Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
18/05/08 02:49 Toplam 109 oyuncu 53 sunucu 270 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2008

sting*
Oyuncu
04 Ocak 16:20 %0
Editor arkadaşımızın verdıgı samsung ıletışım sayfasından cevabım geldı 2008 dede sponsor olmuyacaklarmıs sanırım artık samsung yalan oldu başka bir sponsor bulunması mumkun degılmı bende yardımcı olabılırım her bakımdan ne olursa

n-e-c-r-o
Gate13 Team

12 Ocak 02:17 %0
Ölmüş oynasana forumları ya en üstteki konular haftalar aylar önce açılmış cevap dahi yok bu senede wcg yok sanırım hayırsever sponsorlar bulunamazsa

KennyOii
Oyuncu
12 Ocak 09:03 %0
yukardaki linklere baktımda forum linki falan tıklanmıyor...gg olduk bu yılda.

Leon-tr
Oyuncu
14 Ocak 14:26 %2
Siberlig ve osn 2004'ten sonra esas güçlü kimliğini yitirdi. O yıldan itibaren yaptıları en iyi işi mesaj silmek adam banlamak.

overmancer
team killers

15 Ocak 03:10 %2
efes pilsen i yapabilirim sponsor da garip olur :S herkes sarhoş felan.. turnuvadan meyhaneye geçeriz..

Beni sadece bir kisi anladi, o da yanlis anladi.

KennyOii
Oyuncu
15 Ocak 09:17 %0
ahahaha beşiktaş kazan xD

alıntı:
Gönderen: overmancer
efes pilsen i yapabilirim sponsor da garip olur :S herkes sarhoş felan.. turnuvadan meyhaneye geçeriz..
Beni sadece bir kisi anladi, o da yanlis anladi.

SlzZzP
Oyuncu
19 Ocak 23:38 %0
aral mı ne sponsor oldu ... hani su oyun distribütörü olan...

supremeracer
Oyuncu
21 Ocak 20:09 (21/01, 20:09) %0
alıntı:
Gönderen: SlzZzP
aral mı ne sponsor oldu ... hani su oyun distribütörü olan...

Doğru mu gerçekten haberin kaynağını gösteriri misin? Bu arada geçen sene hakkında bir haber buldum; http://www.pcoyun.com/wcgden_guzel_haber siberlig işi beceremiyince ICM Arma Organizasyon'dan Wcg'yi düzenlemesini istemiş ama zaman kalmadığı için yapamamışlar.Belki bu sene Wcg olur.

SlzZzP
Oyuncu
21 Ocak 20:32 %0
armada olabilir emin diilim o isimli bişidir doru snn haber kaynaın

sting*
Oyuncu
22 Ocak 14:57 %0
Beyler herşeyi niye başkalarından bekleyelımkı yanı kendımızde bır sponsor bulabılır katılım sağlayabılırız wcg icin sponsorluk cok pahalıya patlamaz olucak firmaya soncta dunya capında bır turnuva hem maliyeti az guzel bır reklam yapma olanagı saglayabiliriz hoş olur sponsor bulmanın o kadarda zor oldugunu zannetmıyorum

darktrpr

22 Ocak 15:04 %0
Turnuva işleyişi ve WCG organizasyonu hakkında çok bilgi olmamasından dolayı yanlış yorumlar gelmiş. WCG ve sponsorluk konusu bu yıl henüz bir kesinlik kazanmamış olsa da, organizasyona Samsung dışında bir sponsor bulmak maalesef oldukça zor. Bunun başlıca nedeni Samsung destek versin ya da vermesin WCG organizasyonunda Samsung logosunu kullanmak zorundasınız.

Bununla birlikte alacağınız diğer sponsorların Samsung'dan daha büyük boyutlarda reklam yapması da söz konusu değil. Turnuva masraflarının da bu yıl en azından 50 ile 75 bin dolar arasında olacağını düşünürseniz Samsung'un bu yıl destek vermemesi sonucunda yeni bir çıkmazile karşılaşılabilmesi olası olabilir.

sting*
Oyuncu
22 Ocak 18:05 %0
Büyük bir firma icin 50 70 bin doların para bile oldugunu sanmıyorum Coca cola aklıma geldi mesela sponsorluk basvuru adresine faks cektim Tum detayları anlattım tamam belki samsung dan fazla reklam yapamıyacak sponsor marka ama uzerımıze gıydıgımız t shirtlerin ustunde bile olsa yeter ufak bi yerde amble simge o bile yeter onlar icin bakalım faks ıma cevap beklıyorum dahada birsürü yere başvurucam Ben tersane sektöründe çalışıyorum ki bu sektör milyar dolarlarla oynayan turkıyede buyuk bır sektor gecen sene Klubumuzun duzenliyeceği konser icin bu sektorden 60 mılyar sponsorluk destegı almıstık ki bakın Biletix in geçmiş konserlerine görürsünüz Koparabılrsem gene sponsorluk koparmaya çalışacağım bence sponsorluk işini fazla büyütüyoruz

supremeracer
Oyuncu
22 Ocak 21:59 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Turnuva işleyişi ve WCG organizasyonu hakkında çok bilgi olmamasından dolayı yanlış yorumlar gelmiş. WCG ve sponsorluk konusu bu yıl henüz bir kesinlik kazanmamış olsa da, organizasyona Samsung dışında bir sponsor bulmak maalesef oldukça zor. Bunun başlıca nedeni Samsung destek versin ya da vermesin WCG organizasyonunda Samsung logosunu kullanmak zorundasınız.
Bununla birlikte alacağınız diğer sponsorların Samsung'dan daha büyük boyutlarda reklam yapması da söz konusu değil. Turnuva masraflarının da bu yıl en azından 50 ile 75 bin dolar arasında olacağını düşünürseniz Samsung'un bu yıl destek vermemesi sonucunda yeni bir çıkmazile karşılaşılabilmesi olası olabilir.

Samsung ana sponsor olması rağmen son 2 yıldır Intel,Microsoft gibi bir çok firmanında sponsor olduğunu biliyorum.(kaynak:WCG sitesi) Samsung olmasa bile WCG ile ilişkisi olan firmalara başvurulursa sonuç alınabilir diye düşünüyorum."...bu yıl en azından 50 ile 75 bin dolar arasında " sponsorlar için önemli bir miktar olmasa bile yerel bir turnuva için bence çok uçuk affeddersiniz birazda salama bir rakam.Sonuçta Türkiye finali dışında elemeler intenet kafelerde oluyor.Onun parasınıda biz veriyoruz.Ayrıca bu yılın ne gibi bir özelliği var anlamadım.

darktrpr

22 Ocak 23:30 %0
Firmalar pyun sektörüne temkinli yaklaşıyorlar. Evet rakamlar büyük değilama bu rakamları ana sponsorluk dışında firmalar vermek istemiyorlar maalesef.

alıntı:
Gönderen: sting*
Büyük bir firma icin 50 70 bin doların para bile oldugunu sanmıyorum Coca cola aklıma geldi mesela sponsorluk basvuru adresine faks cektim Tum detayları anlattım tamam belki samsung dan fazla reklam yapamıyacak sponsor marka ama uzerımıze gıydıgımız t shirtlerin ustunde bile olsa yeter ufak bi yerde amble simge o bile yeter onlar icin bakalım faks ıma cevap beklıyorum dahada birsürü yere başvurucam Ben tersane sektöründe çalışıyorum ki bu sektör milyar dolarlarla oynayan turkıyede buyuk bır sektor gecen sene Klubumuzun duzenliyeceği konser icin bu sektorden 60 mılyar sponsorluk destegı almıstık ki bakın Biletix in geçmiş konserlerine görürsünüz Koparabılrsem gene sponsorluk koparmaya çalışacağım bence sponsorluk işini fazla büyütüyoruz

Intel ya da Microsoft Türkiye'de bugüne kadar hiç bir WCG'ye parasal olarak ciddi anlamda bir yardımda bulunmadı. Bugüne kadar Samsung dışında alınan en yüksek sponsorluk bedelinin 10.000$ olması lazım.

50.000 - 75.000 uçuk rakamlar değil daha önce bir turnuvanın yaklaşık 100.000$'a mal olduğunu madde madde açıklamıştım daha önceki konu başlıkları içerisinde arayıp bulabilirsiniz.

alıntı:
Gönderen: supremeracer

Samsung ana sponsor olması rağmen son 2 yıldır Intel,Microsoft gibi bir çok firmanında sponsor olduğunu biliyorum.(kaynak:WCG sitesi) Samsung olmasa bile WCG ile ilişkisi olan firmalara başvurulursa sonuç alınabilir diye düşünüyorum."...bu yıl en azından 50 ile 75 bin dolar arasında " sponsorlar için önemli bir miktar olmasa bile yerel bir turnuva için bence çok uçuk affeddersiniz birazda salama bir rakam.Sonuçta Türkiye finali dışında elemeler intenet kafelerde oluyor.Onun parasınıda biz veriyoruz.Ayrıca bu yılın ne gibi bir özelliği var anlamadım.

sting*
Oyuncu
23 Ocak 13:19 %0
Denemekten kımseye zarar gelcegını sanmıyorum

KennyOii
Oyuncu
25 Ocak 07:36 (25/01, 07:38) %0
bunları yapabilmek için önce türkiyede e-sports varmı yokmu diye bi sormak lazım, bana kalırsa Türkiye'de reklam olacak tek şey var Televizyon.Teknoloji tv diyeceksinizde uydu izleyen arkadaşlar bilirler 2-3 oyun oynuyorlar anlamadığm halde o bask dillerini oturup izliyorum mantaliteyi kavrayabilmek için..Bunu yapabilecek NTV yada TV8 gibi yenilikçi kanallar var ama yerel tvler falan kesmez zira Sponsor %100 garantili olarak televizyonda yapılır Türkiye dünyada en çok tv izlenen 2. ülke(1. Amerika Birleşik Devletleri olması lazım sanırsam) yani 1saatlik bir program yapsalar bile en kötü zaman diliminde bi ihtimal 1000 kişi izler diye tahmin ediyorum..(şahsi fikrimdir fikir çatışmasına girmemek lazım)
Siz sponsor kovalıyorsunuzda arkadaşlar konuyla alakasız ben ESL.tr için partner bulamazken sponsor işi ütopyamız olarak kalır gibi geliyor.

TurQuality.FIFA

TurQuality.FIFA

Sayfa: « 1 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: