Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 19:08 Toplam 255 oyuncu 47 sunucu 1029 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: G. launcer için imza topluyorum

Crimz
Oyuncu
07 Ocak 16:55 %0
Boş kovalıyosunuz.
Bir tane GL siz bir server açılırsa orada max. kişi sayısı 4 - 8 olur.
Ne demek yani isteyen istediğini alır bende sevmiyorum ama oyunda olması gerek.

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
07 Ocak 16:59 %0
POMPALININ KALDIRILMASI İÇİN İMZA TOPLUYORUM!!11

Started and stopped it, from end to beginning a new day is coming, and i am finally free...

aceman(TR)
Korgeneral
Korgeneral
07 Ocak 19:32 %0
oda silah,oda gercek savaşlarda var gibi açıklamaları anlamıyorum.. TDM hardcore'da veya SD lerde gl kullanılması çok saçma.. hiç bir beceri gerektirmiyor.. direk spawn yerine atılıyor çoğu zaman.. buna bir çözüm bulmak gerekiyor..

^4RobinSon
Binbaşı
Binbaşı
08 Ocak 02:53 %0
boşu boşuna topic acmayın yırtınmayın yani kalkmaz GL bırakın bu işleride oyunun zevkini cıkarın..
her oyuncuya bır adet GL lazımdır boş verin

murty70
Orgeneral
Orgeneral
08 Ocak 12:18 %0
bencede Granade Luncher en azindan SD formaatlarindan kaldirilirsa daha iyi olacağı kanısındayım...

Cr / Rothstein'
Oyuncu
08 Ocak 12:49 %0
Aynen katılıyorum zaten benim demeye çalıştığım şeyde bu en azından 1 server

alıntı:
Gönderen: ||Atu||Uurcan
Tüm server'lardan kadırılması sacma olur ama gl'nin kapalı oldugu serverlar acmak gayet mantıklı, bende sinir oluyorum gl kullananlara ; cunku oyunun tüm ambiansını kaçırıyorlar , ben elimde tüfekle iki şarşörj boşaltayayım adamı öldürmek için adam sonra bi gl atsın pat die aynı anda 3-4 kişi devirsin oldumu şimdi ?
Birde şöyle bir durum var gl frag kırmak için üretilmiş aparttan başka bir şey değil ,spectator'a alıp izlediğim insanlar var adam gl mermisi bitince intihar edip tekrar doğup abaza gibi koşanlarıda gördük...
Buyursun Osn' ayirsin serverları , aradan radikal insanlar fırlamış birde yok airstrike'da kapansın , istiorsan kapatsınlar ; yeteri kadar çoğunluğu topla adminlerin ilgisini çek kapatsınlar ; sonucta bizim babamızın oğlu değil osn.
Son olarakda ; aldığıdığınız frag'in %70 -%80'nin gl'den gelmesi sizin iyi bir oyuncu olduğunu hiç subjektif bir şekilde yansıttığına inanmıyorum ; buyrun dişe diş kana kan.
Kaldırılsın.

Kill or Die

strokerx
Oyuncu
12 Ocak 23:00 %0
Gl oyunun tadını kacırmaktan başka bişeye yaramıor...

^^00PoE
eXperience

12 Ocak 23:07 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]F3L!X

Oynasana istediği şeyi Kaldiripi Geri Koyabilir Sen ne Bu işte uzmanlar onlar belkide muhendis bile vardir bilgisayar muhendisi falan bunlar onlar için bebek oyuncaği
The One Turk Against The World

peki tamam dediklerini yapıyor olsunlar. o zaman rengimi belli edeyim, cod 4 ü sık oynamıyor olsamda, silahlarımın hiçbirinde grenade launcher olmasa da yinede kaldırılmasına KARŞIYIM

sevmiyorsanız eğer gıreneyd lançır, gidin oynayın o zaman kantır ...

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Ocak 09:04 %0
oyundaki dengesizlik sadece granade lancuher degil şu ölünce bomba bırakmada çok dengesiz olmuş hatta granade lancuherden daha çok özellikle karambol anlarda adam ölünce 2-3 kişi götürüyor yanında çok anlamsız hiç çaba sarfetmeden adam alınıyor.

Freezeron
Oyuncu
13 Ocak 09:26 (13/01, 09:27) %3
-GL kalksın
-Dead Silence kalksın
-P90 kalksın
-Susturucu kalksın
-Martyrdom kalksın
-Frag x 3 kalksın
-Flash x 3 kalksın
-Stun x 3 i de kaldırın bari yapmısken
-W1200 yakın mesafede cok guclu, o da kalksın
-Hardcoreda pistol kalksın
-Sis kalksın, PCyi çok kasıyo
-Shipment all rifles sunucusu acılsın!

Ote yandan degismeyen bir gercek var ki..: http://www.oynasana.com/forum/g3033547#go

^9$^1eNaTu^9$
Binbaşı
Binbaşı
13 Ocak 11:52 %0
yeni açılan serverda kaldırılması mantıklı olur

orakles
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Ocak 13:38 %0
süpersin

alıntı:
Gönderen: Freezeron
-GL kalksın
-Dead Silence kalksın
-P90 kalksın
-Susturucu kalksın
-Martyrdom kalksın
-Frag x 3 kalksın
-Flash x 3 kalksın
Ote yandan degismeyen bir gercek var ki..: http://www.oynasana.com/forum/g3033547#go

Wolfsoul
Binbaşı
Binbaşı
14 Ocak 18:25 %0
Freezeron'a katılıyorum. GL kalkıcaksa onun saydıklarıda kalksın.

Sonuçta onuda almanın dezavantajları var.

Madem öle her işinize gelmeyen şeyi kaldıracaz ne diye COD4 oynuyoruz o kadar makinayı kasıp gidip COD2 ye devam edelim

Bu arada GL kullanmıyorum.

RpawN~moJ1to*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Ocak 18:28 %0
ya arkadaslar gl kaldirilsin ama soyle kaldirilsin daha oyuna yeni baslayan yada yeni hesap acan bir iki noob aliyo eline gl yi ortaliga ben ramboyum diye cikiyo kendini birsey saniyorlar yani oyun yetenekten cok "bal" kavramina donmeye basliyo onun icin gl olayi ya yuksek bir lvl da gelsin 50 lvl olunca mesela yada kokten kaldirilsin..
p90 kaldirilsin diyen arkadaslarda o zaman p90 ciksin diye konu acin alakasiz seyler yazip konuyu saptirmanin anlami yok!!!

Wolfsoul
Binbaşı
Binbaşı
14 Ocak 18:34 %0
Oldu herkez işine gelmeyen şey için kaldırılsın başlığı açsın. Ne güzel artık tabanca ile oynarız sonunda da.

CatLikeThief
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Ocak 14:19 %0
noob silahı ztn kalkmasada patchle fixlenicek diye duydum. hardcore da cok sacma gl

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Ocak 15:00 %0
valla geçen sadece pompalıyla 70 adam vurdum baya etkili bi silah gl den daha etkili diyebilirim taramalı gibi masallah

^0[GJT]NoMerCy
Binbaşı
Binbaşı
16 Ocak 15:30 %0
oyundayken bende çok sinir oluyorum ama kalkmasın le şey mi olur ya ama doğar dogmaz olmek de insanin sinirini acaip bozuyo oyundan sogutuyo buda bir gercek

Dreid
Korgeneral
Korgeneral
16 Ocak 23:36 %2
Kaldırılmasını ben de isterim. Zaten Türk milleti olarak özellikle multiplayer oyunları realist düzlemden uzaklaştırmada profesyöneliz ve ciddi anlamda half-life'a dönüyor oyun bazen gözümde. Hele bazı haritalarda ciddi ciddi sıkıyor.

Şimdi efenim, kaldırılmasın diyen kesimi anlayamadım açıkçası, örnek olarak ta uçak kaldırılsın bilmemne kaldırılsın gibi bahaneler güdülmüş vesaire. Şahsen saçma buluyorum. Sebebi:
Burda gl kaldırılsın diyen insanlar tahminimce zaten herhangi bir "böö adam öldüremedim hep ölüyom ben ne bu gl kullanamıyom da uf öf puff" modunda takılan insanlar değil. Sonuçta eğlenmek için oynuyoruz ve 2008 yılında artık oyun kalitesi realizme aşırı derecede önem veriyor farkettiyseniz. insanlar bunu istiyor çünkü. Ben de bunu istiyorum ve imza da atarım her türlü.

Mur4T.
Albay
Albay

True False

17 Ocak 12:30 %2
kesinlikle yasak olmalı...

Wolfsoul
Binbaşı
Binbaşı
18 Ocak 00:03 %0
Bizde siz kullanamıyorsunuz demiyoruz. Sadece aynı mantık ile saydığımız özelliklerde kaldırılmalı o zaman diyoruz.

GL ile bende ölüyorum ama bir düşünün bir sabotajda ve SD modunda şahsen c4 ler benim için çok daha tehlikeli.

Hadi diyelim TDM gibi bir görevin olmadığı hızlı spawn sahibi moddalarda sorun çıkartıyor. O zaman ona göre konuşuruz.

Kendi fikrim GL kaldırılmasın şahsen GL kadar bir çok özellik var oyunda.

Bence tek hata oyunda GL nin çok erken verilmesi ve 2 mermi bulundurması.

ICU
Albay
Albay
18 Ocak 17:37 %0
sd de olmasın yeter.

Hayat boş yaşa coş

No.M/DeltaSays
Çavuş
Çavuş
19 Ocak 01:34 %0
Yaw Hava Saldirisi
Helikopter
UAV
Barret De Var

alıntı:
Gönderen: Freezeron
-GL kalksın
-Dead Silence kalksın
-P90 kalksın
-Susturucu kalksın
-Martyrdom kalksın
-Frag x 3 kalksın
-Flash x 3 kalksın

http://img519.imageshack.us/my.php?image=shot0039xn0.jpg

|The|Boss|
Tuğgeneral
Tuğgeneral
19 Ocak 03:00 %0
BENİ TANIYANLAR BILIR BAYILIRIM BU SILAH EKLENTISINE )

<MS|59|Cyber>
Tuğgeneral
Tuğgeneral
19 Ocak 04:06 (19/01, 04:09) %0
Bende fikrimi deiştirdim kullanılmaması taraftarıyım.Ama kullanana karsı bende kullanırım. GL kullanmak prof a yakısmazsa GL ile ölmekde yakışmaz.
GL ile ölürsem intikamımıda alırım bukadar basit.
Ama durup dururkende GL almam.
GL alıncaksada herkez alsın map 10dk da bitsin ehueheu.
Veya GL cilere özel server açılsın yada olan server lardan biri Gl için ayrılsın GL alanlar orda oynasın dursun.
(arada bende girerim makara olur)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: