Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 02:20 Toplam 47 oyuncu 50 sunucu 371 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Soaj aga strikes back

zegerusta
Yarbay
Yarbay
19 Mart 2007 09:12 %0
Bi ara soyle landan bi oyun atalım 0 dan dalgasına bende 1.09 yuklu ne dersiniz eskileri yad ederiz..

aLCuiN
Oyuncu
20 Mart 2007 10:01 %0
hadi bakalım girersin iyi bi işe geçenlerde ahmetle konuştum oda akademik kariyerde ilerlemeyi düşünüyormuş (electric)

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

.Longinus.
Oyuncu
03 Nisan 2007 09:32 %0
Selam...

Unutulmadı sevgili ortam, unutulmadı ip beklemeler ve unutulmadı kesilen kulaklar...

Eshquiya
Oyuncu
03 Nisan 2007 19:03 %0
a.s.

RazoRBlades
Oyuncu
09 Nisan 2007 17:09 %0
soğan ? omg ?! stfu ?! nerelerdesin bilader sen bea valla sevindim yaw

RazoRBlades
Oyuncu
09 Nisan 2007 17:11 %0
alıntı:
Gönderen: .Longinus.
Selam...
Unutulmadı sevgili ortam, unutulmadı ip beklemeler ve unutulmadı kesilen kulaklar...

aha :kafasının üstünde akp ampülü yanan simili :

beceka2002
Oyuncu
26 Nisan 2007 08:37 %0
alıntı:
Gönderen: redeemer
1.5 yıllık bir aradan sonra alemlerin en iyi ikinci amma en metodik, en rakamsal, en hesaplı, en kitaplı diablocusunun geri dönüşüne şahit oldu osn.
duyduk ki eski çamlar bardak olmuş, diablocular wowcu olmuş. olsun, allah kurtarsın. diablo forumlarına mutlaka bakacagına guvenip boş baslık açmış olduk.
buna istinaden beceka, electric, razor gibi eski diablocuları da buraya bekleriz deyip, herkesin ergenlik döneminde kötü yola (wow) düşebilecegini hatırlatmayı gorev addederiz.
sc biter, wow biter ama diablocu her daim diablocudur.
osn sayfası acıldıgında el, ilk diablo forumuna gider, bittecrübe sabittir...

herkese selamlar ozellikle de eski dt,sn tayfasi size +2 bonus selam. red hocam nasilsiniz okul nasil hala bulent beyle hisarustunde mi kaliyorsunuz. eger oyleyse sizi bi ziyaret edeyim.
bu arada somnbrenuit tekrar acilmis ama o ne oyle kardesim muhtarliktan vukuatli nufus kayit ornegi alir gibi bi kayit ortami yapmislar vazgectim kaydolmicam

diyabloyu 2-3 sene once biraktiktan sonra cok degisik olaylara yelken actik ama iste eski tat yok. su aralar elime fallout tactics gecti onu bitirmeye calisiyorum bi de internetten klan savaslari diye bi geyik buldum onu avliyorum orada lorient'i de gordum tabi arada cok degisik oyunlara da atildik ama gecti gitti.

dedigim gibi temas edelim mulahazalarada bulunalim

allreadydead

Moderatör
26 Nisan 2007 20:33 %0
bnete kaysana beceka

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

beceka2002
Oyuncu
27 Nisan 2007 09:30 %0
hocam su saatten sonra zaten diyablo oynayacagim felan yok maksat en azindan muhabbet edelim eski ortamimizda. zaten cdlerimi evde birakmisim cok kil oldum istesem de bnete giremem

oynayacak olsam da eski sicak dt,sn ortamiyla soguk bnet ortami karsilastirilamaz zaten

snoop_dogg_
Oyuncu
21 Mayıs 2007 02:05 %0
bazılarının içindeki sönmüş d2 volkanından dumanlar tütüyor galiba hadi hadi işallah işallah,red abimiz soaj kardeşim. beceka yolunuzu gozleriz..adresi biliyosunuz lorddark bile askerligi bitirdi evlendi ama iflah olmadı gene oynuyo ama bu ara yenge kızıyo heralde pek gozukmuyo

electricblue
Oyuncu
21 Mayıs 2007 22:03 %0
selam olsun eski dostlara

allreadydead

Moderatör
22 Mayıs 2007 08:04 %0
hoşgeldin

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
22 Mayıs 2007 13:30 %0
Huzurevine çevirdiniz len burayı

GameX forever

snoop_dogg_
Oyuncu
07 Ağustos 2007 23:49 (07/08/2007, 23:50) %0
baktık blizard d3u cıkarmıyo bizde dedim d2bucugu cıkaralım.dimi yani sombreye bekleriz inanamayacaksınız

Exmaniax
fakirdik

22 Ağustos 2007 01:37 %0

[OtherS]Ceph
Oyuncu
02 Eylül 2007 15:16 %0
alıntı:
Gönderen: aLCuiN
hadi bakalım girersin iyi bi işe geçenlerde ahmetle konuştum oda akademik kariyerde ilerlemeyi düşünüyormuş (electric)
Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

bi kedi gordum sanki?!

redeemer
Oyuncu
20 Aralık 2007 22:16 (20/12/2007, 22:39) %0
her neyse.

wow'du diablo'ydu. demediğimizi bırakmadık.

şu bir gerçek ki oyunun ismi önemsiz imiş.

geçen haftaki raid'te ben tankladım, soaj aga top dps çekti.

birşey değişmiyor. sanırım oyuncu hep oyuncu kalıyor.

50 yaşında da aynı oyunları oynuyor olmaktan ve yanımda soğan görmekten korkuyorum açıkçası

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
08 Ocak 00:12 %0
ben bu topiği niye yeni gördüm soğancan ben hep burdayım bi yere ayrılmadım da diabloyla alakamız kesildiğinden buraya pek uğramaz oldum ama maşallah ufuk bile mesaj atmış hepinizi çok öpüyorum bu arada 3 gün evvel diabloyu yeniden kurdum arkadaşla beraber haftasonu geceleri nostalji namına hardcore oynucaz hafif hafif eğer geyiğine karakter açalım takılalım diyen olursa ben puralardayum vede demeden geçemiycum

Ne kadar geçsede üzerinden uzun yıllar
Çıkmaz aklımızdan yaptığımız düellolar
Buraların en büyüğü o , o bir başka
Komançero komançero çok yaşa

The child is grown , the dream is gone...

[GX]Bortu

Moderatör
08 Ocak 00:27 %0
bu arada soğan fln ben tanımıyorum ayıp oldu topiğine girmişim arada kusura bakmasın artık

GameX forever

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: