Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 16:25 Toplam 189 oyuncu 50 sunucu 963 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Video yaptim izleyin iişte :d

No.M/DeltaSays
Çavuş
Çavuş

NoMore

21 Ocak 20:40 (21/01, 20:45) %0
Adamlar Hergun Vurdugu İçin Helal Diyor Dimi... Osn yı Nereye Getiriyo Bunlar Yahu....

Şu Videoyuda İzle Turnuva Maçi Yenmekmi Yenilmekmi Belirliyicek Bi Elde Adam Bombayı Çozmeye Çalişirken Durbunsuz Head... Bunu Sen Yap Ben Kafami Keserim...
http://www.izlesene.com/video/oyun-deltasayscwo-durbunsuz-sniper/232679

No.M/DeltaSays
Çavuş
Çavuş

NoMore

21 Ocak 20:49 %0
Turnuva Maçi Ne Biliyorsunuzdur CSR Klanı... !!!

alıntı:
Gönderen: ^1DeltaSays
Adamlar Hergun Vurdugu İçin Helal Diyor Dimi... Osn yı Nereye Getiriyo Bunlar Yahu....
Şu Videoyuda İzle Turnuva Maçi Yenmekmi Yenilmekmi Belirliyicek Bi Elde Adam Bombayı Çozmeye Çalişirken Durbunsuz Head... Bunu Sen Yap Ben Kafami Keserim...

Xallez
Oyuncu
21 Ocak 21:03 %1
sağdece komiksin.

alıntı:
Gönderen: ^1DeltaSays
Turnuva Maçi Ne Biliyorsunuzdur CSR Klanı... !!!

Xallez
Oyuncu
21 Ocak 21:08 (21/01, 21:08) %2
kendi videonda ki yorumu okumak bile gülmeme yetiyor
"cod2 maçinda durbunsuz yaptigim akillara hayret vuruşum..."

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
21 Ocak 21:43 %0
Kenan bırak abi uğraşmaya değmez.

alıntı:
Gönderen: CSR|GaRBaJoSa*
kendi videonda ki yorumu okumak bile gülmeme yetiyor
"cod2 maçinda durbunsuz yaptigim akillara hayret vuruşum..."

^7Vrs.|^1KoLeRa
Tuğgeneral
Tuğgeneral
21 Ocak 21:44 (22/01, 08:14) %5
Amacım kimseyi rencide etmek değil bunu önceden belirteyim.

İlk olarak birşey söyliyeyim sen kendini ne kadar övdükçe başkalarının yanında küçük düşersin kısacası dışlanırsın başka kişiler tarafından bu huyunu terket erkenken.Birde şu deltasays nicki meselesine gelelim ben bu nicki kullanan seneler önce tanıdığım bir arkadaş vardı.Gayet iyi oynuyordu.Sanırım sen bu nicki ondan beğenerek almış olduğuna inanıyorum.Kayıt tarihine bakarak...

Birde konuşmalarına bakıyorum da bu konuşmaları yapan biri bu kadar övünen biri bu vuruşları yapmış olamaz ki bu vuruşlar o kadar abartacak vuruşlar değil kısacası bu videoyuda senin yaptığına pek inanmıyorum neyse buda benim düşüncem.İlk baştada belirttiğim gibi amacım kimseyi rencide etmek değil.

Bu arada karşıdaki kişi sana nasıl saygı gösteriyorsa sendende öyle saygı bekler.Saygısızlığın anlamı yok !

Meteaa
Yarbay
Yarbay
22 Ocak 10:43 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|CeK|^2_CoBRa_
BEYLER YOUTUBE NEDEN AÇILMIYOR BİLEN VARMI !???

cobra bilader youtube türkiye çapında yasaklandı ama kendi bilgisayar ayarlarından 6 hamleyle bu yasağı kaldırabilirsin ama o 6 hamleyi söyleyemem

^^10|zorlu||xxx|
Binbaşı
Binbaşı

WAFFEN-SS

27 Ocak 15:48 %0
kolera peki başkalarını aşağılaycak kadar saygısız olan kim?

^^00Alb@tros
Albay
Albay

FrenzY TeaM.

27 Ocak 15:51 %0
video yu izledimde DM de oynuon bende DM de oynasam bende vururum

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

27 Ocak 15:58 (27/01, 16:01) %0
Bu vurusların cogu balik kapalı vurmak beceri işi değil şans işi o yüzden normal bir oyunun videosunu yap koy daha iyi olur..

Sonradan aklıma geldi sunuda ekliyeyim yakından vurmaktan bahsetmiyorum uzaktan vurmaktan bahsediyorum tamam ..

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 19:23 %0
hocam tdmcıyımdır.. zaten TIGER olarakta sevenımde sevmeyenımde coktur. ama o mesafeden ben tabancayla adam cakıyorum .neyanı vay hayretbişeymi diyelim.. ben ozaman uzun metraj film yapmalıyım .bak vuruşuna sen bile inanamamışsınki fdemo alıp atmışsın .ama güzel vuruş tebrik ederim. caende. 2 snıpla 10 da 10 yapıyorum . all. modundada bunu bilenler cok iibiliyor ama hic demo yapmadım .. neyse bence sen boşver bundan .ust uste .3,4 tane cakış yaparsan demo al ve linki yap bize seyretir.

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 19:25 %0
ve oyuncuları karşındakini özelikle asla yerme .ben okadar dip yedimki. yada vuruldumki .. hattabırak bomba atmakta okadar beceriksizmki kendi bombamla bi dünya öldüm hehehehe. şimdi oyunumu bırakcam yahu.

^^00PoE
Oyuncu
16 Mayıs 19:44 %2
10 yaşındaki kardeşim daha iyi oynuyor

Mythia!
Albay
Albay
16 Mayıs 19:51 %0
sanırsam monitöre bi işaret koymussun

Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki?

^^66CsR //Vasili
CESUR

16 Mayıs 20:35 %0
S.a Arkadaslar vallah ii güzel oynauyo sniper kullaniyo olari vallah
nasil ama olda vurdu bee

Bafeon.
Oyuncu
16 Mayıs 21:06 %0
Bu adamın yazdıklarını biri bana tercüme etsin ya.Bıktım artık bu adamın ne dediğini anlamak için verdiğim dikkati öss sınavında verseydim şimdi odtüdeydim.Toten seni ilk gördüğüm yerde boğazlıcam.
alıntı:
Gönderen: Toten|{opf-^1|aw
nasil ama olda vurdu bee

BaF-3oN'

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

17 Mayıs 12:41 %0
alıntı:
Gönderen: BaFeoN.
Bu adamın yazdıklarını biri bana tercüme etsin ya.Bıktım artık bu adamın ne dediğini anlamak için verdiğim dikkati öss sınavında verseydim şimdi odtüdeydim.Toten seni ilk gördüğüm yerde boğazlıcam.
BaF-3oN'

ya bak BaFeon harbiden haklısın kendimi çok zorladım ama bende neyazmak istedi anlamadım ))) kelimeleri aldım ordan oraya koydum yinede bi anlam veremedim. acaba bu kardeşimiz adamı övüyormu yoksa kınıyormu ne dersin ? BaFeoN. bi fikrin varsa bana de bende anlıyam ))

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

17 Mayıs 13:33 (17/05, 13:35) %2
alıntı:
Gönderen: ^7Vasili-|{^1|AW
nasil ama olda vurdu bee

ya bu bizim ramazan

sanırım burda adam snip kullanıyo ve ii de vuruuyo;
nasıl olduysa vuruyo vs seyler yazmış....

Bu bişey deil size bana msnde yazdıklarını ss atsam gulmekten yarılırsınız...ve de anlayamadıınız için hırs yapar sinirinzden patlarsınız

See ya in anotha life brotha!

Sorovic
Albay
Albay
17 Mayıs 14:02 %0
naabtın yigen sen yav ? =) Güzel olmuş..

Dilinize Sahip Çıkın!

(Dd)ITIR_TaNkeR
Albay
Albay

^2(Dead)

19 Mayıs 20:01 %0
vay be rewsmen toujane şov yapmıssın hem de bi kere bile dürbünü açmadan hll

Burhanabi
Tümgeneral
Tümgeneral

33 Boys

19 Mayıs 20:06 %0
son zamanlarda moda oldu bu video isi de yaw bende mi yapsam ne....arkadan da olumune kankayiz sarkisi calar

SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA

^7/SS/^1LaKLaK
Üsteğmen
Üsteğmen
21 Mayıs 18:22 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00PnS|Creep/SS

ya bu bizim ramazan
sanırım burda adam snip kullanıyo ve ii de vuruuyo;
nasıl olduysa vuruyo vs seyler yazmış....
Bu bişey deil size bana msnde yazdıklarını ss atsam gulmekten yarılırsınız...ve de anlayamadıınız için hırs yapar sinirinzden patlarsınız
See ya in anotha life brotha!

vah zavalı creepcim okadar mı berbat hehehehee allah sana kolaylık versin nediyem ./ss/tıger vı kankam sende kafayı yorma bunlara ya .TIGERlar aşkına neolur başka şeylere yor kafanı gözlerine yazık

Pardus>Cracker
Teğmen
Teğmen

Anadolu Panteri

21 Mayıs 21:16 %0
insan yazıya link koyarda tıklayıp girelim

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

13 Haziran 13:06 %0
oncelikle orası rifle servurydu heralde ole gordum ben ve rifle servurunda o vurusları ben gozum kapalı yapıyorum bide buraya koymussun ben bu vurusların hepsini ve daha fazlasını tdm servurlarında pusmadan kar98k la yapıyorum hic öle agim sahim bi vurus yok yaa zaten bosa konusuyorum servur rifle servuru sen benle gel bakim rifle servuruna ne oluyo gör oynadıgın kişiler ne kadar biliyo bu oyunuı oda tartişilir ...

kar98k hayatımın anlamı ..

^^88Under^1Taker
Oyuncu
13 Haziran 13:21 %0
Arkadaşın dedidiği gibi kenini çok beyenmişsin hemde bu video kesme goruntülerden oluşuyor.Videonun hemen başında 17.Dk gözüküyor ama bir oluyon 2 dk atliyor.o 2 dk de naptın)
alıntı:
Gönderen: No.M/DeltaSays

!!! 619!!!

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â