYUMLULUK DOSYALARI klasörünü tıklayarak player's klasörüne ulaşabilirler. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Mart 16:40 %2 | |
|
arkadaşlar benim fps iyice düştü...
20-30 oynuyodum...
iice düştü ve 15 lerle 30 lar arası oynuyom...
makinam GeForce Go 7300 512mb
2.0 Çift Çekirdek INTEL
2 gb ram :S |
| |
| Tümgeneral |  | 19 Mart 07:30 %0 | |
|
2900 xt crossfire (2 adet) war bende bu cfg yi yukleyip com_maxfps 999 yaptığımda 999 fps alıyorum tşkkrler feci tatmin oldum  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mart 18:17 %0 | |
|
Ben bu config dosyasini fln yaptım inanılmaz hızlandı oyun fakat , görüntüler berbat oldu . Her şeyi yüksek ayara getirdim yine kötü . Fsp de 50 70 arası
Fsp yi nasıl yükseltebilirim ?
sistemim şöyle
cor2duo 2.8 işlemci ( çift çekirdek )
ex1600pro ekran kartı
asus p5b anakart |
| |
| Tuğgeneral |  | 23 Mart 02:01 %2 | |
|
IYIDE BURDA COK BUYUK BIR HAKSIZLIK VAR
OYUNDAKI YESILLIKLERIN BUYUK KISMI YOK OLUYOR BUDA KAMUFLAJ OLAN OYUNCULARI YADA ONEMLI BIR YERE GIDERKEN SURUNEN OYUNCULARIN BOSUNA DEBELENDIGI ANLAMINA GELIR LUTFEN BU SORUNU DUZELTIN BUYUK HAKSIZLIK CEVREDEKI HER MATERYALI KULLANMAK BIZIM HAKKIMIZKEN CONFIG ILE HERKESI KABAK GIBI GORENLER VAR DEMEK.. |
| |
| Albay |  | 26 Mart 05:34 (26/03, 05:36) %2 | |
|
| bende arada takılma oluyor neden oluyo acaba sistemim bu Intel Core 2 4300 1,80GHz 2 gbram Zotac 8800 gt 512 mb amp editon kullanıyrm oyun ayarımda bu 1024*768 4x anti-aliasing geri kalanları acık durumda kasma olması normalı yoksa bendemı bı sorun var . fareyi felan saga sola cevırıken bıraz agır kalıyorum ates ederken felan agır kalıyorm bılen bı arkdasım varsa bılgı verırse sevınırım. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 21:27 %0 | |
|
| Beyler ben ekranin sag altinda cikan ses gostericiyi kapamk istiyorum ve silahlar cok onde gibi onu ayarlayabilirmiyiz |
| |
| Tümgeneral |  | 28 Mart 06:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Extinction...!
bende arada takılma oluyor neden oluyo acaba sistemim bu Intel Core 2 4300 1,80GHz 2 gbram Zotac 8800 gt 512 mb amp editon kullanıyrm oyun ayarımda bu 1024*768 4x anti-aliasing geri kalanları acık durumda kasma olması normalı yoksa bendemı bı sorun var . fareyi felan saga sola cevırıken bıraz agır kalıyorum ates ederken felan agır kalıyorm bılen bı arkdasım varsa bılgı verırse sevınırım.
anti aliasingden kaynaklanabilir cod4 agır bir oyun hele full ayarda oynuyorsan aa yı kapa bence. |
| |
| |