| Yazar | Konu: Favori silah ve perkleriniz. |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 01 Şubat 18:49 (01/02, 18:50) %0 | |
|
| Herkez silah ve perk onerisini yazsin silahin vurus gucunu artiran ve kullandiginiz silah perkleri yazarsaniz herkez bilgi edinebilir. |
| |
|
|
| Tümgeneral |  | 01 Şubat 18:54 (01/02, 18:55) %0 | |
|
silah degişirde en çok kullandıgım perkler : bandroiller-stopping power-deep impact bu üçünü çok kullanırım sd de ise dead silence kullandıgım görülmüştür. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 19:12 %0 | |
|
| favori silahım p90 blue tiger rengi susturucu Bandolier Overkill stedy aim perklerinide seviorum ve kullaniorum |
| |
| Binbaşı |  | 01 Şubat 19:30 %0 | |
|
carbine,p90 + silencer ,red dog sight + stedy aim , stopping power ,2x c4 genellde bunlar anlatabilmişimdir İnşallah  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 20:51 %0 | |
|
| Boş zamanlarımda p90, m4, skorpion, m60, m14, usp.45 gibi silahlar kullanırım. Kullandıgım perkler ise cogunlukla stopping power ile extreme conditioningdir. Yarısmacı arkadaslara basarılar, ölen arkadaslara allahtan rahmet dilerim. |
| |
| Tuğgeneral |  | 01 Şubat 21:01 %0 | |
|
| valla ben genelde silah olarak m4, baret, ak-74, shotgun kullaniyorum park olarak frag X 3 , stopping power, deep inpactk, ve steady aim |
| |
| Yarbay |  | 01 Şubat 22:12 %0 | |
|
silah olarak m4 super .
yanınada desert eagle  |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Şubat 22:38 %0 | |
|
p90 ımı kırmızı yaptıktan sonra diger silahlarla kasmaya başladım dün ak-47 mi mavi yaptım ve hala üzerinde çalışmalarım dewam etmekte boya parası için keLLe istior benden perklerimi sorarsanız
Perk1 : Bandoiler
Perk2 : Stopping Power
Perk3 : Extreme Condition
diger choose classdaki perklerim hemen hemen buna yakındır Saygılar. |
| |
| Yarbay |  | 01 Şubat 23:54 %0 | |
|
| Bu ayarlar hangi menuden yapiliyor bulamadim cunku silah secerken choose classdaki silah ilk silahla ayni ve herhangi mudahale yapilamiyor lazer point ve durbun nasil takabilirim? |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 00:11 %0 | |
|
| bende g3 bandolier > double tap >deep impact guzel silah ve perk birlesmeleri daha da degisiklerini bekliyoruz sizlerden. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 01:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: killnOd
Bu ayarlar hangi menuden yapiliyor bulamadim cunku silah secerken choose classdaki silah ilk silahla ayni ve herhangi mudahale yapilamiyor lazer point ve durbun nasil takabilirim?
Create A Class dedikten sonra 5 menüden istediğin silahı yaratabilirsin. Choose Class oyun sırasında oynamak için seçmek gereken silah menüsü oluyor. Yani silah yaratamazsın oradan. Masaüstündeki multiplayer'dan girip halledebilirsin.
Benim favori silah ve perklerim;
AK-47. Bandolier - Double Tap - Steady Aim. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 04:08 %0 | |
|
DRAGUNOV: M40A3:
1-CLAYMORE 1-CLAYMORE
2-UAV JAMMER 2-UAV JAMMER
3-DEEP İMPACT 3-IRON LONGS |
| |
| Albay |  | 02 Şubat 09:51 %0 | |
|
1-)Claymore - Bomb Squad
2-)Jammer
3-)Deep impact - Extreme condinontion - Dead Silence |
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 13:26 %0 | |
|
g3gc m4 carbine
1claymore
2stadyaim
3stoping power |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 13:31 %0 | |
|
| barret 50.cal+bandolier +stopping power+deep impact bunu herkese oneririm sniperi cok guuclu yapiyo adami 1 mermide indirebiliyo. |
| |
| Albay |  | 02 Şubat 14:22 (02/02, 14:23) %0 | |
|
Gold Mini Uzi Susturuculu
Sd için
Perk1:Special 3 stun granade
Perk2:UAV Jammer
Perk3: Dead Silence
TDM için
Perk1:Bandolier
Perk2:Stopping power
Perk3:Extreme Condition arada AK-47 AK-74u bir de Susturuculu M4 Carbine iyi gidiyor. |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 14:59 %0 | |
|
| mp5 bandolier + stopping power +stedy aim silahin gucunu vurusunu artirian en onemli perk mp5 de stedy aim bence. |
| |
| Albay |  | 02 Şubat 16:07 %0 | |
|
AK-74U red dot ile
1-) bandolier
2-) stopping power
3-) deep impact |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 16:49 %0 | |
|
ee osn bu kadar kisimi herkez silahini yazsin da gorelim kim hangi silahta iyi bir silah daha
m4 carbine+silencer +bandolier+double tap+deep impact . |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 18:10 %0 | |
|
| baska herkez yazsin perk ve silahlarini en iyi silah hangisi gorelim plz. |
| |
FonDip

|  | 02 Şubat 18:23 %0 | |
|
hiç onla bunla uğraşmıyorum valla m16 bana yetiyorda artıyor |
| |
Yarbay
WeatherProoF

|  | 02 Şubat 23:00 %0 | |
|
evvet m16 vurus gucu baya cok perk silah isi adami yoruyo dogru soluyorusun en iyi uyan silahi bulmak zor olabiliyo herbie
ak 47 u silencer stooping power mart rrom bunu deneyin cok guzel uyumlu silah. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Şubat 15:18 %0 | |
|
benim perklerim:1-Stopping Power
2-Deep Impact
3-Clayrmore |
| |
| Oyuncu |  | 15 Nisan 21:45 (15/04, 21:51) %0 | |
|
benim favorim Skorpion vz61 küçük bi çocuk gibi ama yaramaz bi çocuk deneyin bu silahı seri frag yapamazsınız ama vs de rakip bulamazsınız çünkü çok cabuk öldürüyo bundada mermi hızının katkısı var bide sakın hayvan gibi o silaha double tap la stedy aim perki kullanmayın ayıp olur karşınızdakine silah yeterince güçlü zaten |
| |
| Yarbay |  | 15 Nisan 22:56 %0 | |
|
m16 +reddot+claymore+stopping power +deep impact
shotgun+grip yada 3 frag grenade+juggernut+martidom
m4+bandolier^douple tap+ deep impact
bunlar gayer kusel oluor ama m16 gibisi yok bazen
g3 red dot+claymore +stopping power+deep impact g3 le ii oynayamasam da oynamasi zevklı bı sılah |
| |
| |