evet hafiften aksiyonlu sahnelerde sekiyorumsu bir hava var..
mesela topu uzağa attın kamera takip ederken hafiften sekteye uğruyor görüntü...
o zaman ikimizinde ortası olsun fifa2008 alalım (bende tek oyun var zaten ya:S )
bilmiyorum gördünmü fifa yı ps3 de ama bi kaç güzellik anlatayım: top un dinamiği inanılmaz gerçekci...yani top gerçekteki gibi havalanıp faso alıyor...adamlarda tipleri biraz benziyor...
40 yillik pesciyiz sen gelmis fifa al diyosun duymamis olayim oyle sey Sen hic online oynayabildin mi pesi dun denedeim ilk defa ttnet saolsun ben en son orta sahayi gorurken adam kaleciyle karsi karsiya bana gol atiyo.Soyle daha az takilan sunucuyu nerden bulabiliriz.Winning icin konusuyom bu arada pes degil
ya ben hazır adam geliyor karşıma sunucuya bağlanmıyorum...
bir de o senin dediğin olay benim başıma sık sık geliyor sebebi sanırım uzak ülkelerden adamlarla oynadığımızdan kaynaklanıyor olabilir...
bu arada ben 3-5 gündür pes online oynayamıyorum:Yamasını çıkarmışlar(yamayı yüklemezsen online oynanmıyor) (135mb.) tam inecek net kopuyor haydaaa en baştan indir...inmeside iki saat sürüyor..dün kafam attı bir kez daha indirmeyi deneyim dedim 2buçuk saati geçti anca %27 ye gelmiş,dedim makineyi yakmayım oyun uğruna kapadım D:...