bu fps az mı olacak cok mu olacak hala cozmus degılım ama bendeki 85-90 i gecmıyor genelde de 40-45 iyimi? En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...:)
FPS değeri 100'ün altında olmamalı. Düşük FPS değerlerinde oyun performansı düşeceği için yüksek FPS değerlerinde oynayan oyunculara karşı her zaman için dezavantajlı olursunuz.
125-200 arası genel olarak ideal kabul edilir. Ancak sık yaşanan fps değişiklikleri (100-500 gibi) de oyun kalitesini düşürdüğü için bilgisayarınıza göre bir maksimum fps değeri belirleyerek bunu dengeleyebilirsiniz.
alıntı:Gönderen: N_y_m_O
bu fps az mı olacak cok mu olacak hala cozmus degılım ama bendeki 85-90 i gecmıyor genelde de 40-45 iyimi?
En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...
Bana msj yazan arkadaslar bunlari TDM oldschool da yapabilirsiniz..OSN' de de zaten mevcut o server.... En Zor Anda Cek Pimi..
Artık Kime Niyet Kime Kısmet...:)
Ben full grafikele oynuyorum cellonun confing nide kullanmıyorum.. ona rahmen en az 50 catısmalara we fazla bomba patlamsında 50 normalde ise (ortalama)70 fps alıoyrum.8500gt yi kucumsuyoalr ama bence super bir ekran kartı !!!
BENDE 8500 GT KULLANIYORUM
BENDE AYNI FPSLERI ALIYORUM GRAFIKLER FULL DURUMDA...
AMA INSANLAR NEDENSE KUCUMSUYOR
ARTIK 8800GTS YI BILE KUCUMSUYOLAR 9800 CIKMIS YA
... ACABA O KUCUMSUYENLER 6600 GT LERIYLE KAC FPS ALIYO MERAK EDIYORUM
alıntı:Gönderen: #F3L!X#
Ben full grafikele oynuyorum cellonun confing nide kullanmıyorum.. ona rahmen en az 50 catısmalara we fazla bomba patlamsında 50 normalde ise (ortalama)70 fps alıoyrum.8500gt yi kucumsuyoalr ama bence super bir ekran kartı !!!
[-hayk0 C3pk!N-]