Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 03:57 Toplam 20 oyuncu 50 sunucu 238 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni başlayacağım

_Levent
Oyuncu
30 Aralık 2007 22:06 %0
Arkadaşlar online alışveriş yapamam. Source cd'sini gidip bir dükkandan alayım diyorum ama sanırım bir sürü update yapmam gerekicek. Kotalı internet kullandığım için bu zor olur.

Acaba bana güncellemeleri yapılmış bir cd veya dvd neyse, verebilcek var mı ? İstemezsiniz sanıyorum ama yine de parası neyse veririm.

Cd yi aldıktan sonra da Source için key satın almam gerekicek. Sanırım bu iş için de sadece key için bir cd satın alıcam...

WinZip
Oyuncu
30 Aralık 2007 23:21 %0
Levent hangi il' desin.

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

[PaSha] Goekhan.
Oyuncu
06 Ocak 21:34 %0
bence levent kasanı al bi cafede update yaptırt derim 6 gb felan sanırım bu update dosyaları

_Levent
Oyuncu
08 Ocak 21:55 %0
o halde sizden tek istediğim, bana bu işleri yapmam için tek tek link'leri verin. ben de arkadaşımdan bu işleri halledip (kotasız ) dvd'ye kaydedeyim.

istanbul'dayım.

bu arada uzun süre bir şey yazmamamın nedeni finallerim...

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

08 Ocak 23:45 %0
www.steampowered.com oyun accountunu ve update leride buradan temin edebilirsin

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

masumsurat
Oyuncu
19 Ocak 21:37 %0
arkadaşlarr bn nasıl girceğimi bulamadmm açıormm erişim süresi örneğin 10 ms çıkıo bkliorm bşi olmuo ne yapcıağım yardımcı olurmusunuzz

_Levent
Oyuncu
20 Ocak 03:56 %0
bu arada oynamaya 1.5'ten başladım. ve pek memnun değilim ama cs aşkına oynuyorum. server açanlar artık çoluk çocuk, keyiflerine göre sunucu yönetiyorlar. osn gibisi yok. umarım en kısa sürede aranıza katılacağım...

WinZip
Oyuncu
20 Ocak 21:07 %0
Foruma cevap için geri döndüğüne sevindim , genelde bu pek olmaz, arkadaşlar gerekeni zaten söylemişler ankarada olsan ilk elden yardımcı olabilirdim.

Server' lara gelince hele bir yükle gelde gör, umarım hayal kırıklığına uğramazsın.

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

_Levent
Oyuncu
11 Şubat 14:48 %0
1.6 kurdum. 3. dünya ülkeleri gibi geriden geliyorum. ama mouse mouse pad ve kulaklık alarak 2. dünya ülkesine terfi ettim. giriş seviye aldım bunları.

mouse : a4tech x750bf
mouse pad : klasik bişey ama çok memnumum boyutları standart pad'lerden biraz daha büyük, rengi siyah, markası adison ve kumaş oluyor bu sanırım.
kulaklık: mikrofonum bozuktu dandik bişey aldım şimdilik yeterli

burası da benim kişisel sayfam olur yakında

WinZip
Oyuncu
12 Şubat 20:52 %0
Benden sana tavsiye enemy territory quake wars demo versiyon 2 yi yükle ve online oyna, bir daha cs 1.6 oynamazsın, gözün grafiklere alıştıktan sonrada cs:s yükle çabuk adapte olursun.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: