Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 02:21 Toplam 48 oyuncu 50 sunucu 373 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu

nanisasum
Oyuncu
24 Ağustos 2007 23:06 %0
bak işte o verdiin galatasarayın tıransferleri F1 şampiyonu felan bunları zaten 10 dk tv izlesen öğrenirsin ama siz burda en ii oyuncunun kim olduğunu bulmaya çalışıosunuz yani bilgi(gereksiz bilgi) önünüze gelmiyo siz arıyosunuz... tabi siz bilirsiniz ama demek istediim böle bilgi ara ara bitmez

bak sana sölüorum bir gün bunları yapmaktan(dünyanın en ii oyuncusunun kim olduunu tartışmak) bıkıcaksın ve keşke hiç yapmasaydım dicektin işte ben bu bir gününü yaklaştırmaya çalışıyorum...

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
26 Ağustos 2007 13:02 %0
ya öyle diyorsanız o zaman onlarla bi yerden iletişim kurup birbirleriyle kapıştıralım ...

nikimbu
Oyuncu
26 Ağustos 2007 15:56 %0
tv de özellikle spor programı izlemek de bir arayışıtr. izliyorsam spor programını kim nereye transfer olmuş hangi maçı kim kazanmış onu öğrenmek için izliyorumdur.

tv de spor programı izledikten sonra da gelip internette 2 siteye girip aoc, sc ya da wc gibi oyunların turnuva sonuçlarına liglere falan bakıyorum ki bu bilgiye ulaşmam fenerin maçı alıp alamadığına ulaşmamdan daha zor değil. 1 mouse tıkı kadar yakın bana. hala tv nin internetten daha üstün olduğunu mu düşünüyorsunuz? tv de yayınlanan haber önemli ama internette bizim özellikle arayıp ulaştıklarımız önemsiz mi? üstelik arama işlemi tv de kanal değiştirmekten daha kısa sürer. gogıl saolsun. tv de yayın yönetmeninin seçeceği haber mi önemli yoksa benim kendi önem sıram mı? tv ye göre yorum yapmayın teknolojiyi takip edin.

sokakta fb mi ii gs mi ii diye nasıl tartışıyorsak burda da chris mi ii daut mu ii diye tartışmamız çok normal. futbola ilgi duyanlar futbolcuları tartışır. basketbola ilgi duyanlar nba deki oyuncuları tanır onları tartışır. aoc oynayan bizler ise, zone olsun gamepark olsun igzones olsun, oralarda kimin puanı çok kim kazanıryor bunları tartışırız.

sana birde ödev vereyim bi araştır bakalım şu konu başlıklarını: "arbalet cup", "pro-gaming", "game tv" (koredeki), "ogn ligi + koredeki diğer ligler".

wcg yi zaten biliyorsundur çok önem verdiğin tvde de çıkmıştı bikaç kere. araştırmaların başarılı olursa bu oyun işinin de sadece eğlence olmadığını sportif yönlerinin bulunduğunu idrak edeceksin, hatta lisanssız bir çok turnuvaya katılamayacağını anlayacaksın.

yok araştıramam ben böyle basit konulara vakit harcayamam diyorsan seni tv de ali kırca olsun, mali birand olsun onlara havale ediyorum. artık hangi haberi getirirlerse önüne onları izle. biz yine okuldan-işten çıkıp gelip pc mizin başında 10dk yurttan ve dünyadan haberlere göz attıktan sonra kimin daha formda olduğuna bakacas oyun reclerini, turnuvaları izleyeces.

nanisasum
Oyuncu
27 Ağustos 2007 11:53 %0
alıntı:
Gönderen: ^11ALe^0q88
ya öyle diyorsanız o zaman onlarla bi yerden iletişim kurup birbirleriyle kapıştıralım ...

seni hayal gücün ne kadar geniş helal olsun varya bunu dünyada sölücek(bu fikri ortaya atıcak) çok az kişi vardır...

nanisasum
Oyuncu
27 Ağustos 2007 12:11 %0
Yoq ben tv internetten daha üstün demedim tabiki internet daha ii ve yararlı ama internetin tv de olmayan çoq nemli bi özelliği var sena o1 tık kadar yakın olan bilgilerin yarısı yanlış ve uydurma çünki internette senin ve benim gibi hadda milyonlarca kişi fikirlerini paylasabiliyor ama bu fikirler ve bilgiler arasında doru olanı bulduğuna nasıl emin olcaksın???

Ayrıca o verdiğin ödevleri ben yapalı çoq uzun zaman oldu işte bunun için sana bunları söylüyorum.

Bu ararda zaten bende hiçbir oyunu eglence için oynamıyorum eger amacı eglence olsaydı oynamazdı zaten. Turnuva olaylarını bizde biliriz yani ama yinede verdiğin bilgi için tşkkrler

Son olarak ben sana yurttan ve 10dk dünyadan haberlere göz atma formda hala kimler var bakma demedim..(konuyu saptırma) ben sana konuştugun ve fikrini söylediğin bu konunun buna deymicegini ve nekadar konuşursanız konuşun en ii age of oyuncusunu belirleyemeyeceginizi söylemek istiyorum.ama bak benim yaptıgım şey yani sana yukarıdakini anlatmak sen anladınğın sürece her şeye deger ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum. mesaj yazdıgın bu form ölü bir forum ve hiç bişeye belirleyemez çünki forumda sorulan sorunun cevabı herkez için aynı degil ve olamaz .

Ama bakın benden size tavsiye böyle tartışacagınıza oylama sistemini kullansaydınız 1. 2. ve 3. yi (dünyanın en ii age of oyuncularını) sıralayabilirdiniz bence bide böle deneyin

nikimbu
Oyuncu
27 Ağustos 2007 13:26 %0
herneyse. amaç sadece eğlenmek. herkesin eğlencesi farklıdır.

o bahsettiğimiz adamlara ulaşıp da bizim karşılaştırmamıza gerek yok zaten sürekli oynuyorlar. şu an için chris hepsini yenio. ama diğerleri aoc ye chris kadar odaklanmıyor, başka oyunlara yoğunlaşmış durumdalar.

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Eylül 2007 00:53 %0
ya azmin varsa, onları kapıştıracak bi maddi gücün vede etkileyiliğin varsa onları buluşturabilirsin... Ama bir işe olmaz diye düşünerek başlarsan hiçbir işi başaramassın en azından dene yapamıyorsan da dene illa bi yol açılır... Mesela bazıları büyük kişilere sorunlarını aktarmak için korumalarını bile geçmeye cesaret edebiiyor vede bazıları bunu başarabiliyor. Diyelim bi öneriyi de sen sunacaksın büyük bir insana, sen diyosun ki:" ohooo çok hayalciyim korumalarını geçmek çok zor resmen etten duvar olmuşlar" bööle yapınca da önerin havada kalır.

bence yapılamayacak birşey değildir, ne dermiş bazı reklamlarımız nothing is impossible

alıntı:
Gönderen: nanisasum

seni hayal gücün ne kadar geniş helal olsun varya bunu dünyada sölücek(bu fikri ortaya atıcak) çok az kişi vardır...

nikimbu
Oyuncu
10 Eylül 2007 12:30 %0
bu kişiler zaten sürekli oynuyorlar birbirleri ile maç yapıyorlar. yani bizim onları kapıştırmamıza gerek yok

hatta şuan WCL6 finalleri oynanıyor.

ertuqruL
Oyuncu
11 Eylül 2007 18:09 %0
Arkadaşlar herşey ii güzelde ben bu adamların tüüm videolarıan anasıl ulasacagım

nikimbu
Oyuncu
11 Eylül 2007 20:31 %0
alıntı:
Gönderen: ertuqruL
Arkadaşlar herşey ii güzelde ben bu adamların tüüm videolarıan anasıl ulasacagım

1 sayfa geride anlatmışız.

ertuqruL
Oyuncu
12 Eylül 2007 09:05 %0
saoL nikimbu arkadaşım çok yardımcı oldun birçok video ya ulaşamıodum şimdi buldum saoL

Pardus>Cracker
Başçavuş
Başçavuş

Anadolu Panteri

16 Eylül 2007 18:43 %0
bence en iisi {UH-1}Kesss

Pardus>Cracker
Başçavuş
Başçavuş

Anadolu Panteri

16 Eylül 2007 18:43 %0

nanisasum
Oyuncu
17 Eylül 2007 14:53 %0
alıntı:
Gönderen: ^11ALe^0q88
ya azmin varsa, onları kapıştıracak bi maddi gücün vede etkileyiliğin varsa onları buluşturabilirsin... Ama bir işe olmaz diye düşünerek başlarsan hiçbir işi başaramassın en azından dene yapamıyorsan da dene illa bi yol açılır... Mesela bazıları büyük kişilere sorunlarını aktarmak için korumalarını bile geçmeye cesaret edebiiyor vede bazıları bunu başarabiliyor. Diyelim bi öneriyi de sen sunacaksın büyük bir insana, sen diyosun ki:" ohooo çok hayalciyim korumalarını geçmek çok zor resmen etten duvar olmuşlar" bööle yapınca da önerin havada kalır.
bence yapılamayacak birşey değildir, ne dermiş bazı reklamlarımız nothing is impossible

sanada helal olsun bahsettigim o çok az kişiden birisin))

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
02 Ekim 2007 01:12 %0
alıntı:

sanada helal olsun bahsettigim o çok az kişiden birisin))

aaa ne güzel ayrıcalıklı mı oldum şimdi *diyor muşum*

neyse öze dönelim vede cevabımızı yazalım

saol

^1ultr^3A^1sl@n
Binbaşı
Binbaşı
16 Kasım 2007 21:52 %0
Ben age ofu single player oynarim kardesim

Natzionale Sotzalitische Deutsche Arbeiter Partei(Nazi) Galiba Almancasini yanlis yazdim

sir roby diablo
Oyuncu
08 Aralık 2007 21:31 %0
Allah rızası için birisi su adamların oyunlarının bi linkini adresini versin yaaa

Chuck20
Oyuncu
10 Ocak 09:17 %0
Geliyordum selam sanırım ben seninle Zone'da birkaç kez karşılaştım.Sen epey ünlüsün yaw record'larını falan izliyorduk biz senin.Bir ara üç beş arkadaş toplandık klan kurduk falan bizim eve geliyoz hep birlikte senin ve diğer elemanların record'larını izliyip tartışıyorduk.

Bir de geliyorum nick'li bir adam vardı hatırladığım kadarıyla...

ALoT_Marduk
Oyuncu
11 Ocak 02:39 %0
www.igzones.com --- yeni online age of sitesi
www.aoeturkiye.com--- online oynamak icin adsl modem ayarlarını ogrenebilceginiz,age of cularla tanısabiliceginiz,iyi oyuncuların recordlarını seyredebilceginiz recordlarınızı paylasabilceginiz bi forum

klankick
Oyuncu
19 Ocak 15:00 %0
alıntı:
Gönderen: Geliyordum
Koven oynamaya devame tseydi belki 1 numara olurdu. Şimdi gelsin bence pek sansi yok sen duydugunu soluyon koven i cok ovuyolar o yuzden oel dion nedne ovuolar cunkue skiden 1 numara oldu uzun sure onun etkisi suruyo hala ama 2001 den sonra tacını kaptırdı 3 senedir 1 numara değil koven Ama zamanının en iyi oyuncularından.Birde kim demiş capoch imperial bilme<z die .Bu adamlar
dunyada herkesi feudaldede dada yener imperialdadA(genellikle)

klankick
Oyuncu
20 Ocak 14:50 %0
alıntı:
bak işte o verdiin galatasarayın tıransferleri F1 şampiyonu felan bunları zaten 10 dk tv izlesen öğrenirsin ama siz burda en ii oyuncunun kim olduğunu bulmaya çalışıosunuz yani bilgi(gereksiz bilgi) önünüze gelmiyo siz arıyosunuz... tabi siz bilirsiniz ama demek istediim böle bilgi ara ara bitmez
bak sana sölüorum bir gün bunları yapmaktan(dünyanın en ii oyuncusunun kim olduunu tartışmak) bıkıcaksın ve keşke hiç yapmasaydım dicektin işte ben bu bir gününü yaklaştırmaya çalışıyorum...

klankick
Oyuncu
20 Ocak 22:27 %0
hee bide emege saygı

Gunz..
Oyuncu
26 Şubat 16:54 %0
Koven yalniz son yillarda baya sansizliklar yasadi 11 12 dakkaya gelirken rush zamani 18 19 a cikartti en statejik oyun hareketi oyun basladiginda karsi oyuncunun townuna direk kuleler kurmasi

antenne
Oyuncu
21 Nisan 11:20 %0
l clan chirisi ve koreanı yendim en iyisi benim

antenne
Oyuncu
21 Nisan 11:21 %0
geliyorum benım zamanımda iyi degıldı sonradan bılemem

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: