Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:21 Toplam 255 oyuncu 47 sunucu 716 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo 2 kurulurken hata

turgut10192
Oyuncu
29 Ocak 19:04 %0
Arakdaslar yeni Diablo 2 dvd aldım . dvd 3 ayrılmıs 1-2-3 diye

1.cd 2.cd 3.cd 1.cd deki install tıklıyoru hata(please insert the cd labelled' install disc') veriyor nasılbu hatayı nasıl giderebilirim

[GX]Bortu

Moderatör
30 Ocak 07:51 %0
Hata değilki o. Sana installation disc yazan cd yi takmanı söylüyor. Kurulum esnasında play disc yazanıda isteyecek.

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
30 Ocak 14:03 %0
Zannedersem cd imajları dvd ye atılmış :).
cd1 play disc olması lazım öyle hatırlıyorum en azından.
cd2 den kurmayı deneyin.

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

[GX]Bortu

Moderatör
30 Ocak 19:21 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
Zannedersem cd imajları dvd ye atılmış .
cd1 play disc olması lazım öyle hatırlıyorum en azından.
cd2 den kurmayı deneyin.
Xebani Webzine & Radyo

aa canavar korsana destekmi veriyor ne? Olredi bey ne der aa

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
31 Ocak 01:53 %0
Korsan mı aaaa :O... Olredi kaldır bu başlığı kulun kölen olim :D

alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu

aa canavar korsana destekmi veriyor ne? Olredi bey ne der aa :b
GameX forever

Xebani Webzine & Radyo

allreadydead

Moderatör
31 Ocak 08:37 %0
6 ocak 2006da üye olmuş ilk mesajı 2 yıl sonra olmuş konuyu açan üyemizin...2 sene hazırlandığı soruyuda anlayamadım.
1 dvd 3 cdye bölünmüş nedemek ? oyun zaten cd, dvd değilki. 1. cd installation disc, 2. cd si play 3. expansion diye hatırlıyorum. muhtemelen yanlıştır.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
31 Ocak 11:02 (31/01, 11:31) %0
3. cd cinematics disc cahil olredi. bide mod olcak peh

GameX forever

baal | manowar
Oyuncu
31 Ocak 22:19 %0
Ahahaha harbiden cahilsin ha olredi. Arkadaşta korsan almış oyunu. Cd imaj larınıda dvd ye atmışlar :D.

alıntı:
Gönderen: allreadydead
6 ocak 2006da üye olmuş ilk mesajı 2 yıl sonra olmuş konuyu açan üyemizin...2 sene hazırlandığı soruyuda anlayamadım.
1 dvd 3 cdye bölünmüş nedemek ? oyun zaten cd, dvd değilki. 1. cd installation disc, 2. cd si play 3. expansion diye hatırlıyorum. muhtemelen yanlıştır.

Xebani Webzine & Radyo

allreadydead

Moderatör
01 Şubat 13:43 %0
bilemem korsan d2 nasıl olur nedir. yoktu benim zamanımda öyle şeyler.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
01 Şubat 15:05 %0
hıhı tabi. senin zamanında d2 lerde 2 cd di demi 3. cd yi expansion zannedion allaın nubu

GameX forever

allreadydead

Moderatör
02 Şubat 09:28 %0
senin gibi bıraktım bidaha oynarsam eşekler kovalasın deyip sonra defalarca tekrar yüklemediğimden bilmiyorum cahil börtü. en son orjinal aldığımda kurdum oda 2001. cd ler nerde bilmiyorum bile.

[GX]Bortu

Moderatör
02 Şubat 17:12 %0
7 senedin pc de yüklü duruyo ha baya dayanıklı kullanıon demek olredi th3 k3nk

GameX forever

allreadydead

Moderatör
02 Şubat 21:14 %0
işletim sistemini yeniden kursanda tekrar yükleme istemiyor d2. bende 2. kısma kurmuştum halen duruyor.

[GX]Bortu

Moderatör
03 Şubat 09:07 %0
Bu senin cahil olduğun gerçeğini örtmez, örtemez sayın imitasyon mod. Demi canavar

GameX forever

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: