Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 03:36 Toplam 19 oyuncu 50 sunucu 301 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bizim zamanimizda adsl yoktu :p

UnD
Oyuncu
28 Aralık 2007 23:43 (28/12/2007, 23:47) %0
Abi yoktu tabi.biz superonline ttnet falan baglanirdik sifre paralo falan burda forumlarda ip werilirdi oyuna girilirdi tanisilirdi itemfarm yapilirdi ws..simdi daha guncel WoW Hellgate(lanet olsun boyle oyuna oynadikdan sonra tekrar diabloya dondum) falan kasiyoruz.. cok eskiden main karakterime bi craft yapmisim haywan gibi bisi cikmis..formulu simdi hatirlayamiyorum battle nette de basit craft amulet ler war..benim yaptigim skill resisit we hp hit weriyo yani insanlik disi bisi cikmis..acaba genisletilmis formullerini bilen arkadasimiz warsa..wisper yada buraya yazarsa sewirinim..

....UnD The Assassin....

baal | manowar
Oyuncu
29 Aralık 2007 20:59 %0
http://www.battle.net/diablo2exp/items/crafteditems.shtml

Syfanın en altında 4 çeşit crafted item reçeteleri yazıyor. Özelliklerine göre istediğini yaparsın artık.

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

UnD
Oyuncu
06 Ocak 04:10 %0
soyle diyim ben size..yani sitedekileri bende biliyorum ama bu baska bisi cikmis yaw..yaziyim en iyisi..(acaba 1.11b de cikmiyomu artik imba seyler)

1 assas skill
%1 block chance
resist cold %20
resist fire %20
resist poi %20
resist ligh %40
dmg red 2
magic dmg red 1

....UnD The Assassin....

baal | manowar
Oyuncu
07 Ocak 23:38 %0
Edittir. Başka açıklmaası yok.

Xebani Webzine & Radyo

UnD
Oyuncu
09 Ocak 02:36 %0
İlginc..cunku oyun tadini kacircagini dusundugum sacma seyleri kullanmam..main dedigim karakterdede oyle sacma seylerin olmasini istemem nekadar oynamasamda(8 senedir makinada yuklu sonucta)atam yere yedek amuletim war..keske boyle b.netin item sorgulama gibi biyeri olsa..bukadar resist banada cok fazla geldi..gercekten İlginc..

....UnD The Assassin....

baal | manowar
Oyuncu
09 Ocak 09:17 %0
+ skill veren crafted amulet yok malesef :). Atmanız yerinde olmuş.

Xebani Webzine & Radyo

Berighzebaar
Oyuncu
09 Ocak 11:00 %0
Craftlarda +class skills olmaz olur mu, var tabi (hafızam yanıltmıyorsa). Yalnız şans işi all resist +20 gelecek de +1 barbar skills gelecek de, 20% bir başka resist gelecek de uzun iş. crafta devam. senin yaptığın craft büyük ihtimalle safety craft

baal | manowar
Oyuncu
09 Ocak 15:29 %0
Eminmisin? 5 depodan fazla crafted yapmışlığım var, hiç rastlamadım.

alıntı:
Gönderen: Berighzebaar
Craftlarda +class skills olmaz olur mu, var tabi (hafızam yanıltmıyorsa). Yalnız şans işi all resist +20 gelecek de +1 barbar skills gelecek de, 20% bir başka resist gelecek de uzun iş. crafta devam. senin yaptığın craft büyük ihtimalle safety craft

Xebani Webzine & Radyo

allreadydead

Moderatör
09 Ocak 17:42 %0
class skills eğer paladinin offensive aurası ise, ben çıkar diye hatırlıyorum. ama +1 paladin sanmıyorum.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Berighzebaar
Oyuncu
09 Ocak 19:59 %0
Crafted items kısmını okuyunca summitteki hemen hemen rare mantığı ile aynı diyor çıkabilecek affix için. rare amulette +1 amazon skills tarzı şeyler çıkabildiğine göre craftedda da çıkabilmesi lazım. ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum.

aha;
http://strategy.diabloii.net/news.php?id=511#VII.%20Items

items amulets kısmına bakın.

allreadydead

Moderatör
10 Ocak 08:48 %0
1.10da değişmiş olabilir

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

baal | manowar
Oyuncu
10 Ocak 16:42 %0
Rehberde 1.09 ve öncesinde necro ile oynadığı yazıyor olredinin de dediği gibi 1.10 da kaldırılmış olabilir :) olmayabilirde.

alıntı:
Gönderen: Berighzebaar
Crafted items kısmını okuyunca summitteki hemen hemen rare mantığı ile aynı diyor çıkabilecek affix için. rare amulette +1 amazon skills tarzı şeyler çıkabildiğine göre craftedda da çıkabilmesi lazım. ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum.
aha;
http://strategy.diabloii.net/news.php?id=511#VII.%20Items
items amulets kısmına bakın.

Xebani Webzine & Radyo

baal | ice
Oyuncu
12 Ocak 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
Eminmisin? 5 depodan fazla crafted yapmışlığım var, hiç rastlamadım.
Xebani Webzine & Radyo

Sen yanlış yapmışsındır cahil canavar. Noob olrediye ise artık hiçbir şey demiyorum.

Kısaca , craft amulette çıkar +Skill. +1 , +2 artık ne olursa.

baal | manowar
Oyuncu
13 Ocak 10:42 %0
Okdr resist aynı anda nasıl veriyor ? Skil kabul ettikte...
Yoksa adamın amulet boşamı gittila :D.

alıntı:
Gönderen: baal | ice

Sen yanlış yapmışsındır cahil canavar. Noob olrediye ise artık hiçbir şey demiyorum.
Kısaca , craft amulette çıkar +Skill. +1 , +2 artık ne olursa.

Xebani Webzine & Radyo

Berighzebaar
Oyuncu
13 Ocak 21:58 %0
rehber 1.10 rehberi. chromatic amulet +26ya kadar all resist veriyor sanırım, yalnız rare amuletlerde +26ya kadar çıkıyor mu bilemem. açın bakın kardeşim summite magical affixlere

[GX]Bortu

Moderatör
14 Ocak 14:37 %0
Kedidir kedi

GameX forever

UnD
Oyuncu
18 Ocak 23:08 (18/01, 23:14) %0
laynn bosami gitti amuletim (yukardada belirttigim gibi eskiden yapmisim 1.11 de boyle bi item cikma olasiligi olmayabilir..)

....UnD The Assassin....

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: