Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 14:54 Toplam 135 oyuncu 56 sunucu 779 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler

fearlesshakan
Oyuncu
05 Ocak 23:01 %0
mrb ben yeni üyeyim herhangi bir oyunun serverine giriyorum ama sunucuya bağlanıom orda tıkla yazısı geli sonra 36 ms fln diip kalıo hp ne yapmam lazım benim????oyuna giremioorum

Tora

06 Ocak 03:26 %0
Tıkla yazısı ping ölçmek içindir. Serverın adı üstüne tıklayın ve çıkan diğer sayfada bağlantı programının kurulmasına izin verin. Ardından Bağlan butonu çıkacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

*MarkHenry
Oyuncu
12 Ocak 18:03 %0
yardım için saolun

lesdat
Oyuncu
16 Ocak 13:16 %0
merhaba. mozilla ile şifremi yazıp log in olabilmeme rağmen explorer la olamıyorum. log in resminin üzerine gelince el işareti çıkıyor ama tıklanmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Tora

16 Ocak 14:26 %0
alıntı:
Gönderen: lesdat
merhaba. mozilla ile şifremi yazıp log in olabilmeme rağmen explorer la olamıyorum. log in resminin üzerine gelince el işareti çıkıyor ama tıklanmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Şifrenizi yazdıktan sonra sadece klavyenizdeki Enter tuşunuza basın.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lesdat
Oyuncu
17 Ocak 16:13 %0
ne yazıkki bunun da bir faydası olmuyor

Tora

18 Ocak 03:53 %0
alıntı:
Gönderen: lesdat
ne yazıkki bunun da bir faydası olmuyor

Şifrenizi yazdıktan sonra Tab'a 1 kez basın ve ardından Enter'a basarak deneyin.

vekabi
Oyuncu
23 Ocak 20:15 %0
hocam call of duty 4 e girmek istiyorum ama 1.4 patchini bir türlü indiremiyorum yüksek kapassiteli sunucudan indirmeye kalkınca Internal Server Error hatası veriyoherkese açık dosya sunucusunda ise indirmeye baslıyo ama bir süre sonra otomotik iptal oluyo
ilgilenirseniz sevinirim

Tora

23 Ocak 20:33 %0
http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/CoD4MW-1.4-PatchSetup.exe
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2591&id=13565

vekabi
Oyuncu
25 Ocak 19:23 %0
teşekkürler usta hallettm sayende

^1GothiK@
Albay
Albay
29 Ocak 14:44 %0
Sayın Yöneticiler Ve Bilen Arkadaşlar Ben COD'u Genelde İnternet Cafeden Oynuyorum Her Zaman Bir Bağlantı Programı İndiriyorum ! Oynasana.com'un Şimdi Denediğimde İse Güvenlik Hatası Veriyor ! Hata Aynen Şöyle
http://img182.imageshack.us/img182/2237/sorungw8.jpg

İlgilenirseniz Sevinirim !

Bütün Yazılanları denedim !

Tora

29 Ocak 19:36 %0
alıntı:
Gönderen: CCS|Evilshadow
Sayın Yöneticiler Ve Bilen Arkadaşlar Ben COD'u Genelde İnternet Cafeden Oynuyorum Her Zaman Bir Bağlantı Programı İndiriyorum ! Oynasana.com'un Şimdi Denediğimde İse Güvenlik Hatası Veriyor ! Hata Aynen Şöyle
http://img182.imageshack.us/img182/2237/sorungw8.jpg
İlgilenirseniz Sevinirim !
Bütün Yazılanları denedim !

güvenlik seviyeniz yüksek olduğundan ötürü otomatik olarak engellenmiş görünüyor.

^1psycho
Tümgeneral
Tümgeneral
30 Ocak 10:57 (30/01, 10:59) %0
CoD 4 de süre dolduktan sonra Bağlan yerine şunu veriyor:
Ana sunucu ile bağlantı sağlanamadı.

CoD 2 de ise süre dolduktan sonra Bağlan'ı göstermeden tekrar saymaya başlıyor.(arada yukarıdaki şeyde gerşekleşiyor)

Bazen sitedeki bazı sayfaları açmıyor, boş bembeyaz bir sayfa gösteriyor.

Sorun nereden kaynaklanıyor, çözümü nedir?
(Tam da tatil zamanı bunlar yaşanınca insan kafayı yiyor.)

ben deli değilim BIRAKIN BENİ LANNN

Tora

30 Ocak 11:35 %0
alıntı:
Gönderen: ^1psycho
CoD 4 de süre dolduktan sonra Bağlan yerine şunu veriyor:
Ana sunucu ile bağlantı sağlanamadı.
CoD 2 de ise süre dolduktan sonra Bağlan'ı göstermeden tekrar saymaya başlıyor.(arada yukarıdaki şeyde gerşekleşiyor)
Bazen sitedeki bazı sayfaları açmıyor, boş bembeyaz bir sayfa gösteriyor.
Sorun nereden kaynaklanıyor, çözümü nedir?
(Tam da tatil zamanı bunlar yaşanınca insan kafayı yiyor.)

Bahsettiğiniz sürelerde yaşanan bazı hatalar yaşanmıştı. Şimdi olmaması lazım

^1psycho
Tümgeneral
Tümgeneral
30 Ocak 12:04 %0
Üzgünüm gene olmadı

N. Machiavelli
Oyuncu
30 Ocak 14:08 %0
cod 4 sunucularına bağlanmaya çalıştığımda "Ana sunucu ile bağlantı sağlanamadı." diye uyarı geliyor ve bağlanamıyorum. dün geceden beri aynı sorunu yaşıyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

^1GothiK@
Albay
Albay
31 Ocak 17:30 %0
alıntı:
Gönderen: Tora

güvenlik seviyeniz yüksek olduğundan ötürü otomatik olarak engellenmiş görünüyor.

Güvenlik Seviyemide Düşürdüm Bilerek Gene Olmadı Ama Düzelmiştir Şimdi ! Saolun !

Temiz Bir COD İstiyorum ! Lütfen Daha Duyarlı Olalım !

servet21
Oyuncu
07 Şubat 11:32 %0
slm acil...
bu oyuna 1 haftadır uyeyım online uzrerınde onyanan oyun baglanıyorum sure verıyor beklıyorum sure dolduktan sonra yukla yazıyor ..ve tabıkı olmuoyr kısacası ouyna gırmem ıcın bana adım adım anlatırmısınıuz

servet21
Oyuncu
07 Şubat 11:46 %0
karsık ısmı bana mı oyle gelıyor bırazx eglenelım dıye gırıyoruz ama bı turlu kısmet olmuyor .benım sorunum ıse oyuna gırmeden 15 ms dıyor tıklıoyrum bu sefer baglan dıoyr baglanıyorum programı baglantı programı cıkıyor onuda yapıyorum baglan dıyorum eksık dosyalar dıyor dowlond yapırum yukle cıkıyor yukleme ıslemınde baska ufak bı saya cıkıyor ve errror olarak cıkıyor bana detaylı anlatırmısınız

servet21
Oyuncu
12 Şubat 12:47 %0
slm oyunu baglanıyorum call of duty yaması eksık dıyor tıklıyortum ındırmek ıcın ama bı turlu sayfa acılmıyor erroor dıyor ne yapmam lazım

Tora

12 Şubat 17:26 %0
alıntı:
Gönderen: servet21
slm oyunu baglanıyorum call of duty yaması eksık dıyor tıklıyortum ındırmek ıcın ama bı turlu sayfa acılmıyor erroor dıyor ne yapmam lazım

Hani oyun ve hangi sürümü istiyorsanız belirtin, biz adres bulup iletebiliriz.

^^03HeRo
Binbaşı
Binbaşı
07 Mart 16:03 %0
YA BEN HİÇ BİR SERVERE GİREMİYORUM SEVİYENİZ YETERLİ DEĞİL DİO OYNA HİÇ RÜTBE OLMAZSA BİLE BAZI SERVERLERE GİRELEBİLİYORDU AMA BEN HİÇ BİR SERVERE GİREMİYORUM.VE RÜTBEM YARBAY%60 DAN OYUNCUYA DÜŞMÜSÜM YA BUNUN NEDENİ NEDİR NE YAPİM SOĞUDUM ARTIK OSNDEN VALLA SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUM

Tora

07 Mart 19:09 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00mT|^^99JcKaL
OSNDEN VALLA SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUM

Ben de sizlerden, alakasız konuya mesaj atmamanızı istiyorum. Çok mu şey istedim acaba 4-5 mesajda bir "yanlış yer" diye uyararak.
Bağlantı programında sorun yaşıyorsanız yeriniz burası, fakat bağlantı programıyla alakasız ise, yeriniz Online Destek.

GRING0*
Oyuncu
13 Nisan 10:19 %0
Bende baglanamıom Yenı uyeyım Yardım Pls..

Tora

13 Nisan 20:06 %0
alıntı:
Gönderen: GRING0*
Bende baglanamıom Yenı uyeyım Yardım Pls..

Lütfen konuyu ve makaleyi okuyarak adım adım çözmeye çalışınız. Beceremediğiniz adımları bizlere danışabilirsiniz.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: