Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 11:43 Toplam 73 oyuncu 56 sunucu 563 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nasıl yenerim superweapon generals

zafergeneral
Oyuncu
28 Ocak 22:13 (28/01, 22:15) %0
arkadaşlar ben cok da yetenekli bir zero hour oyuncusu değilim, ama bir çok kısayol tuşunu, saldırı taktikleri ve orduların özel silahları dahil hemen hemen anlarım uygularım.
sorum şu olacak bir arkadaşımla karşılıklı oynuyoruz o usasuperweapon'ı seçiyor ve hemen kritik alanlara savunmasını kurup(aracınızda ne olursa olsun durduran füze sistemi gıcık oluyorum buna bide apachi basıyor doayısıyla gla da olsam intihar saldırısıda yapsam (motorlarla vs) veya oyun başında onun alanında tunelde kurmaya çalışsam başaramadım birtüerlü yenemedim hatta oyun uzayınca biraz arkadaş uçakları limitlide bile oynasak maşallah 40 tane basıyo ve her biri atom bombası gibi (hayaletlerin bombaları var biliyorsunuz) sizce super weapona karşı en iyi ordu nedir ve taktiği nasıl olmalıdır???

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
01 Şubat 11:29 %0
Super Weapon General 1.04 patch icin konusursak, oyundaki en zayıf ırktır. Sebebi, gelisene kadar cok kolay oldurulebilmesidir. Humveelerin diger USA lere gore daha pahalı olması bunun başlıca sebebi. Soruna gelince, en basta hangi haritada oynadiginizi ve kac parayla basladiginizi bilmek gerekir sana taktik verebilmek icin. En basit yolu, Sen de USA ol, sen de comanchee ve aura bas. Elektrigini kes Auralarla sonra da helikopterlerle gir base ine. ( Bu taktik buyuk haritada oynuyorsanız ve yuksek parayla oynamaya baslıyorsanız işe yarar)

1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

^1^00Costigan
Tuğgeneral
Tuğgeneral

LoCaL StRaNgErS

03 Şubat 00:35 %0
Arkadasım sana wuper weopanın savunmalarına tek çare şu : Asker! Füze atan ve taramalılardan bol bol yap onlarla saldır savunmalara tanklarını falan arkada tut askerlerin hedef halinede gelmis olur tanklarınla da bitirici vurusu yaparsın ama askerler önemli gerçekten savunmayı çok iyi dağıtıyolar tabi füzeli savunmayı sakın çine karsı asker denemeyin

zafergeneral
Oyuncu
06 Şubat 12:45 %0
yorumlarınız iiçin teşekürler arkadaşlar, biz genelde küçük 2 kişilik haritalarda 10.000le başlıyoruz ve limitli de oynuyoruz, taktikleri denicm, özelliklee ilk önce enerjisini kesme taktiği sonra saldırma hiç fena değil, askerlere gelince oda güzel ama eleman uçak yapıp askerin üstüne bombayı bırakınca benim askerler grup halinde 1 snde felan havalarda uçuyolar) son oyunumuzda gerçi bende super weaponı seçtim sıkıcı bi şekilde bitiremedik oyunu çünki 2500 tane savunma binası yaptık oyun ilerlemedi 2.bir sorum daha olacak

zafergeneral
Oyuncu
06 Şubat 12:48 %0
bazen arkadaşlarla oynarken görüyorum, genel olarak oyunlarımızda nükleer yapmak yasak ama upgrade için nükleer yapıyorlar bunun mansaı nedir yane ne işe yarıyor nükleer yapmak(tabe snra satıyorlar) ve neyi upgrade ediyor sorum bu olacak

birde oyun başında rush olayı için bir taktiklerinizi bekliyorum

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
06 Şubat 18:25 %0
Sadece Cin'de nukleer silahın upgrade i vardir. GLA ve USA de yoktur. Cinin superweaponının upgrade i de, Nuke general da ucaklarin atis gucunu arttirir. Diger Cinlerde de Nuke Canonu upgrade eder. Eger oyununu gelistirmek istersen, benim foruma actigim bir topic var. Zero Hourla ilgili izleyebilecegin en iyi replayler orada verdigim linkte var. Onlari izlemeni tavsiye ederim. Saygilar.

1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

zafergeneral
Oyuncu
06 Şubat 22:22 %0
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar, ben tekrar bir soru sormak istiyorum birliklere diyelim uçaklarımıza rota vererek o rotada gitmesini ve dönmelerini sağlamak için bir kısayol var mıdır acaba, birde air f. alınca carpet bomb özelliği bir avantaj sağlıyor muhakak, bu tip benzer başka bir ordu var mıdır acaba ki alsak ta düşmana zarar verecek bu tip bir silahı olan...

zafergeneral
Oyuncu
07 Şubat 12:42 %0
ÇOK ACİL ARKADAŞLAR,

1.SORUM; HARD ARMYE KARŞI OYNARKEN GÖRDÜM, TANKLARIN ÜZERİNE UÇAKLARLA BOMBA YAĞDIRIYORUM AMA BANAMISIN DEMİYOLAR ZIPLIYORLAR SONRA HOOP TEKRAR OYUNDALAR CANLARI FALAN GİTMİYO, BU OLAY NASIL YAPILIYORR ARKADAŞLAR PLZ YARDIM...
2.SORUM GENE AYNI UÇAKLARA VEYA DİĞER BİRLİKLERE BİR NOTA VERİP O YÖNDE GİDMELERİNİ SAĞLAYIP DÖNMELERİNE YOL AÇACAK BİR YOL VAR MIDIR SAYGILAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

oakz

Moderatör
14 Şubat 17:04 %0
alıntı:
Gönderen: zafergeneral
arkadaşlar ben cok da yetenekli bir zero hour oyuncusu değilim, ama bir çok kısayol tuşunu, saldırı taktikleri ve orduların özel silahları dahil hemen hemen anlarım uygularım.
sorum şu olacak bir arkadaşımla karşılıklı oynuyoruz o usasuperweapon'ı seçiyor ve hemen kritik alanlara savunmasını kurup(aracınızda ne olursa olsun durduran füze sistemi gıcık oluyorum buna:) bide apachi basıyor doayısıyla gla da olsam intihar saldırısıda yapsam (motorlarla vs) veya oyun başında onun alanında tunelde kurmaya çalışsam başaramadım birtüerlü yenemedim hatta oyun uzayınca biraz arkadaş uçakları limitlide bile oynasak maşallah 40 tane basıyo ve her biri atom bombası gibi (hayaletlerin bombaları var biliyorsunuz) sizce super weapona karşı en iyi ordu nedir ve taktiği nasıl olmalıdır???

Hatırladığım kadarıyla USAF iken oyun başında iki Airfield çıkıp King Raptor'a abanıyordum. Eğer defans dikmişse iki tane King Raptor ile Power'ı alırsın. Ardından Chinnok'ları(İsmi sanırım buydu, para toplayan helikopterleri işte) indirip ekonomik bir darbe vurup avantajlı duruma geçebilirsin.

Eğer defans değil de War Factory yapıp Humvee uygularsa yine King Raptor'lar ile Humvee'leri yarı yolda durdurabilirsin. Olurda yolda engelleyemezsen bir helikopter çıkartıp, bir veya iki Chinnok eşliğinde Humvee'yi kolayca alt edebilirsin. Yukarıdaki arkadaş Aurora yapmaktan bahsetmiş. Aurora'nın etkili olduğu doğru fakat fiyatı ve çok geç çıkması oyunu riske etmekten başka işe yaramaz.

Don't argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.

Rare81
Oyuncu
19 Şubat 19:59 %0
Kardeş sana önerim replay izlemen. http://www.gamereplays.org/cncreplays/portal.htm sitesinde oyunlarla ilgili bol bol replay bulursun.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: