Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 19:38 Toplam 203 oyuncu 46 sunucu 847 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Korelere karşı alınabilecek en iyi ırk?

Atlles
Oyuncu
06 Şubat 00:17 %0
Dostlar korelerin var vagonundan ve siege onegerlerinden ağzım çok yandı.

Nası bi taktik ve hangi ırkı önerirsiniz?

APU$
Oyuncu
26 Şubat 10:53 %0
Basılan askere göre asker basıcan dostum eğer elemana siege onager ve war wagon basıyor ise sen buna beleş tabiri yaptığım hussar ve halbier kombinayonlu ordu kullanabilirsin.Önden hussarları gönderdiğinde askerler hussarları öldürmek için savaş düzenini bozuyor sende bu arada halbierleri sokuyosun oraya ve olay bitiyor fakat sen biraz daha fazla asker harcarsın çünkü askerlerin güçsüz fakat sen galip gelirsin hussarları kıvrak kullanırsan işin çok kolay war vagonlar vuruş için hamle yaptığında 2'ye falan ayırarak askeri kıvraklaştırcaksın.

Ummadığım anda ummadığımsın

Gunz..
Oyuncu
26 Şubat 16:50 %0
Franks in paladini bildiniz uzeri dier paladinlerden +2 tum ozelikler daha guclu oldugu icin 10 15 paladin korea sieag lerinin arasina sokuldugunda is yapar ve arkadan esas ordu arkada shkrmisler onde paladinlerle rahat bir savas kazanacagina emin olabilirsin
(rush icin degildir)

Sorsan bende isterim güzel günler evet ama çözüm değilki mutlu geleceği düşlemek susma.
http://www.youtube.com/watch?v=VepV4

Atlles
Oyuncu
16 Mart 11:00 %0
Kardeşlerim haklı gibi görünüyosunuz ama ilk arkadaşımın dediği olaya gelince adamda halberdier war wagon ve siege oneger kombinasyonlu bi ordu var hussarlara halberdierlerle saldırır. benim halberdierlerde eminim siege onegerın hezimetine uğrar.

2. arkadaşımda ise paladin konusunda haklısın frankalrın paadinleri güzel fakat dediğim gibi adamda halberdier olacağından benim paladinleri yiyecektir.4. çağa geçmeden bitirmem gerekiyo ki onu siege oneger asamasın

Musicopath
Albay
Albay
18 Mart 20:16 (18/03, 20:17) %0
paladinleri kullan ama, safları sık olmasın. gruplara ayır, aralarını açık düzen tut. yoksa onager'lar 15 saniyde 100 tane paladini temizler. kıvraklık önemli. mümkünse türkleri seç. paladinler dalsın, arkadan da topçular uzun mesafeden onagerları bombalasın. Bunların hiçbirini başaramıyorsan, rush yap, adamın gelişmesine izin vermeden ne pahasına olursa olsun dal, dark age rush taktiklerini araştır. rush yapacaksan türkleri değil rush ırklarını seç, hunlar mesela.

<===>
Pratik COD2 Bind ve Script dersleri profilimde!
<===>

sir roby diablo
Oyuncu
19 Mart 17:31 %0
türkler ve paladinler?
bu arada kore gibi bir ırkı 4. çağa kadar getirirsen işin cok zor bunu bil adamlar siegelerle ne getirirsen getir silerler ama bence en cok dayanacak olan ırk gene türklerdir o da bombard cannonların hatırına dediğim gibi koreyi 4. cağa gelmeden ezeceksin yoksa işin cok zor olurrr..

duman_37
Oyuncu
19 Temmuz 08:41 %0
arkadaşlar 4. çağa gelindiğinde koreyi yenebilecek devletvler çok azalır nerdeyse %5-10 civarında kalır kimi paladin demiş ona taktik söliyim önde halbederler arkada vagonlar aralarına da serpiştirilmiş siegeler ama siegeleri de kullanamazsan senin halbederlerin tost olur arada bu kdar basit biri de husaar ve halbeder demiş koredeki halbederler hussara 3- 4 kere vurur diğer ırkdaki halbederlere de siege var bu kadar basit yenmesi orasının ben age oftaki tüm askerlerin özelliklerini hangi askeri yenebileceğini hangi askerin hatta bonusu olduğunu biliyorum çünkü ageye hayatımı verdim

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: